שולטת נשלטת - שאלה

טוסבר

New member
שולטת נשלטת - שאלה

נתקלתי לא מזמן בפנטזיה שעוררה אצלי שאלה.
אשמח לשמוע מה אתם חושבים, ובעיקר מהצד של נשלטים/ות , מתחלפים/ות.

נניח שאני כשולט מסשן / מזיין מתחלפת שיש לה נשלט.
תוך כדי הסשן אני מורה לה להתקשר לנשלט שלה ולדבר איתו .
בין אם סתם שיחה כשהיא קשורה, מוצלפת או נחדרת.
בין אם אני משמיע לו את קולות הגניחות שלה, ההנאה שלה, קולות ההצלפות, או קולות הרטיבות בכוס שלה
ובין אם אני דורש ממנה לתאר לו בדיוק מה אני עושה לה, ואיך זה מרגיש ...

השאלה היא איזה אפקט יש לזה על הנשלט שלה.
מצד אחד ברור שיש פה אלמנט חזק של השפלה, בזה שמישהו אחר עושה את הפרטנרית שלך - בדיוק כמו בכל פנטזית Cuckold (הבעל שמושפל ע"י צפיה/שמיעה של בגידת אשתו עם אחר).
מצד שני,
האם המצב בו אתה עד לסיטואציה בה השולטת שלך נשלטת בעצמה, נקשרת, או מושפלת, לא פוגע ביחסי השליטה ביניכם ?
האם זה לא פוגע בתפיסה שלך אותה כשולטת ?

המממ....

שאלה מעניינת מאוד, הסיטואציה עצמה אפילו יותר

נראה לי מדליק ביותר לשתף גורם שלישי בשיחת טלפון תוך כדי...

לא יודעת אם אני יכולה לתרום לדיון המקורי.
לא מתחברת להתחלפות תפקידים, ובכלל קשה לי עם הרעיון של שולטת-נשלט.

לא יכולה אפילו לדמיין

את המאסטר שלי נשלט.
לא כי זה דוחה אותי, אלא כי אני באמת לא מצליחה לדמיין את זה

ולכן אני לא ממש יכולה לענות על השאלה.
אנחנו לא מהמתחלפים וזה משהו שמכבה את שנינו. אפילו כשאני מבקשת משהו - אני עושה כמיטב יכולתי שזה לא יוכל להתפרש בשום פנים ואופן, אפילו טיפה, כשליטה מלמטה או משהו כזה - כי זה פשוט... פשוט לא זה

כלא-מתחלפת אני מניחה שזה היה מאוד מאוד מבלבל אותי ואכן פוגע קצת ביחסי השליטה שלנו, או לפחות רודף אותי זמן מה ומכבה אותי...

טוסבר

New member
זה מה שחשבתי אבל,

כאמור השולט שלך מראש לא מתחלף,
מעניין אם זה היה משפיע איך שהו.

gidionline80

New member
אם

אתה בעצם רוצה להשפיל את הנשלט שלה אתה תמיד יכול לדלג על התיווך :)

טוסבר

New member
לא

המטרה היא לא להשפיל את הנשלט,
המטרה עצמה היא הסשן איתה, והמבוכה / השפלה שלה בעצם העדות הטלפונית שמקבל צד שלישי.

השאלה היא לגבי ההשלכות של זה עליו,
האם זה יפגע בו, יפגע במעמדה כשולטת כלפיו,
או יהיה מדליק/משפיל מהצד הטוב של המטבע (win win)

אצלי ההפרדות

לא כאלה שחור-לבן.
כמו שלי יש צדדים נשלטים ושולטים, ככה זה מגניב לי בבן הזוג.
לראות את בן הזוג שלי קצת נשלט מאוד מאוד מגרה אותי. (בדיוק היתה כזו סיטואציה סופש שעבר)
ובאופן כללי, גבר שלא מפחד להוציא פנטזיות פחות "גבריות" מדליק אותי מאוד!

טוסבר

New member
טוב ...

אצלך בכלל יש קבלה ופתיחות שהרבה היו מתים לכמוה .
כיף לכם !

JamesNox

New member
אני מבין למה אתה מתכוון

ויצא לנו לעשות משהו איכשהו דומה - סשן עם הבחורון, שהתחיל כרגיל סאב ושני דומים, ובמהלכו בעלי ״התרגז עלי״ והעביר אותי לסאביות לעיני הסאב שהיה קשור. זה היה נחמד מאד, אבל פעל כי היינו כבר די ותיקים איתו, והוא ידע שאנחנו זוג בדסמי בחיים ה״רגילים״. אם כי אני די בטוח שהוא חשב שבעלי הסוויצ׳ר. בכל מקרה, זו היתה בשבילו מעין מתנת אמון, של הצצה לאינטימיות שלנו, במיוחד מאחר ואף פעם לא עשינו מולו שום דבר מעבר ללהתנשק.

JamesNox

New member
(נשלח בטרם סויים)

אז לבחורון זו היתה מתנה קטנה של כניסה לאינטימיות שלנו, והוא העריך אותה. לבעלי זה היה טרן און מטורף כי אף פעם לא יוצא לו לשלוט עלי כשמישהו רואה, ולי זה היה טרן און בעצם מאותה הסיבה. שצד שלישי צופה בכניעה שלי. ובמיוחד מישהו שרואה בי דום, חד וחלק.

טוסבר

New member
אני מבין

אני מבין מזה שלא היתה לזה שום השפעה על מידת הסמכותיות שלך או על תפיסתו אותך כשולט שלו נכון?
האם השתנה משהו ביחסי הכוחות בינכם מולו , או שמראש הוא ידע שביחסים בינך לבין בעלך אתה הנשלט ?

JamesNox

New member
מבחינת הסאב זו היתה ״מתנה״

רמת יראת הכבוד שהיתה לו כלפי אז היתה מגוחכת לגמרי, כך שגם אם ירד ממנה קצת זה עדין היה די והותר. הוא ידע שאנחנו זוג בדסמי ״בחיים הפרטיים״, אבל לדעתי הוא הניח שבעלי הסאב. הבנתי מחברים שזו הנחת היסוד המיידית של מי שלא ממש מכיר אותנו.

פנליסט

New member
לדעתי - מדליק לגמרי

בתור עבד זה מוריד אותי עוד ליגה להיות עבד של משרתת. פשוט נפלא!

liki20

New member
אני חושבת שזה תלוי

יצא לי להתנסות עם מישהי שהיא מתחלפת, וחוויתי אותה גם בתור שולטת וגם בתור נשלטת. מאחר וידעתי מראש שהיא כזו זה לא פגם בחוויה- אבל מראש זו הייתה התנסות כזו שרמת ההתמסרות שלי אליה הייתה נמוכה.

מצד שני, אם זו סיטואציה שהייתה קורית לי עם האדון שלי- אני יודעת שהייתי לוקחת את זה מאוד מאוד מאוד קשה. בעיניי הוא האדון שלי והוא השולט שלי, במידה מסוימת מעצם היותו המאסטר שלי מלווה באיזו הילה. לגלות פתאום שהוא נשלט בעצמו זה משהו שיגרום לי להרגיש רע מאוד, אני אפילו אקצין ואומר שרוב הסיכויים שזה יפגע במערכת היחסים שלנו.

טוסבר

New member
תודה לכולם !!!

האמת,
לא חשבתי שיהיו תשובות כל כך מנוגדות,
מסוג הדברים שיכולים לקחת לכאן או לכאן.

תודה
לכם על השיתוף,
טוסבר

ROMI222

New member
אפשרי

היה לי קשר קצרצר עם מישהו ששולט ורצה שאני אשלוט עליו
אז לאחר כמה סשנים, ביקש שאני אשלוט עליו מול נשלטת שלו- ככה שזה אפשרי :)
תלוי באנשים

למעלה