שוטרים חדשים מצטרפים אלינו היום: ארז - 45 תומס - 13 אני בטוחה שיתקבלו בברכה...
Q Queenati New member 9/6/04 #1 שוטרים חדשים מצטרפים אלינו היום: ארז - 45 תומס - 13 אני בטוחה שיתקבלו בברכה...
B BlogTV Police18 New member 9/6/04 #2 ענת יש לי עוד אחד שאני ממליץ עליו שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות אני אקבל ממנו את כל הפרטי- אני ישלח לך את זה היום או מחר למייל אני פשוט יוצא למשמרת במשטרה
ענת יש לי עוד אחד שאני ממליץ עליו שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות אני אקבל ממנו את כל הפרטי- אני ישלח לך את זה היום או מחר למייל אני פשוט יוצא למשמרת במשטרה
B BlogTV Police36 New member 9/6/04 #4 ארז ותומס ברוכים הבאים למשפחתנו הנחמדה. אשמח לעזור לכם בכל שאלה ושאלה. עבודה נעימה ופוריה
B BlogTV Police21 New member 10/6/04 #9 ארז45/תומס13, ברוכים הבאים אני אשמח לעזור לכם גם כן בכל שאלה שיש לכם כל דבר. אם אתם רוצים לקבל מידע על איך מוסיפים את עצמכם ללו"ז, אז תיפנו אליי (אם זה רלוונטי). שי
ארז45/תומס13, ברוכים הבאים אני אשמח לעזור לכם גם כן בכל שאלה שיש לכם כל דבר. אם אתם רוצים לקבל מידע על איך מוסיפים את עצמכם ללו"ז, אז תיפנו אליי (אם זה רלוונטי). שי
B BlogTV Police45 New member 11/6/04 #11 תודה לכולם../images/Emo13.gif קצת באיחור אבל כאן איתכם, ושמח על קבלת הפנים החמה.