שוטרים יקרים

BlogTV Police2

New member
שוטרים יקרים ../images/Emo46.gif

אני מבקשת , לא ! בעצם אני דורשת חד משמעי לא לצרף אותי לשום שיחת ועידה זה מעיק זה מציק זה תוקע מחשבים וזו חוצפה ממדרגה ראשונה!! הבא שימשוך אותי לתוך השיחות ועידה האלו יחסם!!! תפעילו ראש!! אנשים אולי לא מעוניינים?? אולי עסוקים בדברים אחרים??? חוצפה!! אני שוב דורשת שלא למשוך אותי לשיחות ועידה ראבאק תמצאו חיים ולא במסנגר שלי מתנצלת על התקיפות אבל הגזמתם!!

BlogTV Police21

New member
צודקת !!! בגלל זה עשיתי צאט שוטרים!

אני מאחל לאותו אדם שעשה את זה לאחר לעבודה מחר בבוקר!

BlogTV Police2

New member
תגיד...תתן לי כחול בצאט שוטרים?

אני מבטיחה להתנהג יפה ולהעיף רק את מי שאומר מדינת מישטרע P:

BlogTV Police21

New member
ברור... ישנה אפשרות...

... לתת הרשאות מנהל חדר למי שמתאים לזה. למרות שממש אין צורך בחדר שכולו שוטרים :) הלוואי ויתחילו לאמץ את זה. אז זה יותר איטי, אז זה לא Micro$oft, אבל זה עדיף מאשר לתקוע את המסנגר ולא לדעת כלום על מה שקורה בבלוגים. שי

Queenati

New member
אני בעד הצאט של שי

הוא כל כך חמוד וגם מי שנכנס - רואה את מהלך השיחה מתחילתה. על מנת להקל עליכם - אני אשים קישור לצאט בראש עמוד הפורום שלנו

BlogTV Police21

New member
ואם אתם נכנסים.. אבל ...

... אתם לבד, אל תצאו תוך 30שניות. אני מציע את הצאט כנסיון בלבד. זה אמרו להיות רעיון התחלתי ואם ימצא ראוי, נראה אם אפשר לקדם אותו הלאה. אני גם מציע שאם אתם במשמרת, או בבלוגים כרגע, תהיו במקביל בצאט. לא משנה אם יש או אין שם כרגע מישהו... כי בסופו של דבר, אם אתם תעשו את זה כמו שצריך, אתם תהיו עם עוד שוטר (ו/או בעל הרשאות) בחדר ותוכלו להיות עימו בצאט (שלא תוקע את המחשב!!!) ולהתייעץ, לבקש סיוע וכו'. בהצלחה לכולנו, אוהב אותכם, שי

למעלה