שומרי משקל

maxcalifornia

New member
שומרי משקל ../images/Emo70.gif

איך ואם בכלל מתגברים על משקל כבד, כבד מאד של האופנוע
באופנוע הקודם, תנצב"ה, השם ייקום דמו, וישפוך דמם של הגנבים, זה היה קשה, אך באורח פלא הסתדרתי. יכול להיות שיש מצב, שאין שום אפשרות להתגבר על הכובד
מי שלא יודע, ולא יכול לעזור, יכול לתת לי
או שקל....

Great Blue

New member
לרוב למשקל האופנוע אין משמעות לגבי

הרוכב מאחר ואין אנו סוחבים את האופנוע על הגב אלא להפך... מה שכן- ידוע לי כי הסתדת עם EN כך שרוב האופנועים לא יהוו בעיה מתחינתך, יתכנו קשיים בהרמה על רגלית אמצע- אז זו תכנירה בלבד שתרכש עם הזמן. מה שכן - אופנוע שחס ושלום יפול מגלגליו על צידו- גם אנשים חזקים שלא מכירים את שיטת ":המשולש" (הכוונה לצורת ההרמה שלו ולא למבנה הגוף שלהם- תפשיקי להזיל ריר) לא יוכלו לו גם הם... בקיצור- הכל טכניקה, למשקל צריך רק להתרגל גם ברכיבה, גם בהולכה וגם בהרמה על רגלית האמצע (אני אספר לך בסוד שגם את הבנדיט (225 קילו משקל יבש) בהתחלה התקשיתי בהרמה לרגלית וגם בסיבוב שלו על רגלית הצד כציר, אבל פשוט למדתי איך עושים זאת נכון, מן הסתם זה לא בגלל שהתחזקתי פיזית. בוקר טוב לך.

maxcalifornia

New member
תיקון טעות...

"...מה שכן- ידוע לי כי הסתדרת עם EN כך שרוב האופנועים לא יהוו בעיה מבחינתך..." עד לשבוע האחרון שהיה אצלי, בכלל לא ידעתי שאפשר להזיז אותו מבלי לשבת עליו או במילים אחרות: "יו, וימקס, מה אתה יכול להזיז אותו כמו אופניים...איזה קטע
"... תודה על העזרה. טכניקות יידרשו בהמשך...כן?

Great Blue

New member
יאללה יאללה, מי יקרא יחשוב את גמדה

פצפונת ורזונת... יאללה יאללה

el presidente

New member
אפשר לשים את התמונה בתור שומך מסך?

על המחשב האישי של הנשיא....?

R750-Girl

New member
יש ויש דווקא.

עם הCBR1000 לדוגמא - אין לי שום אפשרות להסתדר. לא מצליחה להרים אותו מהג'ק צד. אין בכלל סיכוי לבצע איתו פרסה או כל סוג סיבוב שהוא...

ER5Moran

New member
תראי...

בוקר
את יכולה להשתמש במפגשי ה
-ים להעלות במשקל שלך...ותראי, באורח פלא, אחרי קצת פחות מחצי שנה, המשקל שלך ושל כל אופנוע כבד שתחפצי לרכוש ישתוו. אופציה אחרת היא באמת כמו שדנתי בכך בשרשורים קודמים: 1. עצרי עם אופנועך בצד. 2. פתחי כפתור בחולצתך (או שניים או שלושה, תלוי ברמת הקושי של הבקשה) 3. מצמצי קלות בעינייך, בהפרשים של 2 שניות בין 5 מצמוצים לבאים... 4.כאשר ההארליסט הקרוב יבחין בחושיו המחודדים בך ויגש אליך, געי בו קלות בכתפו לאות תודה וכסימן לרגישותך.. 5. הקורבן החסון, השרירי
עם ההארלי שלו יעזור לך בכל צרה אליה נקלעת... 6. הודי לאדון, קחי מס' טלפון/פקס/ICQ/MSN.... כקיצור, מה שלא תעשי, טכניקה שמכניקה, אני מניחה שתצטרכי עזרה...

למעלה