שוכבת על שפת הים

עכסה

New member
שוכבת על שפת הים

שוכבת על שפת הים עוצמת עיניים מתמכרת לשמש ששורפת לי את הגוף, אני מזיעה הגוף מבריק מזיעה משמן ממים מחכה לך, תלקק אותי מלמעלה למטה בכל המקומות, מתחת לתחתון הזעיר שלי מחכה לך כוס חם ורטוב תחדיר את האצבע עמוק עמוק הזיעה מתערבבת עם הרטיבות שבי החול נדבק ושורף אתה מתנשף וממשיך ללקק ולדחוף את האצבע עמוק יותר ויותר עוד אצבע תרחיב את החור אני רוצה להרגיש חזק. אתה מתהפך דוחף את הלשון שלך לתוך הכוס שלי ומחדיר לי בו זמנית זין ענק ועבה לתוך הפה. תוקע לי אותו עמוק אני מרגישה אותו בגרון. אתה לא מפסיק, מטריף אותי עם הלשון האדירה שלך. עם האצבעות שאתה תוקע לי עמוק בכוס אני מנסה לצרוח תמשיך עוד תזיין אותי חזק , המילים לא יוצאות לי הזין בתוך הפה עבה וגדול יוצא ונכנס עוד ועוד אתה מטריף אותי . חם, רטוב, החול נכנס לי לתוך הפה הזין מתנפח וגדל עוד ועוד זה מגיע עוד מעט אני מרגישה את הזרם מגיע ובשאגה אדירה אתה משפיך לי בתוך הפה על הפנים עבטן והשדיים כולי רטובה ורוטטת מהנאה אני רוצה עוד.

RoboCoc

New member
ואח"כ ...

אנו פוסעים אל המים לשטוף את הגופות המסופקים... אך שם כאשר את מדלגת בין גל לגלת שדייך קופצות אל על, ורק מראה זה מקשיח את הזין שלי שוב, אני מתקרב אלייך בצלילה דוחף את ראשי אל בין רגלייך ומלקק עד כלות הנשימה. עולה מעלה אל האויר המתקתק כאשר ראשי יוצא אל בין פטמותייך ובין שאיפה לנשיפה לשוני מלקקת ושפתיי נושכות. גופותינו הופכים לאחד כאשר אני נצמד אליך, את מדלגת על גל נוסף וחובקת את אגני כאשר בידיך השמאלית את תופסת את מלא זקפתי ומחדירה אותה במהירות אל גופיך אשר נרעד להרגשת החדירה הראשונה. את מתחילהלנוע על הזין בקצב הגלים... מצמידה את ראשי אל שדייך, זורקת את ראשך אחורה ונוהמת בהנאה. אנו מגבירם את הקצב ואצבעותי מגששות דרכם תוך כדי כך אל ישבנך... וחודרות את פי הטבעת שלך בכוח מתפרץ, את צועקת "כן, כן חזק יותר" "עמוק יותר" ואני, עבדך נאמן- מציית בשקיקה... אט אט אנו נסחפים לחוףת שם את משכיבה אותי כאשר קצץ הגלים מלטף את הביצים שלי, כאשר את רוכבת עלי כמו רוכב רודיאו על שור תאוותן עולה יורדת קדימה ואחורה וזויות אחרות שלא האמנתי כי אפשר... עד אשר הרגשנו את אוני עולה ומפלסת דרכה מעלה אל הכוס הרטוב, חם ומלא חול וזרע...

למעלה