שוחרים חדשים בחיפה

שוחרים חדשים בחיפה

ברוכים הבאים (עוד שבועיים) לטכני חיפה. ביום הראשון והשני תקבלו את הקיטסגים שלכם הכוללים מדים, נעליים, מעיל ושאר ירקות. כמו כן, תקבלו גם כרטיס שוחר המקנה לכם נסיעה חינם בתחבורה הציבורית, הנחות למיניהן בדוכני המזון ברחבי הארץ, אף לא מקנה לכם, לפחות לא ב"גלובוס גרופ" הנחה על כרטיסי קולנוע. שתהיה לכם קליטה נעימה ותגיעו עם המון מרץ כי יתישו אתכם חחח. מקווה לפגוש אתכם ביחד עם החניכים יועצים הנהדרים שלכם ביום ראשון שבוע הבא. טל- יו"ר חניכים יועצים. בהצלחה.

רגע פלפלת.........................

בטוח מקבלים תשוחר ביום הראשון??כאילו 26????? תגידי מה התפקיד של החניכים היועצים ???כאילו מה הטבות שהם מקבלים ??... שמעתי שאתם לא עומדים בתור לחדר אוכל אבל מה אתם בעצם עושים שם בבכתלסס?

ofirrr0071

New member
לשאלתך מאור..=]

לא רק החניכים היועצים לא עומדים בתור לחדר אוכל.. אלה מי שלא עומד בתור הם כל הבעלי תפקידים שזה אומר: חניכים יועצים,חת"פים,חנ"תרים (חת"פ זה חניך תורן פלוגתי במידה וסתם מישהו לא ידע) וחנת"ר זה חניך תורן. בנוסף גם מועצת התלמידים לא עומדים בתור חח כל מי שהכותפת שלו בצבע שונה מכל השאר חחחח והתפקיד של החניכים היועצים הוא בעצם לקבל את פניהם של החניכים החדשים בימי הקליטה וגם בימים הפתוחים להרשמות בבית ספר הם נמצאים עוזרים לכם במה שאתם צריכים.. ובשנה עצמה הזה התפקיד שלהם זה מדי פעם לעבור בכיתות ולראות שהכל בסדר למרת שגם אתם יכולים לפנות אליהם במידה וסתם יש לכם שאלה או משהו להתעייץ איתם.. זהו נראה לי חחח אם שכחתי עוד משהו שלהם אז תגידו.. חח

אופיר?

שמעתי שאתה הכי תותח בטכני... זה טוב אתה יכול לעזור לי הרבה..אולי יצא לי בבית הספר להכיר אותך ולהיפתח אלייך יש דברים שתוכל לעזור לי בהם מאודד אני מקווה... המשך שבוע טוב.. נ.ב:אתה תהיה בימי גיבוש?..

ofirrr0071

New member
לעדן..:)

אממ חח תודה על המחמאה אני לא יודע אם אני הכי תותח חח אבל הטכני זה לא מקום שהכי חדש לי חחח זה כן.. ואם אני יוכל לעזור לך במשהו אז אל תהססי לפנות אליי וזה נוגע גם לאחרים מי שצריך עזרה אין בעיה אני תמיד מוכן להקשיב,לעזור או לייעץ במידה וצריך.. ויש מצב שאני יהיה בימי גיבוש לא בטוח עדיין.. במידה וכן אז אנחנו כבר נתראה..=] שבוע טוב גם לך.!

../images/Emo41.gif גם בנות לא עומדות בתור !

שכחת

אז ככה:

רוב הסיכויים שכן תקבלו ביום הראשון... (99.9999999999%) תפקיד החניכים יועצים הוא לשמש לחניכים החדשים כאחים בוגרים. אלו חניכים שלפחות שנה כבר בבית הספר ומכירים את הנהלים ויכולים לשמש לכם כאוזן קשבת, חונכים בלימודים. כמו כן אנו עוסקים בשיווק בית הספר ובשנה האחרונה עשינו תוכנית בת שלושה שיעורים לחניכים כיתות ט' על מניעת שימוש בסמים ואלכוהול. כפי שאני בטוחה ששמת לב, החניכים יועצים ליוו אתכם מהימים הפתוחים בהם באתם להירשם, ליוו אתכם גם בימי מיון, נלוו אתכם בימי הקליטה ואת חניכי כיתות ט' גם במשך כל השנה. אי עמידה בתור בחדר אוכל הינה אחת מהפרבילגיות של בעלי התפקידים; כמו חניכים יועצים, מנגנון המשמעת, חניכים תורנים ומועצת התלמידים. אשמח לענות על עוד שאלות. ימי מיון נעימים ונתראה שם... :)

למעלה