שלום לכולם!
שלום לכל הבנות, חזרתי לארץ משלוש שבועות בהולנד שם למדתי בקורס באוניברסיטה של אוטרכט. היה מאוד נחמד. מאז שחזרתי המחשב שלי לא בסדר אז אני כותבת לכן עכשיו מן האוניברסיטה. קודם כל לאירית אני משתתפת בצערך, לדניאל מזל טוב על יום הנישואין ולבנדוש וציצי אני מחזיקה לכן אצבעות חזק ולליידי אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב. רציתי לספר לכן כמה דברים: הראשון שהפיגוע בגבעה הצרפתית היה בערך שתי דקות הליכה מהבית שלי ושמעתי הכל והיה ממש מפחיד. דבר שני שמירב הציגה מאוד יפה בכנס וגם אני דיברתי שם ואני חושבת שאנשים יצאו משם עם רושם מתוקן וחיובי על הפונדקאות. מה שהרצאתי שם זה על החוויה של האם המיועדת בפונדקאות והדרך שהפונדקאית מעבירה אליה את ההריון, תוך קריאת קטעים מראיונות שביצעתי עם אמהות מיועדות שסיפרו על איך שהן הרגישו את ההריון באמצעות הניסיון של הפונדקאית לשתף אותן. הצעתי לקהל של הרופאים והאחיות IVF שיש לחשוב על הפונדקאות כתהליך של הילינג עבור האם המיועדת כי דרך הפונדקאות היא משלימה תהליך של הריון ושיש לחשוב על הפונדקאית בטור הילרית. הרצון שלי היה שגם הרופאים והאחיות יבינו מתוך זה שהפונדקאות הוא תהליך שיכול לרפא אישה אחת ולהעצים אישה אחרת ושהם כצוות רפואי תפקידם גם לראות את תפקידם כהילרים. בכל מקרה אני מקווה שגם תרמתי קצת לשינוי הדעה על הפונדקאות. התגעגעתי אליכן! אוהבת, אלי