שומעים משהו?

adili6

New member
שומעים משהו?

ראיתי הרבה ראיונות כתובים ולא כתובים עם אמנדה טאפינג ("סם קרטר" למי שלא יודע) והיא אומרת שהיא...
עונה 9...לא הופיע בהתחלה של העונה כי היא הייתה עם הבת שלה...הדבר שאני לא מבינה הוא...מתי היא הספיקה גם להיכנס להיריון וגם ללדת כשהיא סיימה את עונה 8 ואחרי הפסקה של 3 חודשים (הם מצלמים 9 חודשים ואז יוצאים ל"חופש" של 3 חודשים) פלוס כמה שבועות ללא הופעה בתחילת עונה 9?? אולי העובדות התבלבלו לי או משהו..אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלאגן :-}

נכון...

היא באמת ילדה בין הצילומים... אני לא בדיוק זוכרת, אבל מן הסתם איך שעונה 8 התקדמה הסתירו את ההריון או בבגדים גדולים יותר או שהיא הייתה יותר מאחרוי שולחן (טריקים של צילומים) בכל מקרה, תזכרי שחופשת לידה זה 3 חודשים, אז אמנדה לא הייתה בתחילת הצילומים כי היא סיימה את תקופת חופשת ההריון או משו כזה... יתקנו אותי יודעי דבר יותר ממני

d1f2

Active member
תודה רבה על התשובה

עכשיו הבנתי למה היא לא הייתה שם...

ilovenewyork

New member
תראו את קלודיה בלאק ../images/Emo58.gif

היא כל כך הושפעה מסטארגייט עד שהיא ילדה תוך כדי הצילומים עכשיו הילדה שלה מובילה את צבא האוריי לכיבוש הגלקסיה :/

adili6

New member
...../images/Emo58.gif AXN

רציני? מתי ש"ואלה" הייתה בהריון...זו באמת הייתה קלאודיה? בעצם אני ראיתי אותה "יולדת" בפרק הראשון בעונה 10 כי לא ראיתי 5-9...(כןן כן..אני "מספיילרת" לעצמי...שוב הסקרנות הורגת חתולים, לא אנשים...
) אז לא ראיתי את הבטן מתפתחת... אגב...מסכנה אמנדה...אח שלה נפטר לפני שנה לאחר שנים רבות עם התקפי האפילפסיה קשים..מסכנה

kinspirit

New member
אכן רואים

לצופי AXN בפרק מוביוס אפשר לראות בבירור שיש לה בטן (כאשר היא נמצאת עם החבר'ה בפאדל ג'אמפר ואחרי זה בתור סם מהמציאות המקבילה)

adili6

New member
אוי אוי אוי!!!

למה קראתי את ההודעה הזאת?!?!?!?!?!?!???? לאאאאא!!! עכשיו אני לא יכולה לחכות לזה..איזה עונה זה? 8??? איזה פרק? אם אני אזכור (לא לדאוג..אני אמצא דרך להזכיר לעצמי) אני אשים טוב טוב לב לזה...

spirit73

New member
מעניין אם היא קיבלה שעת הנקה?או שאין להם את

זה בארה"ב?

למעלה