שולחנות ריקים -בדיוק ליום השואה

vered pop

New member
באמת יש לו השפעה כזאת..

האופי שלו פשוט מדהים כל כך שזה כואב , היופי המסנוור הזה , הקול המהפנט ... בן אדם קטלני ביותר :|

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifממש קטלני../images/Emo10.gif

אני כבר מחכה ליום שבו אני אפגוש את השלמות המהלכת הזאת, אני בטח לא אתמודד עם זה:|

vered pop

New member
יהיה קשה אבל..

את תעברי את זה בשלום
בואי נגיד ככה ... בפעם הראשונה שפגשתי אותו לא הערצתי אותו כי זה היה ממש על התוכנית השלישית של כוכב נולד ככה שלא ממש הכרתי אותו.. בפעם השניה בפסטיגל לא דיברתי הייתי בהלם לא יצאה לי מילה מהפה.. פעם שלישית חזרות לאוהבים את ירושלים,לשמוע בלעדי 5 פעמים את הנני כאן לבד ,מדהים! ואחר כך הצטלמנו ואמרתי לו מילה 2 הלכתי ואז באתי למעלית וביקשתי לרדת איתו במעלית חחח ואני ירדתי עם הראל במעלית (חלום :| חח ) פעם רביעית יום אחרי באירוע עצמו,חיבוקים נשיקות צילומים "אתה מדהים" ונגמר.. פעם חמישית (ואחרונה) הסיפור על ניתוח... מרגע לרגע את נקשרת לבן אדם ויותר נוח לך להיות לידו ... שימי לב איך לאט לאט פחות נילחצי ואפילו ביקשתי בפעם ה3 תמונה שאני מנשקת אותו ... סליחה על המגילות :|

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifזו לא מגילה../images/Emo8.gif

ואיך את פוגשת אותו כ"כ הרבה פעמים? איזה כייף לך:|, ואני בטוחה שאחרי פעמיים שאני אפגוש אותו (חלום) אני כן אפתח אליו יותר, אבל כשפגשתי את שי גבסו, נתתי לו מכתב הוא מחייך אליי ואומר לי תודה, אני מנסה להגיד לו בבקשה, המילה לא יוצאת לי מהפה:| ואני אוהבת את הראל פי 426982359082359076 משי...

vered pop

New member
השקעה...

תיראי בהודעה שרשמתי בשירשור האחר ... ותאמיני לי שהוא בן אדם מדהים ואוהב.. בפסטיגל מישהו סידר שאני אפגש איתו(לא הכרתי אותו,הוא עובד במה וראה אותי בוכה את הנשמה שלי שהראל שר לעוף ואני הייתי מחוץ לאולם בוכה בגשם בלי מטריה..) הראתי לו את התמונות והוא אמר "הראל חייב לראות אותם! הוא ישתגע!" והוא אמר לי לרוץ לשער 8 והראל יהיה שם,רצתי ובכיתי כמו משוגעת והראל צץ לי מהדלת,אני בלי מילים מסתכלת עליו כמו מפגרת והוא המדהימון יצא החוצה אליי בקור (בתלבושת של פיטר אעע) והוא אמר לי "בואי אליי" ונתן לי חיבוק מ-ד-ה-י-ם שבילתי אפשרי לתאר במילים .. ואז גנב את התמונות והלך חחחחחחחחחחחחח הוא לא יתן לך להיפגש איתו ושזה יעבור לך מסריח ..

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifאעאעאע דייייייי השלמות הו

הורגתתתתתת איך לא התעלפת, הוא אומר עם הקול המדהים שלו בואי אליי, ועוד עם תלבושת פיטר פן, אני מלקרוא מתרגשת!!! ולי אין לא מזל כמו שהיה לך עם השומר, או פרוטקציות (חוץ מלהופעה של פלוריסיינה
), אבל אני עדיין לא מאבדת תקווה שיום יבוא ואלוהים יחליט שבא לו שאני אפגוש את הראל.

vered pop

New member
יום יבוא..

במהרה בקרוב הוא יבוא תאמיני לי,כמה חשבתי שאני בחיים לא אפגוש אותו פגשתי ועוד כמה פעמים תודה לאל.. ואת שואלת איך לא התעלפתי? כי מרוב שהייתי בהלם לא הוצאתי מילה מהפה !! אבל הראל מדהים,הוא לא יתן לך שתיפגשי איתו וזה יהיה סתם,הוא יגרום לזה להיות הכי מיוחד שיש גם את את לבנה בהלם על סף עילפון... ובפסטיגל כל יום הלכתי לשם , כל יום הייתי כמה שעות שם והתפלחתי לפסטיגלים ואז ריצות לחניה לראות אותו הולך.. היה ממש לחוץ (ואין לך מושג כמה רזיתי מרוב כל הריצות האלה חחח נשבעת לך חח )

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifפחחח גמאני חשבתי על השיר

הזה
ואייי איך הוא מצליח לגרום ככה לאנשים, דיי זה הורג, שאני על הפנים וצריכה להתעודד הוא רק עוזר לי עם השיר שלו! ות'אמת, מה שעשית בפסטיגל, כל הריצות האלה והכל, זו ממש חוויה, הייתי צריכה לעשות את זה גם, אבל איך התפלחת? לא פחדת? אותי הכניסו להופעה של פלוריסיינה בחינם, אבל שהיה מותר ופחדתי כל שנייה עד שזה התחיל שעומדים להעיף אותי.

vered pop

New member
זה מלחיץ רצח..

לא היה לי כסף לכרטיס ככה שלא קניתי,אין לך מושג כמה בכיתי שכולם הלכו ורק אני לא,אמרתי לעצמי ,ישר שהפסטיגל מגיע לתל אביב אני הולכת כל יום! על היום הראשון שהלכתי,מצאתי דלת פתוחה ישר לא חשבתי יותר מדי וניכנסתי פתאום שמע ישראל קלטתי את עצמי באולם ! ישר עליתי לשורה הכי אחרונה התקשרתי לכל העולם ובכיתי כי כל כך שמחתי ולא האמנתי שהגעתי לשם ואני שם! צילמתי שרתי התלהבתי עשיתי כיף!וזה חזר על עצמו,שוב באתי נכנסתי מאותה דלת פה ושם וזה ויצא שהתפלחתי 6 פעמים חח אבל אחר כך התמכרתי לפסטיגל והיה לי קשה להתנתק ממנו נשבעת לך,חייתי על הדיסק פסטיגל ! חח כל כך פחדתי אז שהתפלחתי אבל מתרגלים,פעם אחת הייתי שורה 20 פעם אחרת 5 ופעם אחרת שורה 3 ופעם אחת שורה 2 ובמופע האחרון ישבתי שורה ראשונה!!

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifוואיייי יש לך מזל גדול

אותי בטוח היו תופסים כי אני ילדה לחוצה:| אני לא מסוגלת לפעמים להסתיר את הלחץ שלי:| ושורה ראשונה, אני זוכרת, טוב שלא נכנסו להם לתוך הבמה כבר
כ"כ כיף לאלה מהשורה ה-1

vered pop

New member
ספרי לי על זה ..

אין לך מושג איזו פרנואידית אני וכמה הייתי לחוצה באותו יום.. לקח לי שעות עד שנירגעתי !!! ושרואים את הראל קשה לשבת בשקט ...

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifכשרואים את הראל

לא רק אי אפשר לשבת בשקט, אי אפשר לשבת בכלל, בטלוויזיה שאני רואה אותו יש לי פרפרים אז תחשבי הופעות, ההופעה של כ"נ ברעננה הרגליים שלי רעדו, אני יושבת והרגליים לא מפסיקות לרעוד לי!

vered pop

New member
חבל על הזמן ..

יש בו משהו שתמיד מלחיץ חחח בהופעות אני כל כך עם מרץ חבל על הזמן !! בכל הופעה אני זו שעושה את הצחוקים ומרימה אנשים כדי שלא יהיה משעמם חח תמיד מביאה שלטים מחלקת לכולם והכל ... כל הופעה אני ככה חחח

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifחחח זה הכי כייף עם הבלאגן

ברידינג חילקו הרי חולצות ותחתונים וזה... חברה שלי תפסה חולצה, ויד שמאל שלי כאבה נורא וביד ימין מצלמה, היא נתנה לי את החולצה ואני עם יד שמאל הכואבת מאוד מתחילה לנפנף לו איתה כמו משוגעת... הרבצתי לחברה שלי מסכנה

vered pop

New member
חחחחחחחחחח

חזרתי הבייתה עם סטים שלמים פחח סתם ... לקחתי גם חולצה
קרן בואי נדבר בשירשור הזה של ה1226 הודעות , נתרום לפורום וגם נדבר חח

ליזי 3

New member
חח רק עכשיו אני מגיבה

אבל זה כזההההה נכון....יו יום חמישי כל היום שמעתי את השיר איןן מעביר בי צמרמורתתת המשפט הזה איןןן הורג אותיייי וזה בדיוק מה שאמרתי לחברה שלי

למעלה