שוכבת, מרגישה, נבגדת

ronitr11

New member
שוכבת, מרגישה, נבגדת

שוכבת על גבי וחושפת את שדי מרגישה את מבטך הוא שנח עלי בוחן כל פינה שנותרה לא חשופה ואתה חושב יש לה יופי של גופה לגופי צמודים תחתונים לבנבנים מסוג חוטיני וזה כ"כ נעים עוצמת עיניים ומפליגה במחשבות יודעת שאתה שם והנה הן באות מתקרב בזהירות לא יודע מה לומר אני קצת מחייכת ואתה נשבר הסקסיות שלי מתמלאת בתאווה מזל שלרגליים עשיתי שעווה מרגישה טוב ונחשקת עד מאוד את שדי אתה יונק - OHH MY GOD מגע לשונך על פיטמותי המזדקרות זהו רק רמז קל להמשך ולבאות מקלף כבצל ממני את תחתוני ודומע קלות כשרואה את בין רגלי חושף כוס מגולח נפוח ואדום עם רטיבות גדולה שצצה לה פתאום לוקח את רגלי ומפסק אותן ואתה עומד מוכן מתוח ואיתן חודר אלי קלות אני עושה קולות אתה ממשיך בקצב ומטפס עלי רבות הקצב מתגבר ואיתו גם הגניחות אל תידאג חביבי אין פה הנחות לוקחת אותך חזק לא נותנת לך לצאת אם בעלי יראה הוא ירצה ממני גט מרגישה אותך פועם כשאתה גומר קם ממני והולך ואפילו לא אומר אוהבת

one bluman

New member
הולך

כשאני הולך, זה בשביל לשוב, כי בשבילך, את הכל אעזוב. באמצע היום, אל ביתך אגיע, ואת החום, שבתוכך ארגיע. נגיע לשיאים, גופותינו יתחברו, זה יהיה מדהים, עד ש . . .השעונים אותנו יעוררו

למעלה