"שומר הראש"

NarihS

New member
אולגי..... אם היית חכמה..

היית כבר עולה בעצמך על רעיון איך להיות מפורסמת!!
וואי באמת לקח לך פחות מדקה?? יו איזה אושר! ואני חשבתי שיקח לך איזה חצי דקה לגלות! אז זה באמת היה קשה!

airgirl

New member
../images/Emo7.gif

חשבתי שבאמת הצחקתי אותך עד שכתבת שזה בשביל הקטע.. אוףףףףף!!! אני לא מצחיקה!!
ואת עוד אמרת לי שאני הייתי תלמידה טובה... את שיקרת לי!!! את שקרניתתתתתת

NarihS

New member
אויש אולגי אולגי אולגי... יש לך עוד

הרבה מה ללמוד!! תקשיבי, בגלל שאני מפורסמת והכל.. אני כבר רגילה לשקר!!! נו עושים את זה כל הזמן בהוליווד הרי! בעצם.. זה כל מה שהם יודעים לעשות!!! אז ברור ששיקרתי אולגי..
התרגלתי כבר.... dont blam me, blam the place & the people!
"im just a victim of they're sexuality, but now its done.." אולגי אני מבטיחה לא לשקר יותר!! את באמת היית תלמידה טובה!!

airgirl

New member
אני אנסה...

אז מעכשיו אני אתחיל ללמוד לשקר.. ואז אני יהיה כמו המפורסמים!
ייאיי הייתי תלמידה טובה!! *מלאכית*

airgirl

New member
=) ../images/Emo25.gif

יו אני לא מאמינה שעכשיו עשרה ל.........ארבע
תגידי לי שאני באמצע חלום!

NarihS

New member
את יודעת.. גם להיות קרמיניאלית

יכול לפרסם אותך!!! כי אז תברחי מהכלא בצורה מתוחכמת, היית מתפרסמת אפילו מזה! אבל אז את תיהיי חייבת לי איזה 30 אחוז מהרווחים שלך, כי בגללי את נכנסת לכלא מלכתחילה, בגלל הדואר ששלחת לי..
ואני לא זכרתי את החתונה אולגי, אולי בגלל ששמת בסתר לכולם סמים בשתייה?? אז מאיפה לי לזכור??
dont blam me!, blam the drink!, & then the drugs! & then u ccuz u put the drugs into the drink
אז בעצם.. בנקודה התחתונה ביותר... . (זאת הנקודה התחתונה ביותר) את צריכה להתאכזב אך ורק מעצמך!!
תפסתי אותך על חם! כבר מתחילה לשקר על אנשים ולהפליל דברים על אנשים אחרים הא?
?
ילדה טובה!!! בדיוק ככה לימדתי אותך!! ככה שורדים בהוליווד!!
זהו! עברת את הקורס בהצלחה! ציונך הוא 100+ 20! וה-20 הם בונוס על הפללה שלך עלי שיעני אני לא זכרתי את החתונה!!

airgirl

New member
חחחחחח

ייאאאי הציון שלי זה 120
ישששש!!! עברתי את הקורס!! יווהו! =))))))))))) אבל איזה באסה שלא הצלחתי לעבוד עליך ותפסת אותי על חם..
בעעע... הייתי בטוחה שלא אתפס! אבל זה מוכיח רק דבר אחד - שיש לי אחלה מורה!

NarihS

New member
חחחח אכן אכן!!!!!

אני כבר רגילה לכל התככים, המזימות והשקרים של הוליווד! אני מזהה שקר תוך שניות! וגם את אולגי, גם לך זה יקרה, אחרי שתעשי את כל מה שאמרתי לך, ואז תיהיי מפורסמת ואז גם את תלמדי איך להבדיל בין שקר לאמת

airgirl

New member
../images/Emo12.gif

את בטוחה שיהיה לי זמן לעשות כל כך הרבה דברים
כי נתת לי מיליון הצעות! אמרת לי לפתות מישו מפורסם, להכנס ממנו להריון ואז להתחתן ואחר כך להתגרש ולקבל חצי מהרכוש של, ולחזור ליאני שלי, ואז לפרסם אותו ואת להקתו ולכתוב בשבילם שירים.. ואמרת לי גם להמציא שאני יוצאת עם בראד.. וגם אמרת לי להשתכר ולשכב עם בריטני... וגם אני עוד צריכה להספיק להיכנס ולצאת מהכלא.. הא ואני גם צריכה להיות בפאנק עם אשטון ולתת לו נשיקה ענקית כדי שיחשבו שאנחנו יוצאים.... וגם אחר כך להפוך לילדה הרעה ולהתחיל לעשן, להתפשט ואז לצייר על עצמי סימנים כחולים כאילו שהרביצו לי, ואז גם אולי להוציא קלטת פורנו... ובטח שכחתי עוד כמה דברים.. יקח לי שניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לעשות את כל הדברים האלה... את לא חושבת שאני צריכה לוותר על כמה מהם
אוף עכשיו אני בדילמה.. אני לא יודעת מה לא לעשות כדי להיות מפורסמת.. ועוד פעם לא ידעתי מה כן לעשות כדי להיות מפורסמת... =\ זו רק אני או שאני קצת מוזרה
או שיש לי איזושי בעיה עם השכל...=\..

NarihS

New member
אולגוש listen to me! אל תלחצי!

מה שאת צריכה לעשות זה: קודם כל ללמוד מכריסטי איך לפתות אנשים. ואחר כך:
להמציא שאת יוצאת עם בראד..
להיות בפאנק עם אשטון ולתת לו נשיקה ענקית כדי שיחשבו שאתם יוצאים.
להופיע בסרט "עצים" שאני ואורלנדו כותבים עכשיו.
להשתכר ולשכב עם בריטני. ואז בסוף בסוף:
לפתות מישו מפורסם
להכנס ממנו להריון
ואז להתחתן
ואחר כך להתגרש ולקבל חצי מהרכוש של,
ולחזור ליאני שלך
ואז לפרסם אותו ואת להקתו ולכתוב בשבילם שירים. הא ו.. זה אמור לקחת לך בערך שנה.. כי מה את חושבת.. צריך לעבוד קשה בשביל להיות סלבריטאית
כל השלבים שרשמתי לך יפרסמו אותך, אבל יש הבדל בין: להתפרסם לבין להיות מפורסמת.. הבנתוש??
וזהו!!

airgirl

New member
יוו.. רק שנה../images/Emo35.gif

im gonna b famous!! yeeeaaaahhh! :) יוו אז אני אהיה ממש ממש ממש ממש ממש עסוקה
ואז לא יהיה לי זמן למחשב היקר ואהבוה שילי..
ואם לא יהיה לי זמן למחשבי האידיוט, אני לא אוכל לבקר פה.. ואם אני לא אבקר פה...
i will die! אבל בעצם.. אם אני אהיה מפורסמת אז אני אוכל לדבר איתם באופן אישי ולדעת את כל החדשות
יאאא!! אבל אני אתגעגע לפורום שלנו..
בעע...

NarihS

New member
חחחח אולגי

דווקא את כן תוכלי להיות פה.. כי רוב הדברים שאת צריכה לעשות שם, זה בלילה if u know what i mean
ואחר כך לחתונה ולהריון ולכל זה, כל מה שרשמתי בסוף, זה יעסיק אותך ביום, ובלילה תוכלי לבקר אותנו, ואז כשתלכי לסיבוב הופעות, זה כבר יעסיק אותך לגמרי, ותעלמי לנו לכמה זמן, אבל אל תדאגי! הכל יוצא לטובה! את תיהיי מפורסמת שחבל על הזמן! ואם חברות שלך באמת אוהבות אותך, אז הן יתמכו בך ויקבלו בהבנה את העובדה שאת תיעלמי להן קצת..
הרגעתי אותך??

למעלה