שומעי רוק = הומופובים?

goteneg

New member
שומעי רוק = הומופובים?

כחובב פורומים בתפוז ובכלל שוטטתי לי בקהילת הפורומים של תפוז, כחובב רוק מושבע נכנסתי לפורום הנמצא בקהילה זאת שנקרא "רוק ומטאל" ופשוט חשכו עייני, המילה שם "הומו" היא פשוט קללה, הגזענות וההומופוביה פשוט נשפכת מהפורום הזה, למרות שאני סטרייט דבר זה מאוד זיעזע אותי, וגם כחובב רוק שהרבה מידידיו הם חובבי רוק מעולם לא שמעתי על התופעה הזאת,אין לי שום כוונה לקחת חלק בפורום הזה, וחבל שהפכו פורום עם נושא כלכך מעניין לדבר הזה שהוא נמצא כיום. אני מצרף כמה דוגמיות להודעות א´ ב´ ג´

Lizz

New member
איכסה

למרות שזה לא קשור לטעמם המוזיקלי... אני אוהבת רוק (ואפשר לנחש שאני לא בדיוק הומופובית). לצערי, יש גם אנשים דומים בפורום אוז שבו אני שורצת באופן יומיומי. ביליתי קצת זמן בלצעוק עליהם, והמצב השתפר, אבל עכשיו הגיע משלוח ניוביז חדש ואין לי כבר כוח לנסות לשנות אותם.

העליתי את הנושא...

...בפורום המנהלים, נקווה שזה יטופל בהקדם. תודה לך שהבאת את זה לתשומת ליבנו. לצערי זו תופעה שאנחנו נתקלים בה לא מעט (לפחות כשזה קורה בתפוז זה זוכה לטיפול מהיר ויסודי לשמחתי). יונתן

ההודעות נמחקו...

ע"י הנהלת הפורומים, שתשמח אם כל הודעה נוספת מהסוג תובא לידיעתה (אפשר להיעזר בפורום משוב, או בפורום גאווה ששמח לשרת מטרה זו). למרות שכותבי ההודעות מן הסתם עדיין נמצאים בפורום רוק ומטאל, אני מקווה שעכשיו יהיה לך יותר נוח לכתוב בו. שוב תודה שהפנית את תשומת ליבנו. חג שמח, יונתן

למעלה