"שולט אמיתי" חלק שני

matteryou2

New member
"שולט אמיתי" חלק שני

וואו...זה מתחיל להיראות לא טוב.
אין שום דרך אפשרות שאני אוכל להיות "שולט אמיתי" בנסיבות האלה. אם אני לא מנהיג הגברים, איך אוכל להיות טוב מספיק כדי שנשלטת אישה תיתן לי את ליבה?! אני נכנע. פסילה שלישית! המשחק נגמר!

או שלא?

החלק המצחיק הוא שלמרות כל המכשולים האלה, לכאורה, בדרך להיותי "שולט אמיתי", אני מוצא את עצמי באופן עקבי די מוצלח בזה במערכת היחסים הנוכחית שלי. איך זה יכול להיות? האם לא צריך גוף, כריזמה, תעוזה, הלבשה וסממנים של "שולט אמיתי" כדי להיות טוב ומוצלח? האם מספיק סתם גבר ממוצע שנמשך לשליטה?... כנראה שכן. אז אם אלו לא כל הדברים שהיו חסרים שלי על מנת למצוא אישה שתתמסר לי, למה היא זקוקה? למה היא נמשכת?
התשובה פשוטה: המוח שלי.
זהו דבר שיש לכולנו, אבל רק מעטים משתמשים בו. מוח, דימיון, מודעות ואמפתיה. היכולת לקרוא אחרים, להתנהג ולדבר באופן שיגרום להם להרגיש בנוח ובטוחים מספיק על מנת לתת את עצמם למישהו אחר, היכולת לכבד ולהעריך כבוד מאחרים. למדתי שאם אני יודע שיש לי יכולות אלו ואני יודע להשתמש בהם בתבונה ויושר, די מהר אמצא את עצמי בליווי נשלטת מכבדת, להוטה ומסורה. שאר הדברים, נראה שלא משנים, אפילו לא קצת. לפחות זה הניסיון שלי.
אז אולי האמת היא אחרת? אולי זה לא כל מה שמסביב? אולי הסיבה שאני לא הייתי "שולט אמיתי" היא שהיתה חסרה לי רמה של מודעות עצמית ליכולות שלי ולאכויות שלי, שכן יכולים למשוך אליי נשלטת אינטלגנטית, בעלת רצון חזק, עמוקה, ומסורה לי? אולי זה מה שעצר אותי בעבר לחפש ולמצוא את האחת שלי?
האמת היא שאני לא מיוחד. אני רק למדתי להקשיב לה ולהוציא ממנה צדדים שלא יצאו בעבר, ושרק מעטים ראו אצלה. היא עושה ונותנת לי דברים שמעולם לא חלמה לתת, כי עוררתי בה אמון לא רק לחשוף את גופה, אלה גם את נשמתה. היא מרשה לעצמה להיות חשופה ופגיעה בכל עוצמה ורמה אפשרית, היא סומכת עליי, היא משתוקקת לי, היא כורעת לי ברך, היא מבקשת אותי נואשות. אנחנו חולקים קשר שונה מכל האחרים בחיינו.
העובדה שאני עושה זאת ללא כל ההופעה מסביב, הכריזמה האלוהית, ארון הבגדים המפואר, והקישוטים והכלים שבאיזה צינוק חשוך, עושה אותי מספיק "שולט". האמת, באמת שלא אכפת לי. אני והיא מתקיימים בהצלחה כך. אנחנו יוצרים לעצמנו עולם משותף.
אז אלו שמגדירים, שימשיכו להגדיר...
אני "שולט אמיתי" לאדם היחיד שחשוב במשוואה הזאת, לנשלטת שלי. מה שאנשים אחרים חושבים עליי הוא לא העסק שלי.

sisagol

New member
נכון

אמיתי היא מילה סוביקטיבית
כמו המילה אמת
תהיה אמיתי רק לעצמך
וכשאתה כזה אתה אמיתי בשבילה כמו שהיא בשבילך

מגוון האמת רחב כמו מגוון השולטים והנשלטות
ובכלל מי צריך הגדרות
מה ולמי הן נותנות

"שולט אמיתי"

אתה אולי לא רואה עצמך דרך אחרים
אך כן בוחן עצמך דרך הנשלטת שלך
ואולי זה הזמן להשתחרר גם מהמקום הזה
של לראות את עצמך דרכה

matteryou2

New member
אני מאוד אוהב לעשות את זה

לא רק את זה.
וזה הבדל משמעותי...
זאת היכולת שלי להיכנס אליה, לטייל דרך העניים שלה בעולם, להבין. פשוט להבין אותה.
זה "אוכל" רגשי גדול בשבילי לדעת מה הנקודות שלה.

matteryou2

New member

אנה מיי

New member
כל אלה שאפילו טורחים לנגיד שהם שולטים אמיתיים הם מבחינת

נורה אדומה מבחינתי.
שולט זה עניין מנטאלי בעיקר בעיני.
העובדה היא שלא שולט אחד ולא שניים סובבו את ראשי בתכתובת אינטרנטית או בטלפון מבלי שראיתי אותם כלל.
מי שצריך לקרוא לעצמו "שולט אמיתי" זה בעיני הכי בגדר קשקוש.
כאילו , מה זה שולט לא אמיתי?
האם נשלטת חייבת להיות כוסית? בלונדינית? עם ציצי גדול? (לא מזיק אבל ממש לא מחייב ) חחחחח
בקיצור, מבינה את מה שכתבת.
לא נראה לי שזה משהו שמטריד נשים אלא בעיקר משהו בין שולטים.
נשים יודעות טוב מאוד מה מעניין אותן וזה בדרכ מישהו שמשגע להן את המוח ומדליק את הכפתורים הנכונים ולאו דווקא זה שיש לו שעון או נדנדה או שיער כזה או אחר.

matteryou2

New member
דן קאפ אמר משפט חכם בנושא

אז אצטט אותו: [ נב בעיני ברגע שמוצמדת למשהו התגית "אמיתי", די ברור שהוא רחוק מלהיות כזה וזקוק לתגית כדי שייחשב לכזה. ]

Whip

New member
אהבתי את השרשור, אבל...

אהבתי את ההומור שיש בפוסט המקורי, אך בעיקר את המשפט החותם והמשמעותי בעיני:
"אני "שולט אמיתי" לאדם היחיד שחשוב במשוואה הזאת, לנשלטת שלי"
כי כשולטים אנחנו נתקלים בנשלטות שלמרות הרצון משני הצדדים, הקשר לא עולה יפה - אין משיכה או חיבור באחד הצדדים, הנסיבות לא מסתדרות ועוד
ולמרות היותנו "שולטים" מוכחים (אנחנו יודעים מה מושך אותנו, היינו בקשרי שליטה בעבר) - באותה נקודת זמן עם הנשלטת הצפציפית זה לא משנה. כי מבחינתה אתה לא השולט שלה.
ואם בדימוי המשוואה עסקינן - אז כמו כל משוואה היא מורכבת משני צדדים, אתה והיא,
רק שהסימן ביניכם הוא לא "שווה", כי אין שיוויון
אלא "שולט על..." (יש כזה סימן?
)
&nbsp
אני לא מסכים עם נעמה ש"הכח האמיתי הוא בידי ה-bottoms",
כי הכוח נמצא בשני הצדדים במידה שווה. כמו בטנגו, אם אחד לא יימשך או לא יירצה, זה לא ייקרה, והיו נשלטים\ות שסורבו למרות רצונם\ן ונכונותם לעשות הכל בשביל להיות תחת אדון\גבירה.
&nbsp
אני גם לא מסכים שאין "שולט אמיתי", לא במובן של תו תקן שמגדיר שולט (כי עוד לא עשיתי טסט השנה ולא קיבלתי אותו)
אלא בהקשר לכל הגברים החרמנים שרק מחפשים זיון, ורואים בנשלטות המוכנות לכתוב ולפנטז על סקס בצורה גלויה - כר פורה לצייד.
במובן הזה, יש מי שמתחבר לעולם השליטה - מבין את המשמעות של להיות שולט, מבין ומוכן לשאת באחריות לבריאותה הפיזית והנפשית של הנשלטת, את המשמעות והאמון שכרוכות במתן שליטה ועוד - ויש מי שמחפש סקס מהיר בתחפושת שולט.
מבחינתי הראשון הוא "שולט אמיתי", או לפחות "שולט" - והשני הוא מתחזה.

וואו.

מזמן לא קרה שכ"כ הסכמתי עם כל מילה וכל פסיק בהודעה.
*צמרמורת*
כולל הנושא של הכוח השווה, וכולל הפסקה האחרונה לגבי זה שדווקא יש ויש שולטים אמיתיים ושולטים מתחזים (שבאים בצורה שתיארת ובעוד צורה אחת לפחות - של זה המוסכן ו/או שמנצל את כוחו לרעה).
אנחנו חוששים מההגדרות האלה של "אמיתי" ו"לא אמיתי" כדי לא להתיימר להכתיב קו או סטנדרט, אבל מה שתיארת קיים בהחלט - וקיים יותר מדי, בדיוק כמו שקיימים "שולטים" מסוכנים שצריך להישמר מפניהם, ולא צריך לחשוש להגיד את זה בקול רם - שאלה לא שולטים אמיתיים, אפילו לא קרובים.

A לוןA

New member
אני אנסה לדייק אותך

אני לא יכול להגיע מיהו שולט "אמיתי"- אבל אני יכול בהחלט להגדיר "ספים" למי שבוודאות הוא לא כזה
(מעבר להגדרות סובייקטיביות של "הוא לא שולט בשבילי")
כמו שאני לא יכול להגדיר את המדדים ליין טוב- אבל אני בהחלט יכול להגדיר מהו יין מקולקל.
&nbsp
נגיד-
אדם שעובר על SSC- אינו שולט.

בדיוק :)

זה לא שיש תו-תקן ל"אמיתיים", אבל בהחלט יש מזוייפים ומקולקלים.

ורק אצטט את מה שוויפ כתב, כי זה בדיוק המענה שלי:
...לא מסכים שאין "שולט אמיתי", לא במובן של תו תקן שמגדיר שולט [...] אלא בהקשר לכל הגברים החרמנים שרק מחפשים זיון, ורואים בנשלטות המוכנות לכתוב ולפנטז על סקס בצורה גלויה - כר פורה לצייד.
במובן הזה, יש מי שמתחבר לעולם השליטה - מבין את המשמעות של להיות שולט, מבין ומוכן לשאת באחריות לבריאותה הפיזית והנפשית של הנשלטת, את המשמעות והאמון שכרוכות במתן שליטה ועוד - ויש מי שמחפש סקס מהיר בתחפושת שולט.
מבחינתי הראשון הוא "שולט אמיתי", או לפחות "שולט" - והשני הוא מתחזה.

גם מבחינתי

A לוןA

New member
זה בדיוק הקטע שלא ממש הסכמנו עליו

גם סקס מהיר שכולל שליטה (נגיד סטוץ בדסמי) לא עושה את השולט (או הנשלט) ל"לא אמיתיים", ולא כל מערכת שליטה חייבת להיות מלאת משמעות, מעצימה, מכילה ומפרה.
זה יכול להיות גם מהיר מספק ופיזי כמו כל סטוץ אחר- ואתה יכול להיות שולט מצוין ונהדר שזה מה שהוא רוצה עכשיו, ועם בת זוג מזדמנת וארעית.
הספים לקביעת מיהו שולט אמיתי הם מופרכים. הספים לקביעת מיהו לא - מוצקים- והם נשענים בעיקר על SSC (או נקרא לו- SSC מורחב). וסקס מהיר הוא לא פרמטר, לטעמי.
&nbsp
אבל נראה לי שמיצינו את העניין, והדיון מתעסק באותיות הקטנטנטנות של החוזה.

אומר רק -

שאני ממש לא חושבת שהדברים שלכם מתנגשים אפילו טיפה.
נראה לי שגם מה שוויפ כתב מגדיר ספים לקביעת מיהו לא, ולא מיהו כן.
גם בסקס מהיר ו/או מזדמן יש לשולט אחריות ועליו להימנע מפגיעה או סיכון של הנשלטת.
אם הבנתי נכון את וויפ (שיתקן אותי אם אני טועה) - הכוונה שלו היא למי שמחפש סקס מהיר תחת מסווה של שליטה ("אה, היא רוצה שמישהו יעשה בה מה שהוא רוצה? סבבה, אני בא!"), לא של שולט שמחפש סקס מהיר. שני דברים שונים לגמרי :)
(היי, גם נשלטות מחפשות לפעמים סקס מהיר או יזיזות
)

למעלה