שום דבר

שום דבר

מכירות את זה שאת בטלפון, נניח עם האיש שלך, ואז אומרת: "הייתי שמחה שתעשה עבורי XYZ". (כל דבר ממאויי נפשך)

ואז הוא שואל: "סליחה, לא שמעתי"?

ואת עונה "עזוב, שום דבר".

חשבתי לעצמי שאם מרפי לא היה משבש תמיד את השיחה בדיוק במשפט הראשון, ואם לא היינו עונות "שום דבר", יכול להיות שהיינו נהנות יותר?

תלוי איזה...

מאווים שבנפשי - לחלוטין נמצאים "על השולחן" (מה שמקל עליו לקנות לי מתנות, למשל
)

אבל יש פעמים שזה לא משהו קריטי, רק משהו קטן, שהזמן שנדרש לחזרה על הבקשה גורם לך לחשוב שזה מיותר / לא מעשי.

(רציתי לבקש שיקפוץ לחנות כלשהי שקרובה אליו ויבדוק לי משהו. מכיוון שהוא לרוב משתדל להענות לבקשתי, אני מניחה שהוא היה הולך, למרות שהוא עמוס היום מאד, וזה היה מכביד עליו, ואני בהחלט יכולה ללכת בעצמי פעם אחרת. אז בפעם השניה שנאלצתי לחזור על זה, הבנתי שזה מעט לא מעשי מצדי, אז עניתי "שום דבר". אבל אולי יכלו להיות לי נעליים חדשות
)

shiron number 1

New member
לא, לא מכירה

בדרך כלל חוזרת על הדברים, כי אני מחזיקה באיש וילדים עם שמיעה מאוד סלקטיבית ואם אני לא אחזור שום דבר לא יעשה.
וסיפור מצחיק קשור (לא בדיוק אבל בערך), יום אחד שאלתי את יונתן משהו (לא זוכרת מה, אולי אם הוא רוצה לאכול שניצל או משהו כזה) והוא ענה כן. כשהגשתי לו הוא אמר שהוא לא רוצה וכששאלתי למה הוא אמר לי כן הוא אמר: "לא באמת שמעתי מה אמרת, רק אמרתי כן כמו שאבא אומר כן גם כשהוא לא שומע"

אצלנו יש תשובה קבועה ל'לא שמעתי'

אם אחד מאיתנו אמר משהו והשני לא שמע ושואל 'מה אמרת?', התשובה תמיד תהיה- אמרתי שאני אוהב/ת אותך,
ואז אפשר להגיד שוב מה שרוצים...

למעלה