שומכר

eitaniz

New member
זה נכון ויחד עם זאת הם מדגישים שמדובר באחד

המסלולים הקשים ביותר בכל מרחב שלושת העמקים.
אני לא מכיר את האזור כלל, אבל מודה שגם אני יורד לאופיסטים קרובים למסלול פעמים רבות....

אם מוסיפים לזה את השירשור שהיה כאן ממש לא מזמן על מפולות שלגים, שאדם נקבר במפולת כ 10 מטר מחוץ למסלול (!!!), אז זה בכלל נהיה מלחיץ

natyh

New member
זו ממש לא כתבה אוהדת.

קרא לעומק, הם מנתחים את האופי שלו בנימוס אנגלי, אבל בצורה מאד בוטה הם קובעים למעשה כי יש לו משאלת מות ,עוברים דרך מירוצי אופנועים לכל ענפי הספורט האחרים שעסק בהם מדברים על שבירת הרגל , וכולי וכולי.

בקשר לשלג יום לפני נתפסו בקורשאוול מאד קרוב למקום התאונה שני גולשים מנהל בקתת הרים ובנו אלו שמכירים הכי טוב את האזור ומסתובבים שם בכל מזג אויר במפולת שלגים האב נהרג .

מרקוס הזהיר כאן מחוסר יציבות מחוץ למסלול שתישאר כל העונה למיטב זכרוני בסביבות ה 26 לדצמבר ב 28 נהרגו שישה גולשים מהסיבות הללו ,שומאכר נפצע ב 29 , לא יכול להיות שהוא לא ידע מה מצב השלג, מדובר במקצוען .

אבל הכתבה נותנת רמזים שהסתכן לטעמם הרבה מעבר לצורך , ראה את תגובתי הראשונה לך בענין בנוסח :
"נסה לעצור את שומאכר הוא לא מאלו שמקשיבים " , מדובר בתופעה מוכרת בספורט אתגרי אנשים שאיבדו את סף הפחד , ואז צריך להפסיק לעסוק בספורט הזה כי כשאין פחד אין מה שישמור עליך .
רק שמה שעושים אנשים כאלו בדרך כלל הוא להסתכן יותר ויותר במטרה לחפש את הפחד ,חיפוש ריגושים קוראים לזה הם מגדירים זאת בכתבה כמכור לאדרנלין ואז במוקדם או במאוחר לפי חוק המספרים הגדולים מגיעה התאונה הקטלנית.

Cמן רשום

New member
כשהראו צילומים של החילוץ, האיזור לא נראה קשה

אני מניח שהזיזו אותו למקום שבו מסוק יוכל לנחות אבל רואים קצת מהסביבה וזה לא נראה כמו מסלול קמיקזה.

Hippolyta

New member
זה לא אומר הרבה

אנשים שברו את המפרקת מנחיתה לא מוצלחת אחרי קפיצה של כמה עשרות ס"מ בלבד. לא חייב להיות שטח טכני קשה במיוחד. עוד לא הבנתי בדיוק מה סוג הפגיעה שהוא סובל ממנה כי אומרים שהוא חבש קסדה. כבר שמעתי על אנשים שסבלו מזעזוע מוח גם עם קסדה בגלל הזעזוע עצמו אבל לא משהו מסכן חיים. כל העצמות נשארו שלמות ובמקום.

למעלה