שוטר אוהב כלבים ?

mikonww

New member
שוטר אוהב כלבים ?

בטח אוהב, אחרת למה לו לחנות בתחנת אוטובוס אם לא בשביל לקנות מזון לכלב האהוב שלו. מעשה בשוטרת נחמדה שאת הרכב שלה, החנתה בתחנה, רק שבסופו של דבר בכלל הסתבר שהיא בכלל כבר לא שוטרת והרכב שלא ממש שלה, אז של מי הרכב גברתי לשעבר השוטרת ? בנוסף אם את לא בתפקיד גברתי לשעבר השוטרת, אז למה המנורה הכחולה היתה על גג הרכב במצב של עבודה ? גברת שלשעבר שוטרת של מי הרכב בבקשה ?

ma7k

New member
ניצול מעמד.

אין מה לעשות, ישנם אנשים שמנצלים את מעמדם, זה ידוע.. בכל מקרה, כל הסיפור של "הרכב לא שלי" "אני שוטרת לשעבר" וכו', נשמע לי "קצת" מוזר ודורש בדיקה :). בכל מקרה, זו לא איזו שערוריית ענק, אלא סתם שוטרת שלא היה בראש שלה לחפש חנייה (כמו שקורה לאזרחים רבים) - כמובן שזה לא בסדר, אבל זה לא ממש ביג דיל ;).

אז ככה

א. כנראה שהוא חושב ששוטר לא במשמרת אין לו סמכות של שוטר ולכן הוא אמר כבר לא שוטרת. ב. בקשר לקוזק או לא יודע שקצינים חייבים ליסוע עם כחולים. ג. ובקשר למה שהיא עשתה זה באמת לא בסדר.

mikonww

New member
שאני אומר כבר לא שוטר

אז כבר לא שוטר. היא כבר לא עובדת בטור שוטרת. היא לשעבר שוטרת !

לא רואים אותה נכנסת לרכב

יש לך תמונה שהיא נכנסת לרכב אולי זה של בעלה השוטר או חבר מהתחנה

שירןן21

New member
שיהיה גם הבן שלה

זה רכב משטרתי אם נוהגת בו זה חמור מאוד וגם עבירה על החוק, מבחינת בוחן תנועה אם היא תעשה תאונה עם הרכב זה כאילו נהגה ללא רישיון.. ומבחינת בעלה\חבר\אח\בן\דוד\סבא או מי שזה לא יהיה זה הפקרת רכוש משטרתי ואי ציות לפקודות מטא"ר שאומרות בפירוש שאם יש קצין בבית שוטר אך ורק שוטר יכול לנהוג ברכב ולא אף אחד אחר אל מלא יש לו גם רישיון נהיגה משטרתי

זהו שבטח יש לה רישיון משטרתי

נשאר לה מהשירות במשטרה או שהיא גם מתנדבת ויש לה רישיון משטרתי אז צריך לברר אם מותר ולא הבנתי מה כתבת על הקצין אם זה קצין משטרה או צבאי

שירןן21

New member
התכוונתי לזה שהקצין שמקבל ניידת

אסור לו לתת את הרכב לאף אחד מבני המשפחה , מי שמותר לו לנהוג על הרכב זה בעצם בן משפחה שוטר וגם זה צריך לעבור אישור אצל ראש אמ"ש ואחר כך יהיה אפשר לנהוג על הרכב.. יש מקרים שראש אמ"ש לא מאשר לבני משפחה אחרים לנהוג ברכב

mikonww

New member
דברתי איתה וראיתי אותה יוצא ונכנסת

לרכב. ורק כדי למנוע את השאלה הבעה היא גם הנהגת !

א י י ל 18

New member
בידיעות אחרונות יש מדור מיוחד

של תמונות מהשטח ותמיד מפרסמים דברים כאלו בעמוד האחרון לך תפרסם את זה.. שאותו סנ"צ שנתן לאשתו את הרכב יתן את הדעת על זה.. ממש חוצפה ורק היום אמר המפכ"ל שהסבלנות לדברים כאלו המפכה לאפסית אצלו והענישה תהיה קשה לשוטרים שהורסים את התדמית של המשטרה.. עוד משהו מוזר שראיתי היום. ניידת משטרה שוטר יחיד נוסע ללא חגורה + מוזיקה מזרחית כבדה אפשר לומר שירי דיכאון מסיגנונו הצורם של עופר לוי יד אחת על ההגה הישענות אחורה ממש כמו הערס העבריין המצוי.. כשראיתי את זה הסתכלתי טוב טוב אם שוטר נוהג או איזה שבלריסט.. מוזר לאללה.. בהחלט מוריד בכבוד המשטרה. לילה טוב.

תבין הוא בטח גמר משמרת

ויש שוטרים שהולכים עם הרכב לבית ומחנים בחוץ ויש להם אישור לקחת רכב משטרה לבית והם אחרי המשמרת שמים בו מוסיקה שהם אוהבים גם אפשר שהם נוסעיים לקניות ברכב עם כל המשפחה ושמים מוסיקה שיהה שמח באוטו

שירןן21

New member
עדיין זה רכב משטרתי.. זה לא רכב

פרטי שאת יכולה לעשות מה שבא לך איתו.. רכב עם מספר אדום ואור כחול למעלה מייצג את משטרת ישראל אי אפשר להשמיע כל סוג של מוזיקה בווליום גבוה מידי ובטח שחובה לשים חגורות.. את יודעת גם שעל פי פקודות מטא"ר גם אם את ברכב משטרתי מזוהה מספר אדום כחולים , רכב כחול לבן אפילו בילוש ואת רואה סוג של אירוע שמתפתח כמו תאונה או קטטה על הכביש את חייבת לעצור ולתת מענה ראשוני לאירוע , אני לא מדברת על קטע של מוסר עבודה שזה נשמע לך קצת ברור שאת חייבת לרדת ולסייע , אבל תתפלאי שיש המון שוטרים שלא עוצרים ופשוט ממשיכים לנסוע כאילו כלום.. אני זוכרת שהייתי בקורס במלמש ולימדו אותנו על זה אז הוא נתן דוגמה שהיה חונך במלמש שקיבל רכב לסופ"ש וחלף על תאונה שהייתה ולא עצר ולא כלום אחד האזרחים לקח את המספר וכתב מכתב למפכ"ל אהרונישקי בזמנו.. ושאל אותו במכתב "חופשה לכיוון אילת בכביש הערבה של שוטריך בניידות המשטרה של משלם המיסים יותר חשובות מלתת סיוע לאזרחים שמעורבים בתאונת דרכים" ? יום אחרי זה השוטר עלה לועדת משמעת ויצאה הנחיה שלא נותנים יותר רכבים למטרות כאלו במלמש.. היום אני לא יודעת איך זה אולי זה ישתנה

למעלה