שוטטות קצרה ברשת....

לב אביב

New member
בובי בראון

זוכרים את הדוגמנית עם הרווח בשיניים שמייצגת את קולקציית האביב של החברה - Pink Raspberry ? אז יש עוד אחת! תראו כמה היא מדהימה !!!

BlackUnicorn

New member
כמות הפוטושופ כאן לא נורמלית

רק בגלל זה לא אהבתי. אין לי כמעט שום ספק שהעור שלה לא נראה ככה, שהעיניים שלה לא בצבע הזה, שבעצם... כמעט שום דבר שם הוא לא "אמיתי". מספיק להשוות את העור שבכף היד שלה לפנים כדי לראות שהריטוש די מזעזע. מה שכן, יש לה פרופורציות ממש טובות.

לב אביב

New member
CK - האופנה, הבושם ועכשיו... האיפור!

המעצב הנודע מוציא ליין איפור חדש משלו, שיעוצב עפ"י אופנת הביגוד - למשל, בד קשמיר שחור יהפוך לעיניים מעושנות, בד משי יהווה השראה לליפ גלוס סקסי וכו'. בקיצור מסלול התצוגה יתורגם למוצרי האיפור. הקולקציה לאביב כוללת 200 (!!!) מוצרים, ביניהם 27 מייקאפים. חלק ממוצרי הקולקציה כבר הושקו באירופה ובכמה חנויות מובחרות בארה"ב. ספורה תתחיל לשווק אותם החל מינואר הקרוב.

Lola85

New member
איזו חמודההההההה!

אבל טוב שאמא שלה לא הגזימה חח מה יהיה עוד 3 שנים כשהיא תהיה בת 10?

puppylove104104

New member
רק מוכיח שההבעה המטופשת

שלנו כשמתעסקים עם איפור עיניים (בד"כ מסקרה, איליינר ועיפרון) - זו שכולנו מכירות, עם הפה הפתוח ב-0 גדול - היא גנטית

puppylove104104

New member
היום בבוקר התאפרתי

(אחרי כמה שבועות שלא ייצא לי) ואני לתומי שמה צלליות, מטשטשת הכל טוב ויפה, מגיעה לעפרון - וקפלאו, אני קולטת את עצמי עם ההבעה הזו והזווית המוזרה (שימו לב שתמיד יש נטייה של המצח קדימה, כי מורידים מאוד את הסנטר) - והשתדלתי לא לפרוץ בצחוק (כי הייתי עלולה לסיים עם הבלו ג'ינס נעוץ לי בתוך העין
)

Zoharrr

New member
../images/Emo6.gif

אני תמיד עם ההבעה הזאת כשאני שמה מסקרה... ובתמונה פה אולי השפתיים לא בצורה o מזעזעת,אבל עדיין... ויש לי גם תמונה שאני עם שפתיים סגורות!!!

Zoharrr

New member
אוי סליחה על הגודל...אני על המחשב של אלכס

והוא מזה נכה בקטע הזה,ושכחתי מזה :/

Zoharrr

New member
וואו ממש לא יודעת...

התמונה מלפני בערך שנתיים ואני חושבת שהגלוס היחידי שהיה לי אז היה של ג'ייד אבל כבר לא מייצרים אותו...

תיקתקית

New member
../images/Emo6.gifחחח איזו מהממת

גם משתמשת במאק ונארס... במיוחד אהבתי את הקטע של העיפרון בעיניים...

למעלה