שומר הסף

פייקו

New member
שומר הסף../images/Emo12.gif

שומר הסף גדלתי בכפר קטן,העתק מזויף,להוא מתימן,בו חומה ומגן,מעונות,וזמנים משתנים. גרתי בישוב קטן שרוחות חדשים,טופפו בפתחי דלתו,והחומה בה,גדלה שבעה. היכן האור,צריך אור,לגרש החושך ,לפתוח הקבר,לשבר חומה ומגן. הלב מקנן,הרגליים רוצות,הרגליים רצות,לחצות את הגדר,אל פתחי עולם, נרחב יותר. ואבי כך היה אומר ,ואמי אחריו מחרה,בני,שזור תורת אלוקים, בתורת חיים ואל תניחינה ,בפינת החדר,כי היא נתונה,לאודי סגולה. עמוד בפתח, אמוד את המתח,בה אתה מושך,בחבל התורה,בה אתה שובר,חומה ומבצר,בה היצר,שולט ללא מיצר. ואני שומר הסף, עם מגן ושלח,שעון מתקתק,דרכים עקלקלות,לעמוד בפתח,לשמור על המתח,לבל אפול לפח יוקש,לבל אנטוש, מסורת אבות. גדלתי בכפר קטן, בו היום רוחות,וזמנים משתנים,הם חלק מהקיום,בה שזורים, תורת אלוקים,ותורת חיים. האם זה לא עדיף מלהתנצח עם עצמכם ,כל הכאב הנלווה לחפש את עצמכם כשהאמת שלכם ידועה לכם עמוק בפנים בלי המון משחקי כוח וחמלה או להתנצח עם השכן שחייך אינם מעניינים אותו כמו שאתה מתעניין בחייו? פייקו

פייקו

New member
הידעת!

הדרך הטובה להלך בה היא לא בקצוות לא על ולא על פי התהום כי אז את תחת בור נשבר לכן מטוב להלך באמצע ולנסות לאסוף את הכוחות ולשזור לך דרך טובה יותר ובטוחה יותר

זה עדיף!

שומרת הסף, גדלתי בעיר גדולה, העתק מזויף להיא מארופה, בה חומה ומגן, מעונות וזמנים לא| משתנים. גרתי בישוב שבו רוחות חדשות לא| טופפו בפתחי דלתו, והחומה בה, גדלה שבעה!! היכן האור, צריך אור, לגרש החושך, לפתוח הקבר, לשבור את החומה והמגן. הלב מקנן, הרגליים רוצות, הרגליים רצות, לחצות את הגדר, אל פתחי עולם נרחב יותר. ואבי כך היה אומר ,ואמי אחריו מחרה,ביתי,שזרי תורת אלוהים, בתורת חיים ואל תניחינה ,בפינת החדר,כי היא נתונה,לאודי סגולה. עמדי בפתח, אמדי את המתח,בה את מושכת,בחבל התורה. בה את שוברת,חומה ומבצר,בה היצר,שולט ללא מיצר. ואני שומרת הסף, עם מגן ושלח,שעון מתקתק,דרכים עקלקלות,מנסה לעמוד בפתח,לשמור על המתח,לבל אפול לפח יוקש,לבל אנטוש, מסורת אבות. גדלתי בכפר גדלדל, בו היום רוחות,וזמניםלא|משתנים,הםלא| חלק מהקיום,בו לא| שזורים רק תורת אלוקים,ותורות של מוות וחיים. זה עדיף להתנצח עם עצמי!!! למרות כל הכאב הנלווה זה עדיף לחפש את עצמי כשהאמת שלי לא| ידועה לי עמוק בפנים. עם המון משחקי כוח וחמלה זה עדיף ללמוד לא להתנצח עם השכן שחייך אינם מעניינים אותו כמו שאתה לא מתעניין בחייו. זה עדיף! עם הרבה אהבה. אלוהימית.

זה עדיף!

שומרת הסף, גדלתי בעיר גדולה, העתק מזויף להיא מארופה, בה חומה ומגן, מעונות וזמנים לא משתנים. גרתי בישוב שבו רוחות חדשות לא טופפו בפתחי דלתו, והחומה בה, גדלה שבעה!! היכן האור, צריך אור, לגרש החושך, לפתוח הקבר, לשבור את החומה והמגן. הלב מקנן, הרגליים רוצות, הרגליים רצות, לחצות את הגדר, אל פתחי עולם נרחב יותר. ואבי כך היה אומר ,ואמי אחריו מחרה,ביתי,שזרי תורת אלוהים, בתורת חיים ואל תניחינה ,בפינת החדר,כי היא נתונה,לאודי סגולה. עמדי בפתח, אמדי את המתח,בה את מושכת,בחבל התורה. בה את שוברת,חומה ומבצר,בה היצר,שולט ללא מיצר. ואני שומרת הסף, עם מגן ושלח,שעון מתקתק,דרכים עקלקלות,מנסה לעמוד בפתח,לשמור על המתח,לבל אפול לפח יוקש,לבל אנטוש, מסורת אבות. גדלתי בכפר גדלדל, בו היום רוחות,וזמנים לא משתנים,הם לא חלק מהקיום בו לא שזורים רק תורת אלוקים,ותורות של מוות וחיים. זה עדיף להתנצח עם עצמי!!! למרות כל הכאב הנלווה זה עדיף לחפש את עצמי כשהאמת שלי לא ידועה לי עמוק בפנים. עם המון משחקי כוח וחמלה זה עדיף ללמוד לא להתנצח עם השכן שחייך אינם מעניינים אותו כמו שאתה לא מתעניין בחייו. זה עדיף! עם הרבה אהבה. אלוהימית. לא

עוד אחד שיודע

"כשהאמת שלכם ידועה לכם עמוק בפנים" וגם איזו אמת אתה בטח יודע. אולי אתה בכלל אלוהים? בוחן כליות ולב וטחול ואפנדציט.

ככה אני אוהבת אותך../images/Emo25.gif

מחר יש לך וילה ואוטו חדש בחניה. ותזכרי שזה ממני. <אלוהימית מצ´פרת, מה לא עושים בשביל יחסי ציבור>

Le Fay

New member
רק חבל על הכישרון. שמת לב שאנשים

שהצרו את צעדיהם (ואת המחשבות והרגשות שלהם) כל חייהם, כותבים כמו במברקים? זה תמיד נשמע לי כמו צופן מהצינוק. אבל כואב הלב על מי שיודע לכתוב ונשאר תקוע בחושך.

אני לא בטוחה

יש ספרות חרדית ענפה. אפשר לאהוב או לא לאהוב אותה, אך היא קיימת. כל תרבות שהיא מקיפה דיה כדי שאדם יוכל להיוולד, לחיות ולמות בה מבלי לצאת ממנה, מספקת יותר תוכן בסיסי לכתיבה ממיברקים קצרים. מצד שני ניכר שרמת הכתיבה של המחב"תים הגלויים הקופצים לפורום, לא משהו.

פייקו

New member
עוד הערת אגב קטנה..

ישנם כאלה ,מין אנשים, שחיים במרחבים הפתוחים,ובכל זאת , מרגישים חנוקים, כמו בצינוק החיים,אז למה לא לעשות זאת,קל יותר,משוחרר ,מקבל,ופתוח לאחר.

פייקו

New member
לא אני לא הרופא שלך ואולי לא גם של

עצמי אך לפחות אני מכיר את האמת שלי והיא לא מכאיבה כמו שזה כואב לך כך לפחות זה משתמע..

לפום צערא אגרא

נוח לו לאדם שלא נברא משנברא סתם עוד כמה חלקים למחשבה מ"האמת הקלה" שלך...

למעלה