שוטטתי לי בבמה חדשה...

yellow cheese

New member
שוטטתי לי בבמה חדשה...

ומצאתי מישהו עם כשרון רב....שהייתי חייבת "לגנוב" לו משהו.. תהנו!!! שלכם, שירלי!!!!1

גיא*

New member
מה? לא הכרת את זה קודם?

התכוונת שהמשפט מגניב או הכתיבה של זה? הוא ממש לא המציא את זה, זה ידוע, ויש את זה בעוד צורות כמו פרחות תמורת שלום או פריקים תמורת שלום [כותבים לי את זה כל שני וחמישעי על השולחן בבית ספר... דפוקים]

yellow cheese

New member
ברור שאני מכירה...אבל איך שזה

כתוב - אהבתי!!! אני מתה על המשפט הזה...
שלך, שירלי אגב: שם מדהייים

night snow

New member
שלום

באמת... זה מה שמעורר את התלהבותכם, משפט גזעני, שטחי וטפשי שכזה??? אולי אני מגיבה ביתר זעם כי אני יודעת שהאמרות הקטנות האלה מסתיימות בגדולות יותר, לעיתים ברצח!!! אולי הגיע הזמן שנפסיק עם ההגדרות המגוחכות- ערסים, פריקים, צפונים, יהודים, ערבים, ונבין שקטלוג האנשים לקבוצות מביא רק לשנאה???!!!! מקווה שיש משהו שיקח את הדברים ללבו, ואם לא.. חבל בשבילי, בשבילכם, בשביל כולנו. שלג

yellow cheese

New member
היי שלג.....

למה נראה לך שאחרי אימרה כזו יהיה רצח????????? אנחנו לא הולכים לרצוח או משהו. המשפט הזה סתם נחמד... ולא המצאנו את ה"הגדרות המגוכחות"... - הם קיימים כבר המון זמן... לא הדור שלנו וגם לא הקודם המציא את זה... זו עובדה קיימת שקיים "קטלוג אנשים לקבוצות"... - זה שזה מביא לשנאה זה נכון... למה חבורה של ערסים צריכים להתנפל על פריק אחד????? רק בגלל הלבוש שלו??? רק בגלל שהמוזיקה שמתנגנת לו בסטריאו היא לא מזרחית מסתלסלת?????!!!!???? בכוונה תחילה השתמשתי בביטויים "ערס ופריק".. רק כדי להראות את החרא שקיים... זהו להפעם. שלך, שירלי-מנהלת הפורום ושונאת שנאה!

night snow

New member
שלום לך שירי

זו הייתה דוגמא קיצונית, אמרות בכלל יכולות להביא לרצח, במיוחד הקיצוניות שבהן!! הדור שלנו לא המציא את ה"הגדרות המגוחכות" שקיימות כבר הרבה זמן- נכון, הדור שלנו גם לא המציא הומויים ולסביות שקיימים כבר הרבה זמן, ורק עכשיו בדור שלנו מקבלים אותם יותר מה אני מנסה לומר- הרבה דברים לא המצאנו אנחנו, אבל הרבה דברים אנחנו יכולים לשנות! דוגמא לכך היא הקהילה ההומולסבית, דוגמא אחרת היא קידום מעמדם של אפרואמריקנים ושל האישה. אם שינינו זאת אנחנו יכולים לשנות עוד! אני לא אומרת " די לקטלוג" כי זה יהיה קיצוני בדיוק כמו "ערסים תמורת שלום", אבל אני אומרת פחות קטלוג, פחות הכללות, פחות התעסקות בחיצוני, חפשו לתוך נפשו של אדם, לא לחיצוניותו, לא לאיזו מוזיקה הוא שומע! בין אם זה " ערס", "פריק" או כל קטלוג אחר.. החרא קיים! אין ספק, בואי ננקה אותו יחד..! אוהבת אהבה שלג

למעלה