"שולט אמיתי" חלק ראשון

matteryou2

New member
"שולט אמיתי" חלק ראשון

אני מודה, אני מתחיל להתעצבן כשאני רואה כותרות חסרות תוכן שאיכשהו נועדו להגדיר מישהו למשהו שהוא לא.
חברים מסוימים בקהילת ה BDSM, נראה שמצאו את יעודם בבזבוז זמן, ברדיפה אחר השקעה חסרת סוף- בלהגדיר, בלהגדיר, בלהגדיר. לדעתי, הם מנסים להבין את התחושה שלהם באורח החיים של מישהו אחר. מי קר יותר? מי חושני יותר? או מי רציני...יותר? בעיקרון, אני מוצא את המאמצים לתייג למאוד מעייפים, אפילו לצפייה מרחוק.
ואז מגיע השולט שאמור להבדיל את עצמו, להראות כמה איכות ייחודית ואופי לא אופייני יש לו, וזה מה שגורם לו להיות יותר מוסמך להוביל נשלטת, והרי זה "השולט האמיתי". וואו! אני לא בטוח איזה כישורים צריכים להיות לי, או באיזו מידה אני צריך להאריך את הזין הקטן שלי, כדי להעלות בדרגה ולקבל תואר שכזה, אבל זה בטוח נשמע מרשים. אולי ביום מן הימים אני יוכל לשאוף לכך. מי יודע?
אז אני יושב וחושב בזמן שאני לוגם תה עם נענע...סליחה, אני הרי רוצה להיות "שולט אמיתי"... אז התכוונתי בכלל 5 כפות קפה שחור בלי סוכר בכוס קטנה ומים רותחים בפנג'ן, כמו "גבר שולט אמיתי". בקיצור, אני מהרהר אלו תכונות עלולות לגרום לי להיות "דומיננטי אמיתי" וכמה עבודה אולי אני צריך לשים בלהגיע למעמד כה נשגב בחיים. כשאני מסתכל סביבי, אני רואה המון תמונות ומילים של מה שעשוי להפוך אותי לאב-טיפוס "שולט אמיתי", בהתבסס על כך בלבד- יש לי עוד דרך ארוכה לעבור.

נתחיל בארון הבגדים שלי. אני לא לובש מגפי עור גבוהים, ורק לחשוב שאני שם לעבודה שלי מכנסי עור גורם לי לפריחות ושפשפות. החליפות שלי לא מותאמות אישית מלונדון, פריז או מילאנו, אלה מגיעות במקרה הטוב מהמשביר לצרכן. אני כן הבעלים של טוקסידו אחד ממש יפה, אבל נראה לי שהוא כבר קטן עליי. פסילה ראשונה!
אביזרים. וואו, אני ממש חסר תועלת בנושא הזה, באמת. אני לא הבעלים של שום צווארון או חפתים, או משקפי שמש של ארוקה, השעון שלי הוא לא רולקס, לעזאזל, אני אפילו לא לובש שעון יותר, אני מסתכל בגלקסי שלי, האא... הוא בצבע שחור, זה עושה אותי "שולט אמיתי" יותר? לא?! שיט... פסילה שנייה!
אין לי שום קעקוע, פירסינג טוב, או אומנות גוף כלשהי. טוב נו, כנראה שיש לי דרך ארוכה. פסילה שלישית! החוצה!
טוב, אז אולי יהיה לי מזל בתחום הצעצועים והמרחב של חדר המשחקים שלי. נראה של"שולט אמיתי" יש צינוק חשוך ומפחיד עם תאורה עמוקה. פה ממש נדפקתי, לא רק שאין לי צינוק, אלה שאפילו מרתף או מחסן אין לי. חדר אורחים דווקא יש לי, אבל הוא משומש, בדרך כלל על ידי אורחים, ולהם, יהיה קצת קשה להסביר למה הם צריכים לישון בחדר עם מיטת ברזלים, צלב מעץ, וקיר מלא בפלוגרים, שוטים וחבלים. ובכן, פסילה ראשונה!
ומה עם כל הכלים האלו שיש ל"שולט אמיתי" שמשמשים למשמעת, עינויים והכנעה, אותם בטוח יש לי, נכון?... יש לי קצת חבל בגודל מתאים, כמה אטבי כביסה וכפות עץ מהמטבח, כמה כיסויי עיניים, עניבות משי, שרוכים, 2 חגורות ישנות, אני לא חושב שכל "שולט אמיתי" שמכבד את עצמו ייתפס מת עם כל אלה. אבל יש לי מג'יק וונד שקניתי מאלכסיי בפטיש דיל, אני מניח שזאת התחלה, אבל עדיין... פסילה שנייה!
אין לי מקומות למתוח, לתלות, לסובב או לסגור את הנשלטת שלי, אין לי נדנדות או מתלים, עדיין לא נשמע שאני "דומיננטי אמיתי". פסילה שלישית! החוצה! שוב!
בטוח שיהיה לי יותר מזל בתחום של הגוף שלי, לא? אבל בהתבסס על התמונות שאני רואה והמילים שאני קורא, "שולט אמיתי" חייב להיות שילוב של מרלון ברנדו, איש המרלבורו וג'יימס בונד, עם קצת מגע של מלאך המוות מסוקס. במקביל "שולט אמיתי" צריך להיות מחוספס, נעים הליכות ודמות מתוחכמת, אפלה ומסתורית. אני לא דומה לאף אחד מהדמויות האלו, ואיני מתנהג בצורה המתוארת. אני בגובה ממוצע, מעט מעל משקל ממוצע, ואני ממש לא מגלח. פסילה ראשונה!
אני לא מסובב ראשים של נשים כשאני נכנס לחדר כלשהו על ידי הנוכחות הפיזית שלי או בכוח האישיות שלי, לעומת "שולט אמיתי" שכל אישה בחדר כורעת רגל ומרטיבה מיד עוד לפני שהוא חוצה את הסף להיכנס. מה שבטוח, "שולט אמיתי" לא רק מנהיג של הנשלטת שלו, אלה של כל שאר הגברים הנמוכים והקירחים לעומתו. ההמממ... יש לי מקום מאוד מכובד בעבודה, אבל לא עד כדי כך. אני לא מחזיק בתפקיד מנהל, אני לא אוטומתית האדם הכי כריזמתי בחדר, ואני בעיקר משתלב בצוות ועובד בשיתוף פעולה- בניגוד מוחלט מ"השולט האמיתי". פסילה שנייה!
וואו...זה מתחיל להיראות לא טוב.
אין שום דרך אפשרות שאני אוכל להיות "שולט אמיתי" בנסיבות האלה. אם אני לא מנהיג הגברים, איך אוכל להיות טוב מספיק כדי שנשלטת אישה תיתן לי את ליבה?! אני נכנע. פסילה שלישית! המשחק נגמר!

או שלא?

the beauty is in the eyes of the beholder

שולט אמיתי נוצר על ידי
נשלטת אמיתית.
זהו, אין סוד - הכח האמיתי הוא בידי ה-bottoms

matteryou2

New member
זה משפט ריק מתוכן בדיוק כמו אלו שאני צוחק עליהם

אין "כוח אמיתי" כמו שאין "נשלטת אמיתית" או "שולט אמיתי".
יש חיבור בין גבר לאישה. (לדוגמה בלבד, כמובן שמקובלים עליי כל החיבורים)

סיבילה

New member
אדון מבפנים

לעניות דעתי כוחו של אדון נמצא בפנים ולא בחוץ. ובמערכת היחסים עצמה: בתקשורת ביניהם וכו׳. למה אתה לא כולל אותם ברשימה שלך?

matteryou2

New member
ומה עם היכולת לחזות את העתיד ולקרוא את מחשבות הנשלטת?

סיבילה

New member
אני רואה שזה ממש מטריד אותך

אל דאגה, בעבודה קשה אולי תגיע גם לזה.

מחכה לחלק השני

להעריך את עצמנו בהשוואה לאחרים זו דרך מעוותת למדי..
אמנם מקובלת ונורמלית אך מתסכלת ולא מתגמלת במיוחד

שולט אמיתי זה מי שאתה

כשיש לך את זה, אז זה הדבר האמיתי.
להגדיר במילים מדויקות זה עניין אישי וסובייקטיבי.
אבל, לטעמי ולנסיוני, זה משהו שנובע ממך, היכולת להוביל, הנוכחות, העוצמה הפנימית, הכריזמה.
זה לאו דווקא עניין של מראה, לבוש או אביזרים.

זה פשוט משהו שנובע ממך, במבט, בטונים של הקול, במגע, במילים, בכוח הפנימי ולאו דווקא פיזי.
זו היכולת להשפיע על הנשלטת שלך, להעצים אותה, לתת לה לחוש אמון וכבוד אליך, מעצם זה שאתה ראוי לכך ושאתה מכבד אותה.

הנשלטת שלך משקפת לך את יכולותיך. טפח והעצם אותה, ומצאת בעצמך עוד כוח.
בעיני חשובה גם יכולת הקשבה, הכלה, לא לפחד מקשיים שמתעוררים, להיות נחוש ומתמיד, יסודי ועקבי.

שולט צריך להיות מודע לעוצמתו ויכולותיו, אך לא ליפול למלכודת האגו. תמיד להשאיר מקום להקשבה, למידה ואפילו מידת ענווה.

וממש ממש אמיתי, שוב מנסיוני ולדעתי האישית, היא שליטה שבאה עם אהבה, הדדית. זה מעצים ומחבר הכל, בצורה המעמיקה והטובה ביותר.

אני רואה שכולם התייחסו לזה ממש ברצינות...

אני חושבת שאתה טועה ורוב האנשים ממש לא מיחסים חשיבות למשתנים שהבאת. לא מבינה מאיפה הבאת את זה שאנחנו חושבים ששולט אמיתי מוערך על ידי הגוף, האביזרים ועוד. איפה ראית שעל בסיס זה אתה נמדד? מי מודד אותך ככה?

matteryou2

New member
הזהו ש

אלו בדיוק השאלות שאני שאלת את עצמי כשצפיתי בתחילת הדרך במדריכים, ודעות, וסרטונים, ותמונות, ומשפטים ריקים מתוכן.
אז עשיתי מזה קצת הומור ציני...

newcharm

New member
זה מעין הפוך על הפוך כזה?

קצת תסכול שהצטבר?
&nbsp
יהיה בסדר. תכבד את עצמך ואת הסובבים אותך (שראויים לכך) ויהיה בסדר.
&nbsp

Dan_Kap_

Active member
כל אחד/ת אחראים לאמת שלהם

ולפחות עד שיתכנס המכון לתקינת הבדסמ, אין דגם אחד שיגדיר מהו שולט/ת אמיתיים.
&nbsp
אמיתי הוא מה שמרגיש לך כזה.
&nbsp

&nbsp
[ נב בעיני ברגע שמוצמדת למשהו התגית "אמיתי", די ברור שהוא רחוק מלהיות כזה וזקוק לתגית כדי שייחשב לכזה.
]

matteryou2

New member
רגע רגע רגע

אז לבטל את האופנוע וקעקוע הנחש?
&nbsp
ובנימה רצינית, מסכים איתך מאוד.

למעלה