שוחרים מה אתם מעדיפים?

eliranamar

New member
שוחרים מה אתם מעדיפים?

החיים בטכני הם על הפנים ואני אומר לכם את זה אמיתי. 1. אין בנות 2. משעמם 3. אין חופש 4. יש כול הזמן אוירה של טרור 5. החיים חרא שם.אוכל של תילאנדים 6. אנשים בוכים על המקום 7. דוגרי להגיד אתם מסכנים כול אחד אם תרוץ אין בית ספר אחר... אני לא ילמד בבית ספר אחר... ההורים התאכזבו... עתיד.. כול מיני תרוצים בינתיים אתם מסכנים לגמרי כי אם אני שגר בעיירת פיתוח באזור יבש אין עבודה ויש לי בית ספר ללמוד בוא שהוא טוב אז אתם אלה שדפוקים והגיע הזמן שתבינו את אז אל תגידו רע לי וכול השטויות האלה כי אתם רוצים את המקום הזה. אז תפסיקו לרשום חרא פו מגעיל וכול השטויות האלה.

Flash Button

New member
תגיד לי, אלירן

איך החיים בבית ספר הרגיל? איך היה תהליך ההעברה? אתה יכול לספר קצת יותר..איך עברת..מה עשית לפני..לאיזה בית ספר..איך החזרה ללימודים אזרחיים..מה המצב בקושי הלימודי..ושאר הדברים?

eliranamar

New member
החיים באזרחי.

החיים באזרחי טובים מבחינת חברה לימודים הכול. במתמטיקה הם עושים חזרה בכול המקצועות אנחנו בערך אותו דבר אני מגביר אלקטרוניקה ככה שזה משתלם כי למדתי חלק הלימודים בפחות שעות מורים טובים (שיודעים את השם שלך לפחות) בלי הרבה אנשים בכיתה כולם מגובשים. חיים בקיצור טוב אוכל טוב מכון כושר ליד הבית . בחורות בשפע. לא איזה מדריכות מושתנות(חוץ מתמי) חיים בקיצור טוב מאוד

Flash Button

New member
קצת שאלות..אם תוכל לענות לי

איך נרשמת לבית ספר החדש? איך אתה מתקדם מבחינת הלימודים - קשה להשלים את החומר (אם צריך)? אתה צריך שיעורים פרטיים כדי להשלים פערים? היה קשה להתקבל לבית ספר החדש?

eliranamar

New member
לרז היקר!!!

רז אני לוקח מורים פרטיים רק באנגלית ומתמטיקה הכול בערך אותו דבר.ולא היה לי קשה להתקבל לבית ספר אחר . בגלל שני סיבות?אחד אני למדתי שם ושם היו לי ציונים גבוהים ותעודות הצטיינות והמורות אהבו אותי. בקיצור אני מכיר את האנשים.כול החברים שלי שם אין בעיות

baliti

New member
שלום אלירן

אני מבין שעזבת את בית הספר ובחרת בדרך חדשה, ואני מאחל לך בהצלחה. אבל זה שאתה לא הסתדרת במסגרת, מכל סיבה שהיא, לא נותן לך לגיטמציה "ללכלך" או לכתוב דברי הכפשה על בית הספר. מה שלא טוב לך יכול להיות טוב למישהו אחר ולהפך, אם אני זוכר נכון גם אתה לא היית טלית שכולה תכלת.... אז שיהיה לך כל טוה והרבה הצלחה, ותן לכל אחד לבחור את עתידו עפ"י שיקוליו.

eliranamar

New member
שלום בליטי

שמע שמעון אני לא אכפת לי מה האחרים עושים.. אבל אני שונא ילדים שמקטרים ומשחקים אותה אני שונא את הבית ספר הזה .. האוכל על הפנים .. בחיים לא היתלוננתי וגם אם אמרתי משהו קיבלתי את זה.. וביננו אולי הסגל עושה עבודה שחורה. אבל עופר והסגנית שלו וכול החברה אם הפלאפלים. לא עושים דבר המטרה לקחת אותנו לחיל האויר לא משנה איך אנחנו חיים מה אנחנו מרגישים. בבית ספר שלי החדש הכול טוב מורים גמישים ולא זקנים צחוקים שעות טובות ולומדים אותו חומר אז באמת. היחידים שאהבתי אותם מהסגל זה היו דוד משה,תמי, עמנואל, הרן,אותך הערכתי אבל לא הייתי מחובר בכול מקרה אם אמרתי משהו שלא מתאים אני מתנצל. אבל אני עדיין שיש משהו מסריח בבית ספר . ותראה אנשים ותבין. לתראות ואני מקווה לראות אתוך קצין...

למעלה