שוחרי Perl הירושלמיים

שוחרי Perl הירושלמיים

שוחרי Perl הירושלמיים יקיימו את מפגשם החודשי ביום רביעי הארבעה באוגוסט. בתכנית: * 18:00-18:05 -- התכנסות וכיבוד קל * 18:05-18:35 -- יזאק גולדסטנד ירצה על ניפוי שגיאות ב- Perl. הארוע יתקיים במשרדי Exlibris, הפארק הטכנולוגי מלחה, בניין 9, קומה 4. הכניסה חפשית. פרטים נוספים: http://jerusalem.perl.org.il/meeting280704.html. איש קשר: [email protected]

עידו123456

New member
יש כוונה לעשות

הרצאת היכרות עם פרל מתיישהו? נניח לאנשים עם ניסיון תכנות בשפות Object Oriented?

OriIdan

New member
רעיון חיובי

אבל מה הקשר לכאלו עם ניסיון ב Object Oriented?

עידו123456

New member
הכוונה היא

לכאלו עם רקע תכנותי - כלומר, אין צורך להתעכב על תכנות בסיסי (while, if, ...)

OriIdan

New member
אז למה Object Oriented

אני לדוגמא מתכנת 20 שנה וממש ממש לא מסתדר עם Object Oriented אז אין לי רקע בתכנות?

annefan

New member
נו באמת...

אני מניח שכוונתו למתכנתים ב-++C, ג'אווה וכאלה. במקום שעבדתי בו, היה אחד שהעדיף לכתוב במשך יומיים תוכנית ב-++C כדי לבצע עיבוד טקסטואלי על הרבה קבצים. בפרל זה לקח 20 שורות... לא תאמין איזה "בלוקים" יש לאנשים, אפילו מתכנתים מצוינים.

שאלה טובה

לפני שנה/שנתיים נתתי קורס כזה באוניברסיטת חיפה שהיה פתוח לכל המעוניין שלומי פיש נתן כמה הרצאות מבוא כאלה במסגרת הרצאות הלינוקס בטכניון כעקרון, אין סיבה שלא... אני מציע לכל מי שמעוניין בהרצאות מבוא, להרשם לרשימת התפוצה של Perl בישראל ולהציע הצעות... מנסיון, ברגע שיש כמה בקשות באותו נושא, לא חסרים מנתדבים שמרימים את הכפפה ומציעים הרצאה בנושא.

למעלה