שומעת צעדים

אלה6510

New member
שומעת צעדים../images/Emo70.gif

טוב הסיפור הזה די קצר אבל בכל זאת... בזמן האחרון אני שומעת צעדים של אנשים וחלק אפילו מדברים כשאני יוצאת מהחדר אני לא רואה אף אחד אבל בכל זאת אני עדיין שומעת צעדים.רציתי לדעת מה זה אומר?

sha na na revol

New member
גם אני שומע את זה

וזה צריך להיות שכנים\רחוב בחוץ\ העובדה שיש לך שמיעה טובה. אם אני צולל באמבטיה אני יכול לשמוע את הקומה למטה או משהו, כלומר, זה מה ששיערתי שזה.
אבל אני צריך להיות לבד ומרוכז.

אלה6510

New member
זה לא קשור לזה

זה לא קשור.. אצלי בבית לא שומעים אף אחד מבחוץ אלא אם כן פותחים את הדלת. כשאף אחד לא בבית אני שומעת צעדים שמתקרבים אלי ולפעמים מדברים. אבל אני לא מבינה מהם אומרים... לפעמים קר לי מתי שזה קורה נורא נור|א קר

sha na na revol

New member
תראי...

מה שנסיתי להגיד בהודעה זה שאנשים עם יכולות מפותחות לראות\לשמוע דברים זה יכול להגיע בכל מני כיוונים, אז צריך לחשוב מה עוד זה יכול להיות מלבד משהו שקשור לעולם הבא. כל עוד הם לא פונים בבירור אלייך - ואין לך מושג מה פירוש הדברים... ההגדרה המקובלת כאן לרוח שנמצאת במקום מסוים זו נשמה אבודה. מה זה משנה בעצם? ואני לא שואל מתוך רוע, פשוט בתור אדם שקל לו לקבל שיש דברים לא פשוטים בעולם... לדעתי מה שחשוב זה אם אולי יש בך משהו שמזמין תקשורים... והאם בכלל היית רוצה לתקשר עם ישויות? עקרונית זה גם נחשב משהו פתיר, כלומר יש שיטות לסלק אותם. יש מומחים שיכולים לעזור בזה ואנשים עם ניסיון...

Dark faith

New member
אני באמת ממליצה להתעלם מזה,

רוחות בדר"כ אינם מזיקות ואינן רוצות לפגוע בנו. ולכן אין לך סיבה לחשוש. נכון זה מפחיד- ונורא במיוחד שאת לבד בבית, אולי תנסי לישון עם מוזיקה, או טלוויזיה דולקת על ווליאום נמוך?

sha na na revol

New member
יודעת מה,

צודקת יותר מהתשובה הנחפזת שלי... סה"כ גם עם זה אפשר להתמודד, ובאמת כל עוד היא מרגיעה את עצמה היא לא צריכה לסבול.

Dark faith

New member
לפעמים,

צעדים יכולים להתגלות כטיפות מים שצונחות מהברז, בקשר לקולות, יש המון אנשים שיכולים להישבע ששומעים אנשים מדברים-צועקים...גם לי זה קורה הרבה בלילה..ולמען האמת אין לי הסבר לזה- אבל בעצם להמון דברים בעולם הרוחות אין לנו הסבר- פשוט אין.

למעלה