שולחן כתיבה

kobi88

New member
שולחן כתיבה

שולחן הכתיבה הוא העבודה הרצינית הראשונה שלי (לא כולל שיפוצי קיימים, מראות וכו'). הוא עשוי עץ אורן ומולבן עם צבע אקרילי מדולל מאוד.

יפה מאוד נהנה לראות כל פעם מחדש עבודה מקצועית. ופתחתי לך גלריה , כל העבודות שתציג יפרסמו שם.

kobi88

New member
תודה למפרגנים

הלכתי קצת אחורה בפורום ולאף אחד מכם לא חסר.... נגה: את בכלל מככבת פה

טיפ_טיפ

New member
שולחן

ואפרופו שולחן יש לי שולחן עם ציפוי (כמו פורמייקה אבל לא בדיוק) ואני מעוניינת לחדש אותו (לצבוע, לשייף..כל דבר) למישהו יש רעיון ?

צבע כנסי למאמרים בכותרת דף הפורום , יש שם מאמר לגבי צביעת פורמייקה ,יתאים גם לך. בהצלחה.

ronnymp

New member
קובי - שולחן מקסים ../images/Emo39.gif

שתי שאלות טכניות - ברשותך .... 1 - איך מחברים את המסגרת - בצורה יפה ונקיה כזו בלי מסמרים בולטים
2 - שאלת חובב נגרות ממש מתחיל - איך מתכננים מגירה ....
סליחה על הבורות בעניין - והכוונה היא שהיא "תשב" יפה - וגם החזית תתאים

kobi88

New member
לא זוכר את שם החיבור (אולי פין וגרע

בעקרון קודחים מס' חורים זה ליד זה ומנקים בתווך בינהם כך שנוצר חור רחב.כך עושים בשני הצדדים (כלומר גם בלוח וגם ברגל השמאלית). ואז יצרתי מעין פין רחב שנכנס ביניהם , עם הרבה דבק, וזה אלמנט החיבור. אבל ההדבקה היא לכל אורך הממשק בין הלוח לרגל וכל זה מוצמד היטב עם קליבות. נראה לי שקשה לעשות את זה באמצעים ביתיים ועדיף בנגריה אלא אם כן יש לך קליבות (מלחציים). אני עד עכשיו מתלבט אם לקנות כמה כאלו וזהו או להמשיך בנגריה... לגבי מגירה זה קצת מורכב. חייבים לראות בעיניים. אולי חובב יודע להפנות לחומר מקצועי

רכישת כלים זה השאלה של כל חובב, אני יכול להעיד על עצמי ,קונה כל פעם משהוא אחר לפי הצורך. התחלתי עם משור ג'קסו , אחר כך עברתי למשור עגול 8". גם בקליבות התחלתי עם הפשוטות ,ואח"כ קניתי סט שאפשר להרכיב על צינור מים של "1 באורך מטר וחצי (או כל אורך אחר). וכך גם בכלים חשמלים אחרים ,כמו מלטשות,משור גרוניג,ועוד. לגבי מבנה מגרה .הטוב ביותר ,זה לקחת מגרות שקיימות בכל בית ולראות איך הם בנויות. ברגע שימצא חומר מתאים הוא יועלה.

רשר

Well-known member
מנהל
כלים במבצעי הרשתות, כל יום שישי

דבר ראשון על הבוקר פתיחת המוסף בעיתון וסקירת מבצעי השבוע לכלי עבודה בכל הרשתות. התוצאה במשך השנים אוספים כלי עבודה לחובב במחיר מאוד זול. מסור דיסק עם שולחן 245 ש"ח מקדחת פטישון 350 ש"ח מקדחה 13 מ"מ 80 ש"ח מלטשת רוטטת 80 ש"ח מסור ג'יג סו 99 ש"ח ויש עוד רן

kobi88

New member
חובב : שמע רעיון

(פיספסתי את המסר הזה קודם לכן אני נזכר עכשיו): בוא נגדיר בפורום הזה שכל מי ששומע על מבצע באמת אטרקטיבי לכלי עבודה מעביר פה מסר לכולם. אולי אפשר גם לקבל איזה מחיר קבוצתי מאחד הספקים. אם אני מוצא מחר למשל מסור דיסק עם שולחן ב 200 ש"ח אני לא חושב פעמיים.

Wainshtein Lev

New member
טיפ (לא בנגרות)

כשאתה מצלם שולחן עם מגירות ע"מ להציג אותו ואת צורת בניתו, מומלץ לפתוח מגירה, אולי אפילו את כולם, בדרגות פתיחה שונות, כדי שהצופים יוכלו להתרשם מצורת בניתן (מסילות מתכת, מובילי עץ תחתיים, מוביל עץ אמצעי חרוט בדופן המגירה, מה?). חוץ מזה יפה מאד. נהניתי.

Wainshtein Lev

New member
שאלה נוספת:

איך ייצבת את הדופן השמאלית ככה שהיא לא "תתקפל" ותשמור על זווית ישרה עם לוח השולחן?

למעלה