שולחן סנוקר...

buki56

New member
שולחן סנוקר...

נניח ואני קונה שולחן סנוקר מקצועי לדירה שלי, אפשר יום אחד בעתיד גם לפרק אותו ולהרכיב מחדש במקום אחר? או שזה נשאר לנצח איפה שאני ממקם אותו..? תשובות של בעלי ידע יתקבלו בברכה. תשובות של בעלי נסיון יתקבלו בברכה מכופלת.

buki56

New member
קניה מחו"ל?

נשמע לי עסק מורכב ומסובך ביותר. (גם מבחינת הדרישות הטכניות והמשפטיות, וגם מהבחינה המקצועית). השינוע של החלקים, המכס, ההובלה עד לארץ, ההובלה מהנמל עד לבית, בטח צריך גם להביא מישהו מחו"ל גם להרכיב את השולחן... יש לך נסיון ביבוא של שולחן לארץ?

two times

New member
לדעתי אין טעם לייבא שולחן מחוץ-לארץ

זה יעלה הרבה הרבה הרבה כסף. אם אני לא טועה יש בסה"כ 4 מקומות שאפשר לקנות בהם שולחן פה בארץ. לך אליהם, תתבונן, תשמע, תסתכל - ותחליט מה אתה רוצה.

9ball master

New member
הכל תלוי ......

בתקציב ועד כמה אתה מוכן להשקיע.... אין ספק שיבוא אישי של שולחן אחד עלול לצאת יקר מאד ונכון שיש עוד עלויות מעבר למחיר שלו כמו עלות משלוח (כולל ביטוחים) מיסים שונים, הובלה בארץ ועלות הרכבה. מהרבה בחינות עדיף פשוט להכנס לאחת החנויות בארץ ולקנות כאן א ב ל מה עושים אם אין בארץ את מה שאתה רוצה (וגם מוכן לשלם עליו). אין לי ניסיון ביבוא שולחנות לארץ למרות שביררתי בעבר את הפרטים, הסיבה האישית שלי שאין לי שולחן היא חוסר מקום לשים אותו... מלבד זאת לדעתי אין אדם/חברה אחת בארץ שיודעים להתקין שולחן ביליארד כמו שצריך ולראיה ראה את מצב השולחנות בכל מועדון ומועדון בארץ..... גם לטחר שהם עוברים "טיפול" הם עדיין רחוקים מלהיות מפולסים... הכיסים לא מורכבים כמו שצריך... וגם ראיתי שהתקינו דפנות בצורה הפוכה.....

two times

New member
בסופו של יום - הכל עניין של מטרות.

בהנחה שיש לך את היכולת הכלכלית והפיזית לקנות ולמקם שולחן ביליארד אצלך בבית: השאלה היא מה המטרה שלך. אם המטרה שלך זה לשפר את יכולת המשחק שלך ליותר מסתם תחביב - אז צריך לפחות 8 שעות אימון ו/או משחק בשבוע (משחק כל יום, או כל יומיים). דבר כזה יעלה לך בכל מועדון בערך 8X40=320 שקל כל שבוע (לא כולל דלק ושאר הוצאות). שולחן רציני של 9 פיט אתה קונה בארץ בערך ב-9000 שקל, שזה שווה ערך ל-28 שבועות (7 חודשים) של משחק במועדון, לפי החישוב שלעיל. אם המטרה שלך היא באמת "להתמקצע", אז ועוד איך שווה לקנות. אם לא, אז לא...

9ball master

New member
מטרות.....

אם המטרה זה לשפר את המשחק ליותר מסתם תחביב אז יש צורך ב 8 שעות ביום ולא בשבוע.... ואם הולכים על קטע רציני והכיוון הוא סנוקר (כך נראה לי בכל מקרה) אז אין הרבה מה לעשות עם 9 פיט ויש ללכת על 12 פיט...

buki56

New member
לו הייתי רוטשילד...

הייתי גם קונה 12 פיט, וגם משחק עליו 8 שעות ביום, וגם כשהייתי משחק עליו - הייתי עושה את זה עם מקלות של Arch fine www.archfinecues.co.uk חחחחח....!!!

למעלה