שומות ושברים

שומות ושברים

רותי שלום, ושוב החלמה מהירה. סליחה מראש, אם אני מעלה שאלה שכבר נדונה כאן: פעם שמעתי שבמקום בו יש לאדם שומה, בגלגול קודם אותו איבר נקטע שם. האומנם?... אצלי, באותו איזור בזרוע בו יש לי שומה, הזרוע שלי נשברה פעמיים. ולא בגיל ילדות, שאז רובינו שוברים איברים בגלל השתובבות של ילדים, אלא דווקא בגיל מבוגר. הפעם ה 1 היתה כשהייתי בחודש התשיעי להריון. הפעם ה 2 היתה כמעט 8 שנים אחר כך. יש לזה איזו שהיא חשיבות?... זה שהשבר באותו מקום של השומה?... או ששומה היא רק שומה, ואין בה שום 'רמז' על עברי הגילגולי?.... תודה!

רותי 11

New member
אני לא שמעתי על ההקשר הזה

מה שכן שמעתי שיש לפעמים סימני לידה שיש להם משמעות מגלגולים קודמים. דווקא קטיעת איבר? לא חושבת שזה בהכרח זה ששברת את היד באותו מקום זה לא מעיד על כך לדעתי, יותר הייתי הולכת לכיוון של מה שהיה בחיים שלך באותה תקופה, מה ניסו ל"הראות" לך, אל תשכחי שהיד היא החלק של העשייהבחיים שלנו ועצם שבירת היד מעידה על כך שמשהו בעשיה שלך חייב להשתנות כי הוא נשבר/נקטע. ועוד משהו יש מצב שאת האמנת או ידעת את אותה אמונה לגבי שומה וקטיעת ידיים עוד לפני שנשברה לך היד?

רותי תודה. לגבי העשיה...

אז עכשיו כשאני מנתחת את זה לאחור... הפעם הראשונה, היתה שבועיים בדיוק לפני שילדתי. וכשנולד ילד... כמובן שכל סדר היום משתנה... הפעם השניה... היתה בערך חודשיים לפני שפיטרו אותי, ובדיעבד, אני משערת שרצו לפטר אותי הרבה לפני כן... לגבי אותה אמונה של שומה וקטיעה- אני יודעת בוודאות ששמתעי על כך לפני השבירה ה 2, אבל אני לא יודעת אם השבירה ה 1 היתה לפני או אחרי ששמעתי על כך. האם כדאי לשמור לאחד מימי ראשון, את השאלה 'מה המסר שניסו להעביר לי לגבי עשיה, במקרי השבירה'?... תודה.

רותי 11

New member
לא חושבת שיש צורך לשמור את השאלה

זה פשוט לבחון מה היה באותן תקופות ולראות בדיעבד האם אכן עלית על הענין ופתרת את זה

למעלה