שולחנות וזיונים

שולחנות וזיונים

יש לי חיבה מיוחדת לשולחנות, אני אוהבת להזדיין על שולחנות, אולי בעצם אני אוהבת "לעשות" כל משטח קשה באופן כזה, שפעם אתה מפריד ביני לבינו, או, כשאני סנדוויץ' בין שניכם, או כשנינו מרוחים עליו. זה יכול להיות סתם שולחן, או שולחן משרדי, רצוי אפילו שולחן מנהלים גדול, מעוצב ומהוקצע, זה יכול להיות שולחן פיקניק ביער, בחורשה, בפארק. זה יכול להיות שולחן אוכל גדול, שנפתח כמו ספר וזה יכול להיות שולחן סלוני כזה, מאתגר. ויש שולחן ביליארד!! ובתקופה האחרונה יש לי פנטזיה כזו להשתעשע על שולחן ביליארד, הוא כל-כך סקסי בעיניי, אולי משום, ששולחן ביליארד מזכיר לי הכי הרבה זיון משובח. משחק הביליארד נועד לשני שחקנים (הכי טוב רק שניים) או לשני זוגות של שחקנים (אפשר לנסות גם את זה) הכי הרבה יש לי חיבה מיוחדת למשחק הפול הכדורים הצבעוניים עושים לי את זה 15 כדורים צבעוניים-שמזכירים לי אותי בכל מיני מצבי צבירה, אדום, צהוב, ירוק, חום, כחול, כתום, שחור ולבן עם פסים, בלי פסים, וכולם ממוספרים (הרי במספרים עסקינן) והשולחן ירוק, בדיוק בצבע הנכון והתנוחה הזו של השחקנים,העמידה הזו, ההתכופפות הזו עם התחת בחוץ, עמידה מתגרה, שלוחת רסן, חסרת מעצורים, אך יחד עם זאת, מתמהמהת, מרוכזת, מכוונת לרגע המתאים, ומוטות העץ ארוכים ותנועת הידיים עליהם- השיפשוף, ההכנה, המשחק המקדים לפני המכה בכדור הלבן- מחרמנת, מעבירה גלים של ריגוש, ובשולחן, חורים, שצמאים לכדורים, את הכדורים מסדרים בעזרת משולש (כן, יש גם משולש בעיניין) כאשר קודקוד המשולש פונה לכיוון הכדור הלבן הכדורים מסודרים בתחילת המשחק בצורת יהלום (!!) היהלום בתוך המשולש הקדוש, ועכשיו יש להכות בכדורים - בעדינות, לא חזק, ברגש כי מכות חזקות, הורסות את המשחק, מעיפות את הכדור החוצה! אכן, שולחנות עושים לי את זה!! וידע להגדיר זאת היטב חיים נחמן ביאליק "עומדים שני ליצים, אוחזים בעיצים, מכים בביצים וכל המכניס ללוך- הרי זה משובח"

bugbuster

New member
בסרט הדוור לא מצלצל פעמיים

ג'ק ניקולסון משגל את (נו מה שמה, גסיקה לאנג?) במטבח, שלמחרת הסרט נהמו הגברים, אחחח, הקמח הקמח, הקמחחחחחחחחחחח
"אולי בעצם אני אוהבת "לעשות" כל משטח קשה באופן כזה, ..." גרררררררר

nasooyy

New member
../images/Emo13.gif יושב מול שולחן הכתיבה ומדמיין...

...ומדמיין... ומחייך... פשוט נפלא!
(-;

למעלה