שומעים את זה?....

m i c h a l i

New member
שומעים את זה?....

את השקט הזה?.... בעוד 3 ימים הוא מגיע...
מה זאת אומרת מי? החופש הגדוללללל
אז חוץ מקייטנות/סרטים/ים/בריכה מה התוכניות שלכם לחופש הגדול? (שימו לב... מה התוכניות שלכם ולא מה התוכניות שלכם עם הילדים
)

ron68

New member
מיכלי חחחח

מה את צוחקת עלינו? החופש הגדול מיועד לילדים. מה אצלכם בעיר יש גם חופש גדול להורים? תעדכני אותי שגם אצלנו יאמצו את זה.

חופש גדול להורים ../images/Emo98.gif

אשמח גם לקבל עדכון לגבי ה-"חופש הגדול להורים".. אני מוכנה להתחיל לארוז כבר עכשיו , על איזה עיר מדובר..?
לצערי אני שוברת את הראש איך אני מעבירה להם את החופש אחרי הקיטנה - סוף יולי וכללללללל אוגוסט. אני נורא רוצה לטוס לאיזה קלאב עם הילדים - אבל המחירים בחודשים האלה ממש לא הגיוניים.. אולי מישהו פה יכול להמליץ על איזה דיל מוזל (מתאריך 23/7 ואילך..לתורכיה או יוון- ולא שיט)..

וברצינות...

בתור אחת שאוהבת מאוד את הצפון ובמיוחד את הגליל העליון- גם הקיץ הזה אנחנו כנראה נארגן איזה טיול עם שינה באהלים למרגלות הירדן. לדעתי זה הנופש הכי כייפי שיכול להיות יחד עם הילדים (שלא נדבר על עלויות מנימליות..) מגיעים ביום שישי בשעה סבירה (שיש עדיין אור), מתמקמים באיזה זולה מדליקה, מקימים את האהלים, "מתקתקים" ארוחת ערב, כשמחשיך מדליקים מדורה לילדים,למחרת אפשר לעשות שיט קייקים בירדן.. אז חשבתי.. שזה יכול להיות רעיון נחמד להתארגן פה ולחשוב להיפגש באיזה סוף שבוע.. אשמח לקחת על עצמי את נושא הארגון. מה אתם אומרים?

a44

New member
התכנית שלי היא...

מאחר ואני עובדת במערכת החינוך, אז גם לי יש חופש גדול (רק ביולי, באוגוסט הפעוטה איתי בבית)... התכניות שלי כוללות: @צביעה חלקית של הדירה,
@סידור תמונות באלבומים (של יותר משנתיים אחרונות)
@סידור ניירת (שנאגרה בחצי השנה האחרונה)
@קריאת ספרים
@ו... יציאה לדייטים
חחחחחחחחחחחחחחחחח תשאלי שוב, מיכלי, בסוף החופש - מה הצלחתי ליישם...

עוברים דירה - עושים מהפיכה ../images/Emo6.gif

כן, סוף סוף מצאתי וחתמתי חוזה. יש לי שבועיים - שלושה לאריזה, ואת שאר הזמן עד למעבר (30 ביולי) אבלה בשיפוץ ובסיוד ובהכנת הבית לכניסה (נקיון לפני ואחרי, הדברה וכדומה). אז הזמן קצר והעבודה מרובה. הכוחות - אצטרך לתמרן... אז אלו התכניות: אורזת משפצת פורקת נגמר החופש

נוהל סבא וסבתא ב"ש

את האמת היומיים " חופש " בערך שיש לי זה כשהיא נשארת בב"ש ואני חוזרת לעבודה ויש לי את אחה"צ פנוי אבלללללללל הראש שלי כל היום נמצא בה למרות שהיא בידיים הכי טובות בעולם הראש שלי לא ממש שקט לחופש פרופר חופש חבלללללללל

Bavmorda

New member
לי גם היה מתאים חודשיים של חופשה...

תמיד אני יכולה למצוא מה לעשות.... אבל מכיוון שאני לא במערכת החינוך
ערימת הניירת תמשיך להצטבר
חחחח אני חושבת שאת השינוי הכי גדול עשיתי לאט לאט עם עצמי מול המחשב, בלי קשר לחודשיי הקיץ... מבחינת מטרה ומה שנכון לעשות: היו ימים לאחרונה שלא הדלקתי מחשב בכלל. אפילו היו יומיים בשבוע. וקניתי ספר שמעל 450 עמודים ואחרי שלושה ימי קריאה כבר סיימתי חצי
... |אייקון של פאקינגסלפסאדיספקשין| אז.... אם (
הייתי רוטשלידה ו)היתה לי עכשיו חופשה גדולה הייתי שמה לי למטרה את הדברים האלו:
לקרוא 3-4 ספרים.
כל שבוע להכין לפחות מתכון אחד חדש מהמקבץ היפה של ספרי הבישול שיש לי.
לחדש את מאגר הדיסקים שלי
לראות יותר סרטים
לבלות יותר עם הילדים ולפנק אותם וליצור איתם כל מיני דברים
לבקר חברים שגרים רחוק
לנוח... לנוח... ולנוח אבל שיא הקיץ הוא ללא ספק ב 03/08 : דפש מוד בפארק הירקון. חתיכת חגיגה
BAV.

למעלה