ב ה צ ל ח ה :)
R Reeloop New member 27/3/06 #35 מה זה תוסיף מילים אמרתי בהצלחה!!?@< KK? והייתי באמת עסוק.. :] לינוי צה בהצלחה יותר מושקעת אז אליי לפרטי
מה זה תוסיף מילים אמרתי בהצלחה!!?@< KK? והייתי באמת עסוק.. :] לינוי צה בהצלחה יותר מושקעת אז אליי לפרטי
1 100 אחוז נשמה New member 26/3/06 #16 בהצלחה לי נוי../images/Emo13.gif והגבירה את קרועהההההההההההה ברמות עלל בחיי ואני חשבתי שנהיים גדולים יותר אז מתבגרים אני רואה שאין לי תקווה לפי המצב כאן
בהצלחה לי נוי../images/Emo13.gif והגבירה את קרועהההההההההההה ברמות עלל בחיי ואני חשבתי שנהיים גדולים יותר אז מתבגרים אני רואה שאין לי תקווה לפי המצב כאן
L Lee Noize New member 26/3/06 #18 תודה לכולם ../images/Emo24.gif שיהיה לכם אחלה חיים ורק טוב ובריאות ושלום עולמי.. ופעילות מוגברת למען הדולפינים ויונקים ימיים..
תודה לכולם ../images/Emo24.gif שיהיה לכם אחלה חיים ורק טוב ובריאות ושלום עולמי.. ופעילות מוגברת למען הדולפינים ויונקים ימיים..
X X ר ת ו ר New member 27/3/06 #24 ברוכים הבאים לבסיס שומרי הצאט, מרגע זה את לא ילדה קטנה יותר ואל שכחי, את קוץ, אני השושנההה
ג גבירה שחורה New member 27/3/06 #28 לך יש 100 נשמות לנו אין..... ככה שלנו בלי נשמה מותר הכל, וזה שאני מבוגרת לא אומר שאסור לי להתפרע ככה נולדתי ככה אני אמות לא ניראה לי איזה שינוי בחיי.
לך יש 100 נשמות לנו אין..... ככה שלנו בלי נשמה מותר הכל, וזה שאני מבוגרת לא אומר שאסור לי להתפרע ככה נולדתי ככה אני אמות לא ניראה לי איזה שינוי בחיי.
N No-FeaR New member 27/3/06 #32 מזל טוב!!! או כמו שרשום בפסוק המפורסם: "בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ"
מ משוטט לילה New member 27/3/06 #34 ברוכה הבאה לינויז מזל טוב ובהצחלה בהשתלבות המהירה על החתום סבא קובי ילדים לא להפריע בין 2 ל4!