שום דבר לא זז

יותר מדוייק

שום דבר שאת רוצה לא זז, הרבה דברים זזים רק שאת מתמקדת במה שאת רוצה, במה שלך בא שיקרה ולכן הכל נראה לך שחור משחור.. אבל אם תתרגלי לזרום עם החיים לראות את הטוב שבהם להבין "שאושר אין זה הגעה לתחנה - של - סוף, אלא ההנאה מנסיעה, מדרך ומנוף" שכל רגע ורגע בחייך זה עם מטרה מסוימת ומכוונת ממעל, אז לא תרגישי בכאב, בעצב ובכל מרה שחורה. בהצלחה.

Hada6

New member
כל הסיסמאות זה מתוק

אבל יש רגעים שהם לא ממש מזיזים

זה לא

עניין של מתוק או שלא.. זה דרך חיים.. ברור שיש רגעים קשים מאד, אבל "אין הקב"ה מביא ניסיון על האדם אא"כ יכול לעמוד בו" ואם הוא מנסה אותך בהכרח שאת יכולה לעמוד בו! רק תאמיני...!

Hada6

New member
אוף אני יודעת באמת כולכם צודקים

ואני מאמינה אבל זה קשה קשה אסור לבכות??

זה

מצווה לבכות, אבל זה לא אומר שאת צריכה לאבד את האמונה בעצמך, זה לא אומר שמותר לך לוותר לעצמך. זה גם לא אומר שמותר לך לבחור בדרך הקלה - להיכנס לרחמיים עצמיים, לרטון ולבכות על רוע מזלך.. זה בחירה שלך איך החיים שלך ייראו.. וחבל עליהם...

חזק

והבעיה שכרגע זה לא עוזר. אולי מחר מחרתיים שהיא תקרא אתזה....זה כמעט בא לבד. ואז חוזר...אבל מתגברייים...

החיים

זה לא פיקניק ופיקניק זה לא חיים.... אילו הכל היה הולך לנו טוב.. אילו הכל היה מסתדר איך שאנחנו רוצים שזה יסתדר החיים שלנו היו אפרוריים ומשעממים.. דווקא האתגרים האילו בונים אותנו, מחלשים אותנו וגורמים לנו להרגיש טוב.. - סיפוק עז! מותר לנו כאוב ולהכשל.. אבל אסור לנו להפסיק להלחם!! ומי שתמיד נלחם בכל מצב הוא ירגיש טוב.. הכאב הוא אינו סתירה לאושר..

מממ...

טוב.שיהיה.אחלה.לחימה בקרבות של דם אש פחד וכאלה... וזה מחשל וזה לבכות וזה וזה.. כאילו ברור, אבל כשאדם עובר אתזה...הוא צריך תזמן שלו עם עצמו או איזה חיבוק בלי לדבר יותר מידי. רק אחרי זמן עיכול...יתכן להבין שזו לחימה ואני ינצח תקרב הזה!

המילה לחימה

חייבת תמיד לבוא עם דם ואש ותמרות עשן?? ונכון שלא תמיד צריך לדבר... אבל החכמה היא גם שיש לאדם את היכולת לחבק את עצמו... וככל שאדם יותר מאמין ובטוח בעצמו יש לו את היכולת לעכל את זה יותר מהר.. להבין שהוא מסוגל להלחם בכל מצב.. הקטע של הנשימה הארוכה ש-לפני... והקטע של לאזור אומץ וההתלבטות אם כן יכולה או לא יכולה, זה לא נובע מצורך לזמן עיכול, אלא מחוסר אמונה ורצון באמת להלחם.. כי זה יותר נוח לבכות ולהרגיש מסכנים ואומללים מאשר לעמוד מול הכאב בעיניים!

אמווונההה

אחת קטנה שנשארה לייייייי והיא הולכת ומכה ביייי.......... שיר טווואווובבבבבבב

למעלה