שומעים דיסקים במחשב?

דנטל

New member
שומעים דיסקים במחשב?

1. לא, כי זה הורס את הדיסקים. 2. לא, כי זה איכות חרא. 3. לא, כי יש לי פצצה של מערכת. 4. כן, כי אין לי מערכת. 5. כן, כי אני כל הזמן במחשב. 6. כן, כי המערכת שלי מקולקלת. 7. בכלל לא שומע/ת דיסקים. 8. אחר.

דנטל

New member
התשובה שלי: 5

המערכת שלי בחדר ואני כל הזמן במחשב בסלון, אז אין מצב שאקום כל פעם למערכת להחליף דיסקים וכל הדיסקים החשובים לי (שהם של משפחת תאקט) נמצאים פה לידי במדף של המחשב, אבל ברוב הזמן אני כשאני בבית אני בכלל לא שומעת כלום וכשאני בעבודה אני שומעת רדיו אינטרנט.

mafakit

New member
המ.. אצלי זה-5../images/Emo218.gif

אני שונאת לשמוע שירים במערכת.. כי היא בחדר שלי אז אם אני בחדר אני רואה טלויזיה או מנגנת.. ולשבת סתם ככה בחדר, לשמוע את השירים מהמערכת ולהרהר על משמעות החיים.. זה לא ממש כיף..
במחשב אני גם שומעת מוזיקה וגם מדברת עם חברים.. ועושה עוד דברים שלא מפריעים לי לשמוע..

sweet shir

New member
3. לא, כי יש לי פצצה של מערכת.

אבל יש דיסק אחד של ביצפר שלא עובד אצלי במערכת, אז אני שומעת במחשב.

אספיר85

New member
כשיש לי דיסקים, זה נע בין 5,6../images/Emo54.gif

כי הדיוייד שלי התקלקל, והייתי שומעת בו כדי לא להאיט את המחשב..

נוגעע

New member
5

אני כל הזמן על המחשב, ויותר נוח לי.. גם המערכת שלי לא משו ><

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif8

אני על המחשה ושומעת דיסקים במערכת. כי באלי D:. לא קשור למערכת פצצה או משו.. סתם מגניב. :]

8.

פירוט? אז אני שומעת במערכת כי זה בחדר שלי וגם המחשב, אבל היא לא פצצה של מערכת זה א', וב' העברתי דיסקים למחשב(בהעתק מוזיקה מתקליטור) בשביל האמפי, ככה שגם במחשב לפעמים אם אין לי כוח לשים במערכת.

I am IRiTooSH

New member
../images/Emo40.gif

שומעת דיסקים גם במחשב, וגם במערכת. אני שומעת דיסקים/מוזיקה בכל מקום שאני נמצאת. זה לא משנהP:

למעלה