שוחרים יקרים

שוחרים יקרים ../images/Emo13.gif

סקר קטן וחביב, לאושש קצת את החבר'ה פה (מותר ומומלץ לדבר על דברים אחרים חוץ מהטכני, נכון?
) אז ככה:
שם?
איפה גר/ה?
איפה לומד? איזה מגמה?
איזה שכבה?
מה רוצה ללמוד בעתיד?
יודע/ת מה רוצה לעשות בחיים?
סרט טוב שראית לאחרונה?
ספר טוב שקראת?
שיר אחרון ששמעת?
מקום אחרון שהיית בו?
מקום אהוב להיות בו?
מוטו לחיים? זהו, אמרתי שיהיה קצר, לא?
תהיו חמודים ותענו

אני מודה. משעמם לי...

אייל. אני גם עונה ל"אייל המגניב", ו"יו! אני מעריץ/ה שלך
".
רמת גן, שזה מקום מגניב בפני עצמו, ורק 5 דקות מתל אביב, שזה ה-מקום האהוב עליי ביותר בארץ.
טכני חיפה. מגמת הנדסת חשמל.
י"ג, ובדרך לי"ד.
מאיפה אני יודע
ראו תשובה קודמת.
"טרויה"
מומלץ
"החטא ועונשו" וגם "זכרונותיה של גיישה".
האחרון ששמעתי
אני חושב שזה "יוצא החוצה" של קאשי או "אהבה" של דניאל סלומון.
במיטה.
תל אביב, האחת והיחידה. אין סופשבוע שאני לא שמה.
מוטו לחיים: "מכירים את האנשים האלו שלא משנה מה תעשו ולא משנה מה תגידו, הם תמיד יהיו צעד אחד קדימה ורמה אחת מעליכם
נעים מאוד, אני אייל"... ושלא תגידו שאני לא משתף פעולה בדברים היותר רציניים בפורום. אם אפשר לקרוא לזה רצינות. אבל אני לא חושב שהיה יותר מדי ציניות בהודעה של פתי בר עם שוקולד...

אנייי ../images/Emo9.gif

שם? דניאל
איפה גר? אשדוד. איפה לומד? טכני חיפה
איזה מגמה? חשמל
איזה שכבה? י' מה רוצה ללמוד בעתיד? עוד לא יודע
, אולי גרפיקה ממוחשבת, מעניין אותי עיצוב וכל מה שקשור לתחום. מקסימום אני אעשה תואר במדעי החיים
יודע מה רוצה לעשות בחיים? ממש לא
סרט טוב שראית לאחרונה? לא ראיתי סרט טוב לאחרונה אם אני חושב על זה...
ספר טוב שקראת? "לטרון" של אורן רם. שיר אחרון ששמעת? עברי לידר- יותר טוב כלום מכמעט. מקום אחרון שהיית בו? בשירותים
מקום אהוב להיות בו? יש הרבה
יש פה באשדוד נקודת מצפה יפה ליד המגדלור, שאפשר ממנה לראות את כל הנמל, את נחל לכיש, את אזורי התעשייה, את כל העיר ואת הים, מקום מקסים. באלרוזרוב בלילה המראה של האורות של גורדי השחקים שם מדהים. בטכני אם מטיילים לאורך המסלול טיסה יש תמיד נוף ענק של כ-ל הכרמל ומה שעליו, גם מאזור המפרץ יש נוף מדהים לכרמל. בכלליות, אני אוהב להיות במקומות שיש לעיניים מה לראות
מוטו לחיים? מאחורי כל ענן אפור מסתתרת שמש בוהקת וחייכנית
יאללה, אל תייבשו

shimonev

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif

שם?
שמעון
איפה גר/ה?
קרית גת
איפה לומד? איזה מגמה?
אלקטרוניקה פיקוד ובקרה
איזה שכבה?
י"ב
מה רוצה ללמוד בעתיד?
הנדסת חשמל
יודע/ת מה רוצה לעשות בחיים?
ראו תשובה קודמת
סרט טוב שראית לאחרונה?
היום שאחרי מחר
שיר אחרון ששמעת?
הדג-נחש שירת הסטיקר
מקום אחרון שהיית בו?
בחדר שלי
מקום אהוב להיות בו?
ראו תשובה קודמת
מוטו לחיים?
כשאין מה לעשות אז מתמודדים

shimonev

New member
תיקון טעות

איפה לומד? איזה מגמה?אלקטרוניקה פיקוד ובקרה טכני ב"ש

רק כי אני אוהבת אותך דניאל

שם? טל (בפי חברות שלי: "פאקצה", "טל הקטנה", "פלפלת") איפה גר/ה? חור נידח שלא שמעו עליו בדרום איפה לומד? איזה מגמה? טכני חיפה, מגמת חשמל איזה שכבה? י' מה רוצה ללמוד בעתיד? משפטים או להמשיך בחשמל יודע/ת מה רוצה לעשות בחיים? עורכת דין, שופטת, קבע בצבא סרט טוב שראית לאחרונה? הארי פוטר והאסיר מאזקאבן ספר טוב שקראת? הארי פוטר, יומני ערפדים שיר אחרון ששמעת? מיתר קרוע מקום אחרון שהיית בו? בחדר מתחת לפוך מקום אהוב להיות בו? בקניות!!! או בבריכה או בג'קוזי מוטו לחיים? אל תתחרטו אל מה שעשיתם... תנסו לתקן את זה! דניאל, רק כי אני אוהבת אותך! (ולא במובן הזה! אז תרגיעו אוכלי נבלות שכמוכם!!!)

טוב אני גם רוצה...

למרות ש"טכנית" אני לא שוחר כבר אני אשתתף, אז ככה: צח חצב (עונה גם לכל הכינויי גנאי שגיל ואייל המציאו עלי
). גר במגדל העמק אבל רוב השבוע ברמת אביב (כן צפוני מה לעשות?! אבל עם סיבה תראו למטה) לומד באונ' ת"א הנדסת חשמל ואלק'
. שנה ראשונה מתקרב לסוף סמס' א' עוד שניה מבחנים (פחד
). וגם אני לומד את מה שהייתי רוצה ללמוד. לעשות בחיים... רק כייף אבל אני משועבד לצבא כמו כל העתודאים. ראיתי את פייט קלאב, אני יודע שזה קצת ישן אבל תראו מי שלא ראה פיספס. לא קורא הרבה אבל מבוא לפילוסופיה של יובל שטייניץ' ממולץ לכל מי שמתעניין אפילו מעט בנושא. שומע ממש ברגעים אלה edge of sanity - crimson מאטל כמו שמטאל צריך להעשות! המקום האחרון שהייתי בו הוא גם בין האהובים אני מסכים עם אלה שמעלי החדר, בהחלט החדר שלי. מוטו לחיים:"מה זה משנה הכל העיקר שהיה קטעים!". (אני לא אמרתי שיהיה קצר
)

who is this

New member
יאללה גם אני אענה

שם? עומר נורי איפה גר/ה? ישוב שקד איפה לומד? איזה מגמה? עמ"ל חדרה, מגמת פיסקה אלקטרוניקה ןמדעי המחשב איזה שכבה? י|א מה רוצה ללמוד בעתיד? עדיין לא יודע יודע/ת מה רוצה לעשות בחיים? לא סרט טוב שראית לאחרונה? מיסטיק ריבר (ישן, אני יודע) ספר טוב שקראת? נערי המחתרת של אסתר שטרייט וורצל שיר אחרון ששמעת? פאטיינס של גאהס אנד רוזס מקום אחרון שהיית בו? החדר של לולי מקום אהוב להיות בו? הישוב שלי מוטו לחיים? איש באמונתו יחיה

dogli3

New member
יקרים למי?

שם? The friends call me Rotem, I guess that is my name (but you can call me dogli) איפה גר/ה? בבית, לשם שינוי (טירת-כרמל). איפה לומד? איזה מגמה? בטכני, שום מגמה (ויש לכתוב "איזו" מאחר שמגמה היא נקבה). איזה שכבה? ט' (רה סוגריים של שאלה קודמת) מה רוצה ללמוד בעתיד? פסיכולוגיה (אבל בעוד 7 שנים נמות, אז לא אספיק) יודע/ת מה רוצה לעשות בחיים? בטח. סרט טוב שראית לאחרונה? The Incredibles- סרט מצחיק בטירוף
ספר טוב שקראת? "מי הזיז את הגבינה שלי?" וכל סדרת הספרים של שארמה טובים. שיר אחרון ששמעת? we could have been anything/Bugsy Malone. מקום אחרון שהיית בו? מקום בבית- מקלחת, מקום בחוץ- קופת חולים. מקום אהוב להיות בו? טכני, חיפה. מוטו לחיים? "אם יתמיד, אז תמיד ינצח בכל- אותו האדם החושב כי יכול!" תארגן סקר יותר ארוך

../images/Emo3.gif

שם? בן איפה גר/ה? נס ציונה איפה לומד? איזה מגמה? הולץ, אלקטרוניקה איזה שכבה? י מה רוצה ללמוד בעתיד? פילוסופיה, פסיכולוגיה ומוזיקה יודע/ת מה רוצה לעשות בחיים? מוזיקאי
סרט טוב שראית לאחרונה?
ספר טוב שקראת? צופן דה וינצ'י, שעות מתות(מומלץ) שיר אחרון ששמעת? לוזוכר מקום אחרון שהיית בו? בבית מקום אהוב להיות בו? לא בבית מוטו לחיים? אם אתם חיים אז תמותו

Prince Yoni

New member
../images/Emo124.gif

שם - יוני איפה גר? - קריית חיים(כרגע) איפה לומד? - טכני חיפה איזה מגמה? - אלקטרוניקה ומחשבים איזה שכבה? - י"א מה רוצה ללמוד בעתיד? - כנראה שאלקטרוניקה יודע מה רוצה לעשות החיים? עוד לא החלטתי
סרט טוב שראית לאחרונה: - שעת האפס נראה לי... ספר טוב שקראת? -
... לא זוכר שיר אחרון ששמעת: -Finally מקום אחרון שהיית בו? - פאצ'וס מקום אהוב להיות בו? - אין כמו אמריקה! מוטו לחיים? - חייה ותן לחיות!

../images/Emo11.gif

שם? איריס איפה גר/ה? קרית אתא איפה לומד? איזה מגמה? מכונות איזה שכבה? י"א מה רוצה ללמוד בעתיד? ביוטכנולוגיה יודע/ת מה רוצה לעשות בחיים? לא סרט טוב שראית לאחרונה? משפחת סופר על ספר טוב שקראת? "עקבות האלוהים" שיר אחרון ששמעת? "חיל של מאה שערים"(שייגעצ) מקום אחרון שהיית בו? מעלה אדומים מקום אהוב להיות בו? כול מקום שהוא לא הטכני מוטו לחיים? אל תציק לי ואני לא אציק לך

a f i f

New member
כנסי יא פסטמה

תקשיבי טוב גבר גבר... דרך אגב שמתי לזה לב לפי מה שכתבת שאת מעדיפה את המין היפה (גברים!!!) חחח אני יתן ציטוט: "איפה לומד? איזה מגמה? מכונות איזה שכבה? י"א" מה עוד שאת חייזר מטומטם!!! רק את רואה את הסדרה האת של הפריקים משפחת סופר מרקט!! בכל מקרה פנינו לנאס"א שתמצא חומר עליך מהחלל.. והם מצאו חמור חסר תקדים!! תמונה שלך!!! ככה אורגינל בלי גוף של אדם, משקפי שוורצנגר.. טוב ביי לבנתיים E.T phone hoooome

טוב בסדר... גם אני אענה

שם? גיל... אבל חברים שלי קוראים לי גיל
איפה גר? נהריה... עיר הקטיושות והאנשים שטובעים
איפה לומד? איזו מגמה? טכני
חשמל
איזו שכבה? י"ג ואם זאוס קיים אז אני אמשיך לי"ד
מה רוצה ללמוד? לא יודע... אני נוטה לביוטכנולוגיה
יודע מה רוצה לעשות בחיים? להמשיך לחיות
סרט טוב שראית לאחרונה? טרויה... אכן סרט טוב כמו שאייל ציין
ספר טוב שקראת? קסוטו... לא סתם, אני לא קורא ספרים
שיר אחרון ששמעת? משהו של Infected Mushroom... לא יודע איך קוראים לשיר וגם לא אכפת לי
מקום אחרון שהיית בו? אין אצלי מקום אחרון... זה תמיד החדר
מקום אהוב להיות בו? החדר... בלי חדר אין לי חיים
מוטו לחיים? הדבר הקלה ביותר להתמודד עם החיים היא להתאבד (המצאתי את זה עכשיו ואני חושב שעקב זה שזה סותר את עצמו הופך את המוטו למושלם) זה הכל, אני מקווה שזה יספק אתכם ומצטער על עודף שלוש נקודות(...), לא יודע מה נסגר איתי...

טעות קטנה במוטו המושלם שלי

הדבר=הדרך (לא יודע למה עשיתי את הטעות הזאת... אנא סילחו לי) בקיצור זה אמור להראות ככה: הדרך הקלה ביותר להתמודד עם החיים היא להתאבד כן... עכשיו זה אכן מושלם...

תורי לענות...../images/Emo8.gif

שם? כוכב זוהר
איפה גר/ה? קרית חיים
איפה לומד? איזה מגמה? טכני חיפה, מגמת חשמל (פיקוד ובקרה)
איזה שכבה? י"ב
מה רוצה ללמוד בעתיד? עדיין לא יודעת
יודעת מה רוצה לעשות בחיים? בעל, משפחה, ילדים, קריירה וכסף
סרט טוב שראית לאחרונה? "פנטום האופרה" (ממולץ בהחלט
)
ספר טוב שקראת? "שעות מתות" אורי אדלמן
שיר אחרון ששמעת? לא זוכרת
מקום אחרון שהיית בו? אצל חבר שלי בבית
מקום אהוב להיות בו? כנ"ל או כל מקום אחר (העיקר שזה יהיה איתו
)
מוטו לחיים? "אם אין אני לי, מי לי?"

למעלה