שומרי משקל...?

birka

New member
שומרי משקל...?

היי,
אז האמת שאני ממש שמנה..:p
106 ק"ג על 1.63.
ירדתי 5 קילו בשבועיים האחרונים, והאמת ששמרתי יפה- אבל נראה לי
שאצטרך קצת יותר מלבד.
חשבתי על שומרי משקל, כי קראתי שהם סבבה.
ואשמח להמלצה על מדריך באזור ת"א-צפון-מרכז או חולון.
(כמה שיותר המלצות עדיף, אני מוגבלת מבחינת זמנים).

אני לא מעוניינת בדיאטת בזק, אלא במשהו יציב- שיתאים לי.
אשמח להמלצות נוספות במידה וישנן.
(התקציב קיים, אך נמוך).

תודה!!
ריקי.

אולי אוכל לעזור

בתפוז עסקים יש דיאטנית קלינית מאוד מנוסה, נטע ברי,
אני מצרפת לך את כרטיס העסק שלה כדי שתוכלי לראות עוד פרטים עליה
http://biz.tapuz.co.il/bizcard-131#baseInfo

אגב, היא גם עושה הנחה לגולשי תפוז אז שווה לפנות אפילו לייעוץ

שיהיה שבוע טוב!

birka

New member
ידעתי שאתם מקדמים עסקים,

אך לא בכזו בוטות.... אכזבה.

תשובה

שלום רב,
קודם כל את בכיוון הנכון : את התחלת לעשות שינויים, את מבינה שאת צריכה תמיכה ואת לא מחפשת דיאטת בזק - כל הדברים האלה אינם מובנים מאליו.
לגבי מסגרת - יש לא מעט ולצערי אין ביכולתנו לתת המלצות דרך הפורום אבל אני ממליצה לך לבדוק בדיוק מה יש למקומות השונים להציע לך.
תשאלי את עצמך מה מתאים לך יותר -יעוץ אישי או קבוצת הרזיה? דאגי לברר את הדברים החשובים - מה סוג הדיאטה והאם מתאימה לך, מי היועץ/המנחה - חשוב שזו תהיה דיאטנית קלינית, מה כולל התהליך, מה תדירות המפגשים וכן הלאה.
שיהיה המון בהצלחה!
נטלי

birka

New member
האמת היא שאני לא מכירה יותר מידי מסגרות,

ומניסיון עבר- לגשת למקום הלא נכון מלחיץ אותי, ואני פשוט מפסיקה.

הייתי אצל דיאטניות בילדות, הן היו מאוד חד-משמעיות בנוגע לסוג מסויים של תזונה ולא התחשבו ביכולת ליישם...

חשבתי על שומרי משקל כי לפחות מקריאה עליהם- הם נשמעים בסדר, או לפחות הרע במיעוטו ביחס למכון אברמסון ושות'...

danab122

New member
היי ריקי

שמי דנה,ואני דיאטנית, סיימתי לימודי תזונה בפקולטה לחקלאות וכרגע אני לקראת סיום סטאז' בבי"ח.
נכון ציינת לגבי הדרך הנכונה והיחידה לרדת במשקל ולשמור על המשקל לאורך זמן, זוהי הדרך של ירידה הדרגתית במשקל ואימוץ הרגלי תזונה נכונים ובריאים.
מדברייך אפשר ללמוד שיש לך מוטיבציה לשינוי וכן תובנות וראיה מפוקחת על תהליך הירידה במשקל, שהן חשובות מאוד להצלחת התהליך.

אשמח לעזור לך, ומכיוון שאני בתחילת דרכי כדיאטנית, אשמח לעזור לך במחיר הנמוך ממחיר הקיים בשוק.
במידה ותרצי אפשר לערוך פגישת ניסיון.

דנה ביננשטוק
054-6969736

למעלה