שויילם עלייכם!

FaithNoMore

New member
שויילם עלייכם!

שלום אנשי הפורום, אני שירלי, נעים מאד. רציתי לשאול מי מכם שמע בזמנו את התוכנית האדירה "היפופוטם" ברדיו ת"א והאם יש לכם מושג מה החברה של התונית עושים כיום? ועם קשר, מה דמות ההיפופוטם האהובה עליכם? ולטובת מי שלא שמע מעולם אני מצרפת קישור לאתר (המפוצץ מצחוק!) של התוכנית ובו אפשר להוריד קטעים...

FaithNoMore

New member
תיקון טעות

החברה של התונית = החברה' של התוכנית.

An at

New member
כמובן

אני שמעתי בזמנו, ובעיקר הקלטתי בהתמדה לאחי הצעיר שעשה אז טירונות בגבעתי, כל חופש הוא היה לוקח מלאי הקלטות לשלושת השבועות הבאים, צידה רוחנית לדרך. לפני שנה, כשיצא לי להפגש אתו בפרו, הדבר שהוא הכי שמח לראות (יותר מלראות אותי כמובן) זה את אוסף ה"מה יש" וה"היפופוטמים" שהבאתי לשמוע. וכך מצאנו עצמנו הולכים בין כל מיני כפרים נידחים או מטלטלים באוטובוסים מקרטעים, בין עשרות צ'ולות, ומדקלמים קטעים שלמים מהתוכניות הללו. ... ואחרי רגע נוסטלגי מרגש זה (מרגש? את מי?), אומר שאין לי מושג מה החברה עושים, למעט אייל שינדלר שכותב בפורום זה ואולי יוכל לתת לך עוד אינפורמצייה. בכל מקרה, אם אני לא טועה, יש באתר את האי מיילים של החברים. זו גם דרך לברר...

FaithNoMore

New member
אייל כותב כאן?../images/Emo2.gif

איזה גב-גבר!!! איפה הוא? שיראה את עצמו כדי שאוכל ללחוץ לו את היד ווריטואלית!
אגב, עוד שאלת היפופוטם: איזו דמות\יות שיחק כל חבר תוכנית?

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אני בטוח שנמצאים בפורום אנשים שמבינים יותר ממני ב"היפופוטם", לכשהם יגיעו לבקר, אני בטוח שהם יענו לך על שאלותייך!
בכל מקרה, תהני כאן!

טוארג

New member
אני הייתי שומע היפופוטם

וגם היפות והאמיצות אני כ"כ מתגעגע לתסכית בית החולים... האחיות חדווה וסבטלנה לשלטון...

אוהווווווו...........

התאהבתי מהרגע הראשון (כיתה ה', תוכנית ראשונה שהמשימה הייתה לנגן על מקשי הטלפון) הטרדתי אותם בתא קולי... קצת בקשר איתם היום אלון גור אריה-האיש המעצבן כותב ל"משפחת קמיצלי" ערוץ הילדים ("בי"ס חגבים"),כותב מוזיקה להופ עובד על סרט משותף של חלק מצוות התוכנית וגם.....היה עוזה במאי בפרק האיחוד ל קרובים קרובים סיים לא מזמן את לימודי הקולנוע שלו אייל שינדלר-יורמי- אחראי טכני ברדיו ת"א עובד על הסרט עם אלון נימרוד יזהר- סיים את לימודי המוזיקה ברימון נעם-האישה באמבטיה לא יודעת בדיוק.......גם משו בסרט עם אלון אביעד-רפק"ח שועלי התחתן לא מזמן.... הכי אהובה...קשה...תני לי לחשוב על זה.......

eyals102

New member
סחטיין רותם...

את ממש מעודכנת... אני אוסיף רק שליאור סיים לימודי קולנוע במכללת ספיר, ושנועם כותב ביחד עם אלון.

איילוש כפרה!

אני מטרידה את אלון באופן קבוע (שחכת שלא נפטרים ממני כלכך מהר....) פעם גם נמרוד היה מתחבר לאיסיקיו...אבל הוא נעלם...

FaithNoMore

New member
תודה על המידע ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

זה תמיד משתנה, אבל נראה לי שהאיש המעצבן היא הדמות האהובה עלי...

למעלה