שוטטות (החלק הראשון.)

שוטטות (החלק הראשון.)

אז הרגשתי ממוצה בארץ, לא יכולתי יותר משהו בתוכי דרש שינוי ! וכל יום המועקה נעשתה כבדה יותר ויותר. עד שיום אחד גמלה החלטה בליבי..... אני עוזב ! כל שנשאר לי להחליט הוא, לאן בעצם אני עוזב? לא ממש היה אכפת לי,כי כל מקום נראה לי כהתקדמות לעומת המקום שבו הרגשתי תקוע, אז החלטתי לנסות את מזלי בארצות הברית של אמריקה! אני זוכר את המבט של פקיד ההגירה בשדה התעופה כאילו זה היה אתמול, היה לו מן מבט כזה בוחן מלווה בחצי חיוך, שלדעתי היה נראה כמו "זה בסדר-אני יודע, רק תהיה חכם" (אבל אולי אני טועה, קריאת מחשבות זהו תחום שעוד לא עסקתי בו) כשהתיק גב צמוד אלי, ותוך כדי גרירת המזוודה הדלה שהבאתי איתי מהארץ , התחלתי לטייל בניו יורק, וההרגשה הייתה כל כך חדשה וזרה לי, אך יחד עם זאת כל כך טובה עד שנתנה לי להאמין שאני מסוגל להצליח! אנשים היו מאד חביבים אלי, וזה דבר שהופתעתי לטובה ממנו (כי אני לא יודע למה, תמיד הייתה בי המחשבה שהאנשים בניו יורק נורא קרירים) ועוד באותו היום,באיזה פלאפליה בברוקלין, הכרתי חברה חדשה ! היא ישבה שם בפינה, זוהרת כולה, ולפי היכרותה עם מכין הפלאפל, הבנתי שהיא מהאזור. נגשתי אליה, דיברנו, צחקנו והיה ממש נחמד כשהיא הבינה שהגעתי רק כמה שעות לפני כן היא חייכה ואמרה לי "אז אני מבינה שאני החברה הראשונה שלך בארה"ב" חייכתי והרגשתי שהנה, דברים מסתדרים. היא עזרה לי לבחור מוטל נחמד להתנחל בו (הגעתי לארה"ב בלי מושג לאן אני הולך)ובערב קבענו להפגש לסרט במידה ואני לא אהיה עייף. ***הייתי עייף**** כעבור מספר ימים, מצאתי לי עבודה נחמדה,ודברים הסתדרו, הבחורה הפכה לחברה, המוטל הוחלף בדירה, ואני? התחלתי לחשוב, כשהיה לי את אותם הדברים בארץ,לא היה לי טוב. כשיש לי אותם הדברים במדינה זרה-ממש טוב לי, פה אף אחד לא חייב לי כלום, פה אם אני אפול אף אחד לא ידאג לי, אבל פה אני רוצה להיות. מוזר לא?

galgal0ne

New member
שלום שותף סמוי

הסיפור שלך נשמע לי מוכר, ואני בטוחה שלעוד חברי פורום. כולנו עזבנו את הארץ, וכולנו (לפחות רובנו, או ככה אני מקווה) מאושרים פה. אני אומנם לא חייתי חיים של ממש בארץ, לא הייתה לי דירה, וגם לא עבודה, עברתי לפה וזה הכל היה חדש בשבילי... אז כן המצב הוא אותו מצב בארץ, ואפילו יותר מזה, פה אם אתה נופל, אין משפחה שתעזור לך לקום, ואין חברי אמת שמכירים מהילדות. מה שכן, האנשים הם לא אותם אנשים, האנשים זה כל ההבדל, כמו שאמרת, האנשים בניו יורק חביבים יותר מהאנשים בת"א (בניגוד לתפיסה המקובלת) וחכה שתצא מניו יורק, אם בכלל, אתה תיוכח שהאנשים בניו יורק הם האנשים הקרים ביותר בכל ארה"ב... זו מדינה חמה ומקבלת (ברובה) יש לך פה אפשרויות, יש לך את האינסוף שאף פעם אין בארץ... המרחבים בעצומים, כמויות האנשים הבלתי נתפסות, קלות הבלתי נסבלת של הקיום, זה משפט שאני נורא אוהבת, ודי אימצתי אותו פה בארץ הקרה. למה אתה פה? כי טוב לך... אולי כי זה שינוי וזה עדיין חדש, מה שכן, אני אגיד לך שזה אולי ישתנה... תראה שבאת עשית כבשת... ואולי הגיע הזמן לחזור לארץ, ואולי לא. בכל מקרה ברוך הבא

SupermanZW

Well-known member
טבעי לחלוטין, לא מוזר בכלל

אתה צריך לחיות היכן שטוב לך, בהצלחה.

למעלה