שוטטות קצרה ברשת....

לב אביב

New member
שוטטות קצרה ברשת....

קצרה, מכיוון שיש לי כרגע דלקת בגיד בזרוע (לדברי הרופא, עקב שימוש מרובה במחשב)וקיבלתי הוראה להמעיט ב"שוטטות"...

לב אביב

New member
Shu Uemura

מוציאה קולקציה מוגבלת בשם REBIRTH עבור האביב. הקולקציה כוללת חמש צלליות, 3 שפתונים ושני סמקים זוהרים. זה הלוק של הקולקציה.

muesli

New member
אוי, תנוחי אז עם היד,

חבל, אח"כ ממש קשה להיפטר מהדברים האלה. או שתנסי להחליף יד, יש כאלה שמצליחים להתרגל לזה

muesli

New member
כן, זה תמיד ככה,

עכשיו את בטוח שמה לב לקיומה ועד כמה שהיא שימושית/הכרחית

בלונד23

New member
חברה מהעבודה שלי מצאה פתרון לדלקת בגיד

אני לא יודעת אם אצלך זה בפרק היד אבל אצלה כן והפתרון שלה הוא ללכת עם כפפות כל הזמן וכך האזור של הפרק מחומם ולא כואב. הכפפות הן חצויות ללא קצות האצבעות וככה היא יכולה להקליד. לדבריה זה עובד.

ToryMaster

New member
אפשר גם להשתמש בכפפות אלסטיות

לי אין דלקת, אבל כן יש לי כאבים בגידים [טוב, עשר שעות בממוצע ביום מול המחשב] ואני הולכת עם כפפות אלסטיות הכי פשוטות מתי שאני רק יכולה וזה ממש עוזר, לדעתי זה חלק ממה שמונע את הדלקת אצלי.

אוריים

New member
גם לי זה היה המון זמן

הלכתי עם תחבושות, כפפות רוב הזמן למעט הלילה עד אשר הכאב היה בלתי נסבל אורטופד אמר לי שהטעות התחילה בכך שהשתמשתי בתחבושות או בכפפות כי זה רק מחמיר את המצב לא ארחיב בנושא למה כי זה קצת ארוך... הפתרון היחידי שעוזר זה פיזיוטרפיה ליד וכמה שיותר מהר ממליצה בחום לא להמתין עם זה אני כמעט הייתי לפני ניתוח...

שירה59

New member
../images/Emo45.gif ולחמם זה טעות

כי כשיש דלקת במפרק הוא גם כך מחומם וכשמחממים יותר זה בטווח הקצר אולי נעים אבל עושה נזק בטווח הארוך. הדרך הנכונה היא ל"פרק" את הדלקת ע"י פיזיותרפיה

מ ס ט י ק

New member
מסכימה..

מניסיון אישי זו דלקת שחוזרת כל הזמן, בעיקר בשינויי מז"א. הפתירון הוא להשתמש במחשב רק כשיש על היד תחבושת אלסטית או מגן כזה (ממש כמו של רורבליינדס, אבל במיועד לדלקות בגיד)

לב אביב

New member
בובי בראון

מוציאה לקראת אביב 2008 סדרה של Lip color - 14 גוונים חדשים. השפתונים אמורים להיות עמידים לאורך זמן רב, אבל עם זאת הם יותירו את השפתיים רכות ונעימות...

לב אביב

New member
סטילה

קולקציה האביב של החברה נקראת Spring Song. בין שאר הומרים בקולקציה, יוצאת סדרה של צלליות חצויות, עשירות בפיגמנט, כמו זו בתמונה.

למעלה