שומעים אנשים...

שומעים אנשים...

שמעתי שיש הופעה כאילו סבב הופעות עכשיו של טול וזוואן.... מישהו שמע על זה? אני מעוניין לפרטים...

Superunknown1

New member
___

*מחזיק אצבעות שזה יהיה בארה"ב בתחילת שנת הלימודים הבאה* ואממ.. זוואן זה החדש של בילי קורגן נכון? אז זה לא משהו. הוא מנסה בכל כוחו לשחזר את הפאמפקינס, אבל זה לא הולך לו. לא אהבתי אותם כ"כ.

לא נראה לי אפשרי ../images/Emo4.gif אבל...

האלבום של Zwan יצא לפני חודש, הם כרגע מופיעים באירופה (נדמה לי). A Perfect Circle כרגע באולפן, העידכון האחרון שיש באתר שלהם הוא מתחילת פברואר והדרך מהאולפן ועד ההופעות היא לא כל-כך קצרה... אבל אם Zwan ו-A Perfect Circle היו מופיעים ביחד זה יהיה ממש שווה! אני אישית מאוד מקווה שזה נכון ואם כן אז אני אסע לראות!

MelodicTruth

New member
לפי מה שאני יודע

אין סיכוי שטול יופיעו בשנתיים-שלוש הקרובות. APC יוציאו את האלבום החדש באביב\קיץ ואחריו יתחילו במסע הופעות, לא ידוע על סיבוב הופעות עם ZWAN...מה שכן, הם הולכים להחליף את QOTSA בפסטיבל לולפלוזה(רק בהופעות בחוף המערבי)....לא יודע מה איתכם אבל אני כבר יודע מה אני הולך לעשות הקיץ

מאוד

הגיוני שזוואן ופרפקט סירקל יופיעו ביחד כי הבסיסטיט היא אותה בסיסטיט אני לא כל כך שמעיתי אותם אבל אומרים שהם לא רעים... מה שכן אני רק שמעתי שהם מופיעים ושמעתי מכל כך הרבה אנשים שלא קשורים אחד לשני בישביל לוודות שאין איזו קונספירציה לעבוד עלי וכולם אמרו שיש סבב הופעות עכשיו אני לא יודע אם זה רק בארצות הברית או באירופה ואני לא יודע בכלל מה נהיה עם טול כי בדרקתי באתר שלהם ולא כתוב על זה שום דבר... צריך לבדוק באתר של זוואן מה שכן אני מאוד אעריך את זה אם מישהו פה יברר עוד פרטים על זה.. אולי באתר של זוואן או משהו כזה.. יום טול

Janes Addiction

New member
לAPC יש בסיסט אחר

זו לא אותה בסיסטית, הם החליפו אותה בטוויגי ממרילין מנסון

j i m m y

New member
כבר דיברנו על זה שAPC החליפו את

הבסיסטית שלהם לא מזמן.. חבל, הייתה ממש כוסית

MelodicTruth

New member
.

בגלל שהם מופיעים רק כבמה הופעות בודדות בווסט קוסט במקום QOTSA, הם לא קבועים בפסטיבל האתר של APC עודכן לפני יומיים ומאז זה רשמי

למעלה