נשימה ארוכה. וואו!
היי, תודה!
חלק מההערות אני מקבל, חלק פחות.
1. יש אילוצי מקום, 74*118 זה כבר מתיחת גבולות, אני מחר אבדוק שוב אפשרויות לשינוי מימדים, אולי קיימת אפשרות לארגן את המטבח מעט שונה (זה ידרוש יצירתיות...).
כמו תמיד יש את הרצוי ויש את המצוי, במימדים שאתה מדבר זה ממש נוח, אך בפועל 74*118 גם שישה סועדים צפופים יכולים לאכול.
דבר נוסף אם אוסיף 15 מ"מ לאורך השולחן , אקבל שהיחס בין אורך השולחן לרוחב השולחן מתקרב ליחס הזהב. 119.5/74=1.6148 (~1.618033 יחס הזהב).
2. אני מתכנן להוסיף רגליות כיוון (המשמעות תוספת של 8-10 מ"מ) כך שאקבל גובה סופי של 730 מ"מ, פשוט קראתי בעבר שגובה שולחן סטנדרטי נע בין 72 - 75 ס"מ.
מספיק שאוסיף 10 מ"מ,
גובה השולחן יהיה 740 מ"מ,
הרגל תהפוך להיות באורך של 700 מ"מ,
הקושרות יהיו 80 מ"מ ו
המרווח המינימלי מתחת לקושרות יהיה בדיוק 630 מ"מ.
5. עפ"י מה נקבעים היחסים?
6. אעדכן את התרשים ואבחן את האפשרות, בשולחן כזה, אני פחות רואה את הצורך.
7. יובל...
8.
סליחה, לא ידעתי.
9.
corner blocks : אבדוק פרזול ממתכת, למרות שאני מעדיף מ
עץ (המתכת קצת מפחידה אותי, מכיוון שהבת שלי בדיוק בשלב שהיא משתוללת מתחת לשולחן).
10. צודק בהחלט, יש תכנון, לא הופיע בתרשים. -
לדוגמא
תודה!!!
ערן.