"שומר הראש"

Miss Kitty

New member
"שומר הראש"

ההנהלה של הלהקה מתכננת תוכנית ריאלטי חדשה- למצוא שומר ראש לבקסטריט בויז.. הבנים גם יופיעו בתוכנית, אבל רוב הפוקוס יהיה סביב המתחרים.. המטרה היא לא רק למצוא שומר ראש חדש, אלא גם להחזיר את הלהקה לתודעה של קהל המעריצים, לקראת סיבוב ההופעות העולמי שלהם.. ההנהלה תציג את הרעיון לרשתות הציבור בהמשך החודש..

NarihS

New member
יפה!!! איזה רעיון מגניב!!

כל הכבוד להם!! ככה צריך לפרסם אותם!!! הגיע הזמן!!

airgirl

New member
נייייייייייייייייייייייייייס../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אהבתי את הרעיון!! רעיון ממש נחמד!! הלוואי שזה יצליח! *מחזיקה אצבעות*

NarihS

New member
אולגיי!! מזה הלוואי שזה יצליח??

כל דבר שקשור לבקסטריט מצליח!!!! יא אולגי כמה טעויות יש לך לאחרונה, תתקני את עצמך שוב! אבל מה שבטוח שלעולם לא תשברי את השיא של לתקן 3 פעמים טעות רצוף בשירשור אחד!!

airgirl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שירני אני מתה פה מצחוק!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח (טוף נראה לי שהבנת את זה.. אני אפסיק...) אוקיי אז הינה התיקון:*אני בטוחה שזה יצליח
חח כן זה השיא שלי!! צריך לכתוב את זה בספר השיאים של הגינס
ואז אני יהיה מפורסמת!! ואז אוכל לפגוש את הבויז..
ואולי אתחתן עם אחד מהם.. כי הם יחשבו שאני כל כך מוכרת!!!
חח עזבי שירני עכשיו אמצע הלילה.. אני על סמים עכשיו.. זה יעבור לי עד מחר..

airgirl

New member
*מפורסמת=מוכשרת

לא תיקנתי נכון!! חח איזו סתומה אני!!!

airgirl

New member
*זה היה אמור להיות

מוכרת=מוכשרת.. ואני תיקנתי את זה למפורסמת.. מה הקשר לעזאזל

NarihS

New member
פחחחחחחחחח איזה קרועה!!!

בואנה כמה טעויות??????
יא אולגי, תפסיקי עם הסמים כבר! ותשאילי לי אותם!

airgirl

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

כן נראה לי שאני עוד מעט אלך לתהליך גמילה... =\ כי המוח שלי כבר ממש ממש אבל ממש לא עובד
אולי זה יעזור לי להתפרסם

NarihS

New member
אולגי יפה! מתחיל להיות שיפור

בגישה שלך!! תלכי לתהליך גמילה באמת! יש שם הרי מלא סלבריטאים!! הם תמיד נמצאים שם! זה כבר נהפך להיות הבית השני שלהם!!! ועכשיו, תחפשי סלבריטאי(והפעם אחד מפורסם
) ותפתי אותו
ואז, ואז....! תיכנסי להריון! ואז הוא יהיה חייב להתחתן איתך!(לקוח מתוך אופרות סבון חח). ואז, (רגע זה לא נגמר יש לך עוד משימות, מה חשבת שזה כל כך קל להתחיל עם סלבריטאי? טוב תאמת שכן..
) אז.. אחרי שתתחתנו, תתגרשי ממנו ואז תקבלי חצי מהרכוש שלו! ואז.. תוכלי לחזור ליאני שלך!! כי אחרי כל זה את כבר בטוח תיהיי מפורסמת! וזה כבר הגיע לשלב שאת תפרסמי את יאני! ואז גם הוא יהיה מפורסם! ואז גם הלהקה שלו תתפרסם בכל רחבי העולם!! ואז תצאי איתו לסיבוב הופעות ברחבי העולם והם ילחינו את השירים שאת כותבת וזה יפרסם אותך עוד יותר!! ראית איזה רווח אפשר לעשות מרק להיכנס להריון מסלבריטאי?? נכון גאוני??

airgirl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

ייאיי אהבתי את הרעיון שלך!!
אני בעד
חח חצי רכוש של מישו מפורסם ...ואו!! זה ממש הון!! אני יהיה עשירה ומפורסמת!! ייאאאאאא!!! i'm gonna ruleeeeeeee!! קיי אז עכשיו יש לי שאלה: את מי לפתות
הרי כמעט כל מפורסם מבקר שם!!

NarihS

New member
את מי לפתות את שואלת?

כל מי שמפורסם בדרגה גבוה.. for example: ניק בראד פיט(בקשר עליו אפילו רק תמציאי שיש לך רומן איתו ואת כבר תתפרסמי חח) אשטון קוצ'ר. ג'סטין טימברלייק אפילו.. אבל הסלבריטאי שהכי הכי הכי יתן לך פירסום זאת: בריטני!! כן כן בריטני, כל דבר קטן שקשור עליה מתפרסם למיליון מגיזים ברחבי העולם!! לכל חור היא נכנסת חחח כמו החתונה הזאת עם החבר ילדות שלה, הוא היה מפורסם לאיזה חודש כמעט, וזה מספיק לך בשביל לתפוס את מקומך ברשימת המפורסמים ויאלה להתחיל עם מפורסמים אחרים חחחח. אז פשוט תשכרי(יעני אלכוהול..) אותה, תני להקצת מהסמים שלך.. ותגידי לה שהיה לכן סטוץ בלילה חח, ואז תמכרי את הסיפור שלך לכל המגזינים שאפשר.. וזהם כבר יעשו את העבודה

airgirl

New member
חחחח אחלה רעיונות יש לך../images/Emo70.gif

אבל עם ניק אני לא אצא.. הרי את תפסת אותו... וגם בראט פיט תפוס אם אני לא טועה.. =\ אבל אשטון זה רעיון טוף
אני אופיע איתו בפאנקד ואצחק על מפורסמים אחרים, ואז פיתאום באמצע התוכנית אני אתן לו
לוהטת!! ואז מרוב השוק הוא יפול על הריצפה! =) והמגזינים כבר יעשו את העבודות, כמו שאמרת..
ובריטני זה רעיון ממש מעולה
אז אני אהפוך להיות מפורסמת לממש מלא זמן
ייייאאאאא!!אני והיא נהיה כמו טאטו..
חחח

LiOr CaRtEr

New member
לא רוצה לבאס אבל...

לא שמעתם אף פעם על "הסכם טרום נישואין"? לא נראה לי שיש עוד אנשים שלא חותמים על ההסכמים האלה.. במיוחד אנשי הון. תחשבו על תוכנית אחרת. אני בטוחה שתצליחו.

NarihS

New member
פחחח אם אמרת את זה זה אומר

שאת לא קראת את השירשור שלנו בכלל חחחח כי נתתי לה שם מיליון תוכניות אחרות איך להיות מפורסמת חחחחחחח הא ו.. בקשר להסכם, תאמיני או לא יש אנשים שלא חותמים על ההסכמים האלה, או לפחות.. חשבו על זה.. כי בריטני עומדת להתחתן והיא לא רצתה לחתום על ההסכם הזה, למרות שכולם אמרו לה לחתום, בסוף היא הסכימה(ומזל שכך) ועכשיו זה חתום, אז אין מה לדאוג :)

NarihS

New member
תיקנת למפורסמת, כי את כ"כ

נואשת להיות מפורסמת שאת פשוט מביעה את זה בכתב מהתת מודע שלך!!

airgirl

New member
חחחחחח

וואלה נראה לי שאת צודקת
אוף מצבי ממש קשה...

NarihS

New member
אכן../images/Emo11.gif

אבל אם היית לומדת מהטובים ביותר *האמ אני האמ* מצבך לא היה קשה
(מה קשור האייקון למה שרשמתי אין לי מושג, אבל רציתי לשים משהו וזה מה שהתחשק לי
)

למעלה