חח כן בני אבל זה מוזרררררררררר תגידי גם את תבואי עם חוטיני אדום לשברולט היום ??
† ††יהוה†† New member 21/6/02 #19 חח כן בני אבל זה מוזרררררררררר תגידי גם את תבואי עם חוטיני אדום לשברולט היום ??
† ††יהוה†† New member 21/6/02 #20 אולי תשלחי לי במסר מי את או שאולי לאיי סיי קיו שלי 109444115 דברי איתי !! מי יודע אולי יצא מזה משהו אה וגם את מכירה אותי טוב ?? או סתם ראית אותי ???
אולי תשלחי לי במסר מי את או שאולי לאיי סיי קיו שלי 109444115 דברי איתי !! מי יודע אולי יצא מזה משהו אה וגם את מכירה אותי טוב ?? או סתם ראית אותי ???
מ מכשפה ללילה אחד New member 21/6/02 #21 אגו אגו אגו עידו מה נסגר איתך!!!!!!!!! יש עליך ים כוסיות דיי לבזבז זמן האינטרנט אך מצטערתאני פשוט מתוסכלת מינית האאאאאאאא אבא שלי לא נותן לי לצאת מהבית
אגו אגו אגו עידו מה נסגר איתך!!!!!!!!! יש עליך ים כוסיות דיי לבזבז זמן האינטרנט אך מצטערתאני פשוט מתוסכלת מינית האאאאאאאא אבא שלי לא נותן לי לצאת מהבית
H Hole In The Sky New member 21/6/02 #23 למ הוא לא נותן לך לצאת מהבית? תזכירי לי איפה את גרה עכשיו? ואנשים.... היום מוקי בא לשברולט??
B benny afro New member 21/6/02 #26 היום??? לא ../images/Emo70.gif מוקי כנראה יבוא ב6.7... יהיה סבבות לגבות! אחי סתם עבדתי עלייך, זה אני SATANS CHILD...
היום??? לא ../images/Emo70.gif מוקי כנראה יבוא ב6.7... יהיה סבבות לגבות! אחי סתם עבדתי עלייך, זה אני SATANS CHILD...
S SaTaNs ChiLD New member 21/6/02 #28 חבוב חחח אני בת השטן! אני נתברכתי בברכה הזו! וחוצמזה אתה נשמע לי בנאדם מסטול לגמרי!
H Hole In The Sky New member 22/6/02 #37 שמנו לב... את יצור כלשהו אחר.. חעע כשאני עייפה אני מצחיקה את עצמי.. אוף ליזה נדבקתי מה"חעעע" שלך :\
M Mashina Girl New member 22/6/02 #39 חעע ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif לא נורא! ../images/Emo8.gif בובע
מ מכשפה ללילה אחד New member 22/6/02 #38 ללכת לפסכולוג זה לא בושה1 שמעי זה בדוק שיש לך בעיות נפשאיות קשות עם עצמך ודי לקרוא לכולם פריקים ותעשי לי טובה אנכנו לא מדברים על המסיבות של נקש שכול בן אדם שם עם 40 סנתימתר פוזה ומויקן אז אם חאגי בה לשברולטאז כול אחד יכול!
ללכת לפסכולוג זה לא בושה1 שמעי זה בדוק שיש לך בעיות נפשאיות קשות עם עצמך ודי לקרוא לכולם פריקים ותעשי לי טובה אנכנו לא מדברים על המסיבות של נקש שכול בן אדם שם עם 40 סנתימתר פוזה ומויקן אז אם חאגי בה לשברולטאז כול אחד יכול!
† ††יהוה†† New member 22/6/02 #40 חחחחחחחחח מה הקטע השברולט זה מועדון של ערסים ושלי היה אתמול אחד עם מויקן ירוק אבל ניראה לי הוא בן 13 חחחחחחחח
חחחחחחחחח מה הקטע השברולט זה מועדון של ערסים ושלי היה אתמול אחד עם מויקן ירוק אבל ניראה לי הוא בן 13 חחחחחחחח