"שומרים" עלילך צורן....

סמדר54

New member
"שומרים" עלילך צורן....

לא הייתי כותבת אילו לא הייתי חווה אחת מעוד חוויות השמירה הייחודיות לנו ורק לנו. בערב החג הראשון חזרתי עם בני משפחתי בשעה בוקר מוקדמת (1 ). נכנסתי דרך השער הראשי כשאת פני קיבל השומר במחסומים פתוחים משני הצדדים, הוא שקוע בלפטופ ואף לא טרח לפתוח חלון , היה לו קר............ חווית השמירה המשיכה אתמול שאז מצאתי עמידה עיקשת על החוקים והגבולות. בשעה 23:03 בדיוק הגעתי עם בני משפחתי מערב מימונה ולמולי עומד שומר קשוח שנועל בפני את השער, כי שעת הסגירה הגיעה......... אחרי הסשתרכו עוד כארבע מכוניות וכל פניותי האדיבות לפתוח נענו בהנהון ראש , כניסה לרכב הביטחון ונסיעה לעבר רחובות צורן....... משעשיתי שוב את הסיבו ( 17 ק"מ) השומרים הקשוחים קבלו את פני בשערים פתוחים וחוסר נראות טוטאלי כי לא היה שם אף אחד........ תודה לך ראש המועצה וכל הכבוד לזוכה במכרז השמירה. אתם אלופים.....

אבו מוך

New member
אכן חוויה קשה

רק בגלל שאחרת למועד סגירת השער את כועסת על ראש המועצה ועל הקבלן מה היה קורה אם היית מגיעה לבנק לדוגמא? היית כועסת על שרי אריסון(בהנחה שאת בבנק פועלים)א ועל השומר בשער ? מספיק עם הבכיינות הזו כבר!!!

soso1011

New member
סתם קנטרנות

סיבה לתת ביס במערכת מעניין למה תמיד השומר אשם המגרש עקום המצלמה גרועה אולי הגיע הזמן ללכת קצת קדימה בלי גלגלי עזר

תותח9

New member
ביקורת מוצדקת על השומר הלא עירני

לגבי סדירת השערים - אין מה לעשות, זה המצב ואין לך סיבה להתלונן שמשהו עובד כמו שצריך תופעת השומר הנרדם בהחלט קיימת, אני רואה אותה מדי שבוע כדאי למקד את הביקורת בצורה עניינית

O72112

New member
אפשר להצביע ברגליים

כלומר-צרכנות נבונה. אם חברה אחת אינה מספקת את העבודה כראוי. ואם יש חברה מתחרה בישוב. וכמובן שיש אזרחים מנויים בחברה. האזרח הפרטי יכול להצביע ברגליים. או לפחות לבדוק את השוק מחדש. ג.נ. אין לי קשר לאף חברה.

Master Stav

New member
תכנית הביטחון ....

אמורה לפתור את הבעיה הזו ... אניא שאיר לגדולים ומנוסים ממני להסביר איך ומה ובנתיים ...יש אפשרות להתלונן בציון שעה ותאריך מדוייק למאיר מכלוף הקב"ט אני בטוח שהדבר יטופל בכול החומרה ... אגב ...אני מדבר על כך שהשומר נירדם...או לא מגיב לנכנסים ויוצאים אני דווקא מרוצה מאד כאשר השרים ניסגרים בדיוק בשעה בה הם צריכים להיסגר אם כי ניתן לבנות מערכת שתפתח את השרים לתושבי האיזור באמצעות טלפון נייד .

O72112

New member
אפשר גם

לשים מדבקת ישוב מאירת עיניים על השמשה לטובת קלות זיהוי בשערים.

סמדר54

New member
נושא הטלפון הנייד

רעיון מעולה . להערכתי העלויות תהינה נמוכות יותר והתמורה גבוהה יותר.

למעלה