שולחן האוכל

• פותח הנושא Rhye
  • פורסם בתאריך

Rhye

New member
שולחן האוכל

השולחן ניצב שם, ארבע רגליים, מסביב שמונה כסאות, עיתונים מפוזרים, עציץ. השולחן עומד שם מחכה לשישי בערב אז כל המשפחה יושבת מקדשת, כולם אוכלים, מדברים, צוחקים - והכל סביבו. יושבת ובוהה בו עכשיו בוהה ומדמיינת איך אתה מגיע אלי בלילה מאוחר כולך נוטף חרמנות שאגרת במהלך היום כשראית אותי מתהלכת במשרד עם החצאית והגופיה ממנה החזה כמעט נשפך ממנה. מחכה לך בלי דבר לגופי, מוליכה אותך פנימה ומסתכלת בשובבות לעבר שולחן התמים עם העיתונים והעציץ. מתחילים להתנשק והלשון שלך חודרת לפי בתוקפנות. כל כך רוצה אותי מחזיק אותי חזק, מנשק ומתחיל ללקק את צווארי בעדינות אוחז בשדיי וצובט את פיטמותיי חזק - אבל עדין. הולכים לכיוון השולחן ובתנועה חדה מעיפים את הכל מסביבו, שומעים את רחש העיתונים, חול העציץ שנשפך והמפה שהתעופפה והוסיפה לבלאגן - הבלאגן עליו אני מפנטזת כל פעם שאני רואה את השולחן. מושיב אותי על השולחן ואוחז בי באגן ונכנס אלי כולך, לתוכי - עמוק. ואני מחזיקה אותך שורטת בכתפיים וטיפות זעה נגלות על מצחי. השולחן זז ביחד איתנו והישבן החשוף שלי עליו. אתה משכיב אותי על השולחן ומטפס עלי, מקיפה אותך ברגליי מחזיקה חזק ואתה - אתה מנשק את ירכיי מרגיש איך עם כל נגיעה שלך אני יותר ויותר רטובה, לוחשת לך "תזיין אותי! תזיין אותי על השולחן!" ואתה מציית - מזיין אותי ומחכה לי שאגמור, שאאנח, שתשמע את הקולות שלי כשאני גומרת - נועצת בך את הציפורניים יותר עמוק בגב, כמו שאתה אוהב ומתחילה לרעוד. אנחנו מתחילים לנוע יותר ויותר מהר ואני נאנחת "גומרת... א...אני גומרת!!" ואתה ביחד איתי - על השולחן מגיעים לסיפוק ביחד. אחר כך מנקים, מסדרים, מחזירים הכל למקום וכבר לא אסתכל על השולחן באותו אופן תמים... כשאתם יושבים מסביב לשולחן בפעם הבאה... תחשבו עליי...

מזכיר לי נשכחות....

ומה שכן, אחרי דבר כזה ארוחת ערב סביב השולחן נראת אחרת

nasooyy

New member
../images/Emo13.gif החברים מתבקשים לחדר האוכל...

אחלה מתאבן יצא לך! (-;

nasooyy

New member
../images/Emo6.gif ככה? ישר ארוחת ערב???

אני מציע שקודם ההורים יפגשו... נראה איזה בית נקנה ואיזה צבע מכונית נבחר... באיזו אוניברסיטה ילמדו הילדים... אח"כ אפשר להיות נועזים יותר ולקבוע ארוחת ערב... (-;

למעלה