שולחן סנוקר/פול ...

UnPlug

New member
אני אפילו מעדיף יד שניה

אין לי 15 אלף לשים על שולחן חדש :| איפה אפשר למצוא ? - ואגב כמה עולה שולחן חדש של החברה aristocrat (זאת שנמכרת בבליארד סנטר) ? - פחות מהקראון ?? עם לא האפשרות היחידה לחדש אצלי זה הgreenking נראה לי ...

9ball master

New member
את האמת....

תשמע, אתה רק בן 17, אל תפגע אבל אתה עדיין צעיר, אני שמח לראות חבר'ה צעירים נכנסים לספורט אבל אני מעדיף שהם יכנסו בצורה נכונה. ההמלצה שלי אליך היא כזן: אל תקנה שולחן, זה עוד מוקדם בשבילך, עדיף שתמשיך ללכת למועדונים ותשחק את המשחקים השונים על השולחנות השונים, בזמן הזה תמשיך לחסוך כסף וכשהזמן הנכון יגיע אז תוכל לקנות שולחן שיתאים לך יותר והסיכוי שתצטער על הקניה יפחת. לדעתי אם אתה רוצה להשתפר במשחק יש לי שתי עצות: 1. כל משחק שאתה משחק, תשחק על הציוד הנכון ולפי החוקים האמיתיים של המשחק. 2. תקנה מקל טוב, כרגע זה הרבה יותר חשוב ויתרום להתפתחות שלך כשחקן (אפילו שחקן חובבן) יותר מאשר קניית שולחן. זאת דעתי וכמובן שהיא לא מחייבת ואני מקווה שאתה לא כועס עלי שאני כותב זאת

Anin17

New member
אני חולק על החלק הראשון

גם אני בגילו שולחן בבית זה א' ב' של כל מי שמתיימר לקרוא לעצמו שחקן על המשך ההודעה אין ויכוח קודם כל לשחק נכון לפי החוקים (יותר חשוב אפילו משולחן בבית) ולקנות ציוד מתאים למשחק

9ball master

New member
אני יודע...

שאתה בגילו.... אני מבטיח לשניכם שאני שחקן ברמה הרבה יותר גבוהה משניכם ומהרבה אנשים בארץ, אני גם דיי בטוח שאני ברמה יותר גבוהה מרוב האנשים שיש להם שולחן בבית ואתה יודע מה, אין לי שולחן בבית, אף פעם לא היה לי (אני מקווה שיום אחד יהיה לי אבל זה לא שיעשה אותי שחקן) דרך אגב לרוב השחקנים הכי חזקים בארץ אין שולחן בבית, אז מה? עכשיו אתה תגיד שהשחקנים שמדורגים ראשונים בארץ בפול או סנוקר הם לא שחקנים. אני אישית נפגשתי עם יותר מכמה שחקנים מקצועיים בעולם וכמה מהם אף היו אלופי עולם וכמעט לאף אחד מהם אין שולחן בבית

147break

New member
יד שניה

יש שולחנות יד שניה במצב מעולה במחירים של 3500-12000 כמובן בהתאם לגודל ולסוג

UnPlug

New member
מאיפה אפשר להשיג ?

שולחנות של 8-9 פיט(עדיפות ל 9) - אבל מקצועיים ? - יד שניה יענו .. תן לי מקומות / עיתונים / אתרים או כל דבר ...

Anin17

New member
כנס ל-snooker.org יש להם לוחות שם

של ציוד למכירה או תשאל מועדונים אם הם מוכרים ציוד

147break

New member
יד שניה

ברשותי שולחן פול יד שניה למכירה טל 0545591625 בנוסף ישנם שני חברה אשר מתעסקים מוכרים ניקולאי וולרי

9ball master

New member
פרטים

אולי תתן יותר פרטים לגבי השולחן, כמו בן כמה הוא, מה הגודל שלו, מי היצרן וכו' גם תמונה או שתיים יכולים לעזור

Anin17

New member
משהו לא מסתדר לי פה

אתה כמעט ולא משחק סנוקר ובכל זאת מתעקש לקנות שולחן סנוקר ?!?! קודם כל גם אני ממליץ לך לקנות שולחן פול אל תשכח שלא רק הבנדות שונות אלא גם גודל הכיסים אם אתה רוצה להישתפר שולחן פול הוא הכיוון עכשיו קצת בילבלת מידות פול מקצועי משחקים על 9 אינץ סנוקר מקצועי משחקים על 12 אינץ השולחנות שלרוב תמצא במועדונים (לא פאבים) הם סנוקר 10 אינץ תאמין לי שיהיה לך שולחן ברמה גבוהה בבית לא תסתכל יותר על השולחנות של המועדונים זה כמו ללכת לקנות סנדוויץ בחוץ שיש לך שף בבית עכשיו כתבת שאתה רוצה לשים אותו בחוץ מאוד בעייתי במיוחד אם אתה גר באיזור המרכז שם הלחות גבוהה מאוד תיקח בחשבון שהעץ מתישהו יתעוות או יפתח זה יתחיל מלמטה ותצטרך להחליף בתדירות את הבד פתרון פשוט זה לבנות גגון פח מבחוץ וגבס או עץ מבפנים עם קירות שיהיו בעצם חלונות מהריצפה עד לתיקרה על תשכח גם שתיצטרך תאורה ממורכזת בהצלחה

UnPlug

New member
לא הבנתי

לבנות גגון פח מבחוץ וגבס או עץ מבפנים עם קירות שיהיו בעצם חלונות מהריצפה עד לתיקרה לא הבנתי חח - תוכל להסביר שוב ? בקשר לסוג שולחן - שוב פעם ברוב המקומות בארץ(לפחות באזור השרון שבוא אני גר) , משחקים גם פול וגם סנוקר על שולחן סנוקר - זאת הסיבה שאני רוצה לקנות שולחן סנוקר ..

Anin17

New member
התכוונתי שהגג החיצוני הוא מפח

ומבפנים עושים הנמכה מגבס או מעץ - שיטה מאוד מקובלת לסגור מרפסות בד"כ לפי דעתי אתה עושה טעות חמורה שתצטער עליה אני ישאל אותך שאלה לפי איזה חוקים אתה משחק פול? לפי החוקים הרשמיים או לפי החוקים שבשכונה משחקים? הרוב שאתה מדבר עליו משחק לפי החוקים של השכונה על שולחנות סנוקר 10 אינץ זה לא נקרא פול אם אתה רוצה לדעת לשחק פול מקצועי ולהשתפר רק שולחן פול ודרך אגב באיזור שלך דווקא יש שולחנות פול איפה אתה משחק

UnPlug

New member
...

חחח חוקים של שכונה :) בלי free hand וכל אלה - אלה מאין שילוב של פול עם סנוקר(בקיצור החוקים של השכונה חח) ... למה טעות ? ואני משחק בעיקר בכ"ס (בלק בול/פיירבול) - וכמו שאמרתי אני לא מחפש להתחרות מקצועי והכל , אלה להנות משתי המשחקים ולהשתפר בשניהם ... ובקשר לגג - הבנתי , גג מפח, שכבה שניה של הגג מגבס ... השאלה היא מה עם הקירות ? -

9ball master

New member
תיקון

שאתה אומר 10 אינטש, אתה מתכוון לפיט נכון ? אחרת יהיה מאד קשה לשחק על שולחן כזה

147break

New member
אינצ

מר בחור שולחנות ביליארד נמדדים בפיט ל א באינצ 12 אינצ זה בערך 30 ס"מ

147break

New member
תקשיב

הכול טוב ויפה אבל שיניי מזג האויר פה בארץ קיצוניים ולכן עדיף מקום סגור ואפילו ממוזג עם מזגן קטן השולחן יסבול משינויי האקלים ובמרוצת הזמן ינזק עדיף לבנות מבנה סגור וכא משנה ממה אפשר לעשות קונסטרוקציה מברזכ ואו אלומיניום ולמתוח ברזנט ולבנות מעין חדר לשולחן ולקנות מגן נייד יד שנייה

יריב ר

New member
עצה

אני אמנם קצת משוחד כי כבר קניתי שולחן אצלהם אבל הגעתי למסקנה שיחסית למחיר גרין קינג נתן לי את האופציה הסבירה ביותר מציע לך ללכת להתרשם אני אמנם לא מקצועי ועדיין לא סיפקו לי את השולחן אבל ממישתתפי הפורום והקריאה בו רק התבלבלתי לכן עברתי בין המקומות השונים אספתי מיידע והשוואתי מחירים והחלטתי שלפי המחיר והתמורה זה השולחן שמתאים לי מציע לך לעשות אותו דבר שזה אומר סקר שוק תבדוק ותראה מה הכי אטרקטיבי

למעלה