שוחר גאה

reembel

New member
צודקת לגביי ניסיון בחינוך...

בטכני ב"ש המפקד הוא משנת 93 בערך וגם שיצא לפנסיה צבאית הוא נשאר לנהל את הבית ספר(הוא על אזרחי עכשיו) הוא הרבה שנים וכנראה שהוא לא הולך לזוז משם בקרוב... לפי דעתי זה מצוין! כי כשמפקד מתחלף כל כמה שנים הוא לא צובר מספיק ניסיון ועד שהוא לומד קצת איך לתפקד הוא כבר צריך להתחלף... ממה שהבנתי ככה זה גם בהולץ.... מעניין למה זה לא קורה בטכני בחיפה...
 
אחשלי זה צודק, לא צודקת ../images/Emo6.gif

אני בחור.
 

pure_as_fire

New member
תגיד לי ראם

נו אז המנהל ל ב"ש הוא הרבה שנים מנהל, אז מה?? הוא טוב?? ממש לא הוא לא אמור להיות מנהל בית ספר , הוא סתם שם כי הוא איכשהו התקמבן יותר מדי זמן בקבע ולא היה מספיק טוב למשהו רציני יותר כמו כול הסגל הצבאי בטכני, בכול טכני. וכי הטכני הוא פח אשפה לכול מי שהוא פסולת בחיל האוויר ויש אפשרות להפטר ממנו שם.
 

reembel

New member
אני אסביר לך

לפי דעתי הניהול ב"ש בהרבה יותר טוב מהניהול בחיפה... אפילו שבחיפה יש מפקדי שכבות בדרגת רב סרן.
 
כן, דניאל לשלטון!

אולי באמת היית צריך להיות בפגישה עם מפקד חיל האוויר חחח.
 
ואוווווו שחכתם את המורים לרגע?

אם כל המורים היו בסדר אז אולי לא היתי אומרת שהמפקדים לא עושים כלום כי מן הסתם אז לא היתי פונה אליהם ולא היתי מגלה שהם לא עושים כלום. ספרו לי איך זה הגיוני שמורה אומרת לכל הכיתה שלה שהם אידיוטים חסרי תאי מוח מפגרים שלא מגיע להם בכלל ללמוד וזה סתם בזבוז זמן של חיל האוויר ללמד אותם כי הם כלכך טיפשים שזה לא יעזור. איך זה קורה ועוד אחרי זה לא עושים לה כלום? נו אז מה שהיא מלמדת בבית ספר הזה 80 שנה?. איך קורה שמורה לא מגיע ללמד נושא בגרותי במשך 4 חודשים ראשונים של השנה? איך קורה שיש מורה שמלמד 5 יחידות, לא נמצא ב-50% מהשיעורים ובנסוף לא מלמד ולא מסביר בשיעורים? הרי התוצאות מראות ש-90% מהתלמידים באותה ההקבצה לא עוברים את ה-60 בבגרות. למה לא עושים עם זה כלום? כי גם המורה הזה מלמד 80 שנה אז מה? איך קורה שכיתה שלמה במשך שנתיים נכשלת באותו מקצוע והדבר היחיד שהמד"ר עושה זה אחרי שנתיים לבוא לכיתה ל-5 דקות ולהגיד שאין מה לעשות כי היה צריך לפתור את הבעיה הזאת קודם? איך קורה שחצי מהסגל של המדריכים הם אידיוטים מפגרים שעוד לא ניגבו את החלב מהשפתיים ונותנים להם להיות מדריכים? כי תעשו טובה כאילו שבחיים לא שמעתי איזה מדריכה מפגרת עושה פוזות על חניך חדש מסכן ואחרי זה מצחקקת עם חברתה הדפוקה לא פחות. והמפקדים מגבים אותם בכל מצב.
 

Prince Yoni

New member
אם מה שאת רושמת...

הוא נכון אז זה ממש ביזיון. תעבירי את זה הלאה למי שצריך בסוף ישמעו.
 
זה ככה

ואף אחד לא עושה עם זה כלום כי כל המפקדים מגבים את כולם וחס וחלילה אם איזה מפקד יגיד למורה שמלמדת 200 שנה מילה לא טוב כי היא הרי מלמדת 200 שנה ומותר לה הכול, היא בטח גם מורה טובה כי היא מלמדת שם כבר 200 שנה ואף שוחר לא יכול להגיד כלום על המורה כי היא כבר מלמדת שם 200 שנה. הבית ספר הזה מתנהל בצורה אידיוטיות או שהם באמת אידיוטים או שהם סתם אוהבים לעשות מעצמם כאלו. ולא כולם ברור שלא כולם אבל לצערי המילה של המורים והמפקדים הלא אידיוטים לא שווה כלום בבית ספר הזה.
 

excos

New member
אגב

מה המפקדים עושים בכלל? בהולץ המפקד יושב באיזה חדר כל היום ואנחנו רואים אותו איזה פעם בחודש כשהוא הולך הביתה או משהו..
 
בנוגע למדריכות פוסטמות

במאמר מוסגר - כל מילותייך הנ"ל חקוקות בסלע. לא יודע איך זה עכשיו, אבל כשאני הייתי בטכני לפחות - מצב המורים היה זוועתי. הרבה מורים מטומטמים, לא יודעים ללמד, וכו'. [ויסלחו לי אלו הטובים מביניהם, ויש כאלו]. למרות שבהולץ אחרת - המורים ברוב של 95% הם מורים מהשורה הראשונה. בנוגע להדרכה - זה משהו מאוד כואב. ילדים שבהרבה מקרים לא רחוקים מאיתנו כל כך הרבה בגיל, כאלו שהרגע סיימו תיכון ושאין להם מושג ולא הקלוש אפילו בחינוך וביחס לתלמידים - ואפילו לא זיו מידע על הלחץ במערכת העמוסה של המגמות השונות, ניתן להם הכוח להשפיע ולהכריע בלא במעט על מהלך החיים של בני נוער בתקופה הכי עמוסה [רגשית, ולימודית] בחייהם. אז כן אפשר להגיד שאנחנו בכיינים. אבל זה כי אנחנו רוצים לחיות כמו בני נוער רגילים. אז מה אם בחרנו במסגרת מטומטמת. אז מה. זכותינו לנצל את התקופה הכי יפה בחיינו. וממש לא בראש שלי שילדה בת 19 תצעק עליי כאילו שאני הכלבלב שלה, ואחר כך תלך לצחוק על כמה שאני עלוב ביחד עם החברה הפוסטמה שלה, שהן כל יום בכלל רבות על כמה רן דנקר כוסון בסולם מ-1 עד 10, ועד כמה יהודה לוי אוהב את נינט בגלל שהיא עשתה הגדלת חזה בשביל התוכנית השיר שלנו העונה השלישית. וכן. זה קורה. מסקנה אחיי השוחרים - במסגרת הזו [מניסיון של 4 שנים] כל אחד דואג לתחת של עצמו, ומי שלא ידאג - יאכל אותה. אם יש לכם כיתה מגובשת, תדאגו אחד לשני ותהוו כוח אחד שהוא הרבה יותר משפיע [גם מניסיון, מי שירצה אפרט במסר]. תעשו מה שבראש שלכם, תהנו, תנצלו את התקופה הזו עד תום כי אחר כך אתם תתגעגעו לגיל 17 שעשיתם שטויות. ואם לא תעשו, אתם תפספסו. חג שמח לכולם.
 

Babajista13

New member
השאלה הנשאלת כאן היא..

האם נינט באמת עשתה הגדלת חזה לעונה השלישית? ולמה בפרסומת של כוכב נולד כולם במדים? הם כאילו התגייסו? בגיל 30?
 
יש מורים

יש 3 מורים שמלמדים אותי שלדעתי הם הדבר ההכי טוב שקרה לטכני הזה ואני בכלל לא מבינה איך הם משתלבים ברמה הירודה שיש במקום הזה מגיע להם הרבה יותר מללמד בבית ספר כזה. ובקשר למדריכות, יש לי מדריכה נחמדה דווקא בקטע של מדריכים שלי מכיתה ט' אף פעם לא היתה לי בעיה עם המדריכים שלי כולם היו מעולים. אבל בקשר לפרחות זה בשוט אסון קטלני באזרחות פרחה כזאת תגיד לי משהו והפרצוף שלה יירד ביחד עם הכאפה שאני אוריד לה [ובגלל זה שום פרחה לא תעז בחיים לפנות אליי] בטכני הן פשוט מנצלות את הסמכות שלהן. וול, מי אמר שלא יכול להיות שניפגש כשהן כבר יהיו באזרחות?
 

soldier boy

New member
כי אם זה ככה...

אז כן פרחה זו מילה קצת כזאת שלא בדיוק במקום כשאת מדברת על המשתינה בקיר דוחפת נעצים מפליצה באוטובוס שאת חושבת שאת מכירה ואני אומר את זה במובן תכליתי קולקטיבי בתור סגל מהמפקדה שלכם.
 

vladik56

New member
כל מה שאמרתם צריך לפרסם...

מחוץ לטכני..כי הילדים שהולכים לשם הם לא קולטים לאן הם הולכים ולאיזו רמה ואיזה פתאטיות ואיזה שקרים דופקים להם שרק הכי טובים מתקבלים(שימו לאתר חיל האוויר "קבוצה של תלמידי עלית מתקבלים") כשבעצם מקבלים כל אחד בגלל הרצון לכוח אדם לשמחתי קלטתי איזה מקום גרוע זה השנה ואני אחזור לבי"ס הקודם והלוואי שעוד אנשים יקלטו את הטעות שהם עושים כשהם רוצים להצטרף למקום הזה ויש לי עוד מלא להוסיף אבל עכשיו לילה ואני קצת עייף אז מחר אני אולי אמשיך
 
אני אומר

צריך להדפיס עלון עם תמצית הדברים שכתבנו כאן, ולחלק לאלו שבאים להתקבל. אם נצליח להרחיק משם לפחות ילד אחד - עשינו מצווה. ואולי אני אקח את זה על עצמי. בשנה הבאה.
 
אני אשמור במועדפים את העמוד הזה

מלא אנשים שיודעים שאני בטכני שאלו אותי האם כדאי להם לבוא ואף פעם לא היו לי מספיק מילים להסביר להם עד כמה שלא כדאי להם.
 

vladik56

New member
רק תעשו גיבוי לכל מה שכתוב כאן.

כי לכו תדעו אם ירצו להסתיר את האמת..
 
כן..

זה עשוי להיות מעניין אבל זה יהיה עבירה על החוק, חופש הביטוי וזאת טעות אנוש לפגוע בזכויות שלי לכן אני לא חושבת שימחקו.
 
למעלה