אני מזמן הבנתי. ולאד, די עם האוקראינית. אתם גם הבנתם מזמן שאסור לסמוך על אף אחד. איזה מזל שזה לא שידור חי.
לפחות זה יותר טוב מאיך שאלון הבין בזמנו שעבדו עליו.
יופי, חבר'ה. נורא יפה.
אני אדיש לחלוטין. אח של נופר, נו.
לא כזאת טיפשה.
יש שיחה? מפתיע.
ולאד סתם יהיה עצוב וקודר.
נכון, האמת...
חבר'ה, בדיוק הגעתם לרגע המתאים.
נו, את לא מכירה את זה? "בהתחלה כן אבל אז התאהבתי בך"? זה להיט, זה קלאסי. אני חושב שאפשר להשתמש בתמונה של ללי להמון דברים... אל ואל ואל.
מסתבר שכן. אתה אדם ברגר? אתה לא אלכס שמואלוב?
אולי לבית של מבורך! או לבית מלון שלה מעט ליד שומקום.
ולאד? אתה נראה מדוכא מדי.
הוא הלך לאיבוד בשומקום. ויותר מזה, הוא הביא ללי הביתה.
.
כן, טאש, בדיוק.
אה, נכון, אין לו.
ואתם לא חושבים שזה קורא לקאבר?
לא קורא לקאבר?
עדן, לא מדגדג לך קאבר?
נו, אדם, הם היו עוצרים לך אם היית שר משהו.
יש יותר מסריח. חכי ותראי.
אז הצליח לך בלי קאבר. נו.
עצוב.
מה יהיה איתו ועם ללי? רגע, אז ללי פנויה וולאד מאוד כועס על אדם שפגע בה. זה אומר ש...
איפרו אותה כבד. תחכה כמו זוהר, הא? נו, אבל כבר נתת את "בהתחלה כן אבל אז". את לא מבינה, ללי... אבא שלו לא מסכים ללליות אבודות.
לכי תדעי. לליות אינן צפויות. זה היום הכי גרוע בחייה- עד עכשיו.
די, נו, נראה לך שהוא יהיה בבית יתומים ופנימיה? אבא שלו לא רוצה. אנשים בשם אדם בדרך כלל משקרים. הוא לפחות לא היה אחראי על השיר לשופטת קיש. נכון? אתה נשמע כמו רן דנקר ביום ממוצע. אורי גרוס בולט. כן, גם זה שהיא הייתה יכולה להתגבר. זה נגמר? אה, אבל היא לא אמרה לו שזה לגמרי לגמרי נגמר! זה רמז לעתיד. ועילי שחקן מצוין. חייבים להתכונן לטקס פרסי סוף השנה. הפעם יש לי כמה קטגוריות חדשות.
הליכת הבושה. אה, עכשיו נזכרת, הרצל! עכשיו! כל הזמן נבחת!
טאשה יכולה להציל את המצב.
חכי רגע, ללי. לא, לא זה שאת עובדת כדי להפיג את היגון. זה ידוע. פשוט, חכי רגע, יקרו דברים. מה שקשוקה עכשיו?! איך את עושה לו את זה?!
תגיד אדם, מי גבוהה יותר, טאשה או נופר?
סידרו לללי את השיער.
עזבו את שוהם המסכנה, החיים עצמם. די. אגב, אדם לא הלשין על קינדר!
לא לגמרי לגמרי נגמר! נכון, דנה? אה? מהממת? את לא צריכה להגיד "משטרת ישראל שלום". נכון? אני באמת בשוק. מה זה השטות הזאת?! אפילו לפענח את הפרצוף של שרון לקח פחות זמן!
אבל זה לא תקף כשהיא תקום, כן? רגע, אדם גם לא סיפר שבאמת פגעו בריקי.
אינסטל, לא אינסטול.
יופי, הוא ישבש את הכל.
1 ועוד 1 זה 11 דקות.
לך לך.
היי. זה בדרך כלל הוא בתאונות.