שוטי השוט שוט זנבות מגניב מעור אמתי שמשאיר שריטות עדינות שמרגישים גם אחרי כמה שעות
H H AND S New member 17/5/13 #1 שוטי השוט שוט זנבות מגניב מעור אמתי שמשאיר שריטות עדינות שמרגישים גם אחרי כמה שעות
ש שפחהציתנית New member 17/5/13 #2 שוטי שוט שוט באמת מגניב וכיפי האדון שלי משתמש בו על הישבן שלי ונישאר לי כאבים ליומיים ממש כיפיייייייי
שוטי שוט שוט באמת מגניב וכיפי האדון שלי משתמש בו על הישבן שלי ונישאר לי כאבים ליומיים ממש כיפיייייייי
H H AND S New member 20/5/13 #3 זה השוט הראשון שהכנו מאז עברנו גלגולים והיום אנחנו מכינים שוטים מקצועיים יותר משתוכלו למצוא בכל חנות סקס או אתר בארץ. זאת עבודת יד איכותית מעור בלבד. שווה ביותר.
זה השוט הראשון שהכנו מאז עברנו גלגולים והיום אנחנו מכינים שוטים מקצועיים יותר משתוכלו למצוא בכל חנות סקס או אתר בארץ. זאת עבודת יד איכותית מעור בלבד. שווה ביותר.
D Dan_Kap_ Active member 21/5/13 #5 מאד אבל בינתיים הם מראים לכוווולם מקצועיות מהי - מציפים את הפורום ומעליבים לקוחות פוטנציאליים/ות...
A A לוןA New member 21/5/13 #6 יש קו דק בין "תראו איזה יופי מה הכנתי" לבין "תראו איזה יופי מה הכנתי וזה עולה רק 300 שח" בהתחלה חשבתי שזה יותר הראשון, עכשיו די ברור לי שזה השני. (לשם הבהרה- הראשון מבורך השני אזור, כמובן)
יש קו דק בין "תראו איזה יופי מה הכנתי" לבין "תראו איזה יופי מה הכנתי וזה עולה רק 300 שח" בהתחלה חשבתי שזה יותר הראשון, עכשיו די ברור לי שזה השני. (לשם הבהרה- הראשון מבורך השני אזור, כמובן)