שוורצנגר

DAnalyst

New member
שוורצנגר

לוחץ שיביאו קבוצה ל-LA, וטגליאבו אמר עוד לפני העונה שעברה שזה אצלו בעדיפות עליונה, ובסוף העונה הצהיר שהוא רוצה לראות את זה נסגר לפני שהוא עוזב (כנראה יולי). העירייה בתורה מציעה קרקעות במתנה לקבוצה שתעבור, וב-LA, קרקעות חינם זה לא השקעה רעה בכלל. השוק המקומי דרך אגב, מוגדר כשני בגודלו (כך קראתי). קיצר, הסיפור נראה סגור. הנקודה שכולם מתעלמים ממנה היא שאם LA מקבלת קבוצה, עיר אחרת נשארת בלי... את מי אתם רואים עוברת לשם? ה- LA PACKERS?

ESPN

New member
היו הרבה דיבורים על זה שהסיינטס

יעברו, אבל אחרי כל מה שקרה שם, זה יהיה מאוד לא פופלרי להוציא מניו אורלינס את הקבוצת פוטבול שלה, אז כנראה שזה לא יקרה. מי כן תעבור? אין לי מושג (בטוח לא הפקרס). יכול להיות שפשוט הליגה תתרחב עוד פעם?

modz0r

New member
אני לא בטוח שזה בכלל יקרה..

קודם כל, הפאקרס בטוח לא יהיו אלו שעוברים. בקשר להוספת קבוצה חדשה, לא נראה לי שיקרה. הבעיה עם LA זה שהקהל מפונק. היו בעבר 2 (אם אני לא טועה בקשר למספר) קבוצות שהיו שם, והם עזבו בגלל חוסר עניין של הקהל במשחקים שהיו אחרי הפסדים. יכול להיות שהבעלים של ניו אורלינס יקפוץ על ההזדמנות, הרי כבר היו דיבורים על כך שהוא רוצה להעביר את הקבוצה (דבר שבכל מקרה לא יהיה בשנה הקרובה, בשביל שלא יטענו שהוא עוזב ספינה טובעת - תרתי משמע). בכל מקרה, גם אם תוקם שם קבוצה או קבוצה קיימת תעבור לשם, אני לא מאמין שהם ישחקו שם 5 שנים ברציפות. קהל מפונק הוא לא היעד של קבוצה מתחילה, וזה השוק שיש ב-LA. בכל מקרה, אם כן יהיה משהו, שיהיה להם בהצלחה.

DAnalyst

New member
שמועות ותחושות בטן

נתחיל מהסיינטס - כבר אמרתי שאני לא רואה אותם עוברים, מכל הסיבות שצויינו, ולא קרה שום דבר שישנה את דעתי. אני מסכים לחלוטין שאם עניין המעבר יתחיל להימרח יש סיכוי שהם יצטרפו לפוטנציאלים. אבל בינתיים ... סינסינטי, באפלו, אינדיאנפוליס ו-GB היו הקבוצות שהתנגדו להסכם השכר החדש עם השחקנים בטענה שאין להם שוק מקומי גדול מספיק, ובכו על מר גורלם שאין להם מספיק כסף. נראה לי שמתוך הרשימה הזו, הבעלים של באפאלו לא יזוז משם כל עוד הוא חי, ושמעתי שבונים איצטדיון חדש באינדיאנאפוליס, מה שאומר שהם לא יזזו בקרוב, אז הייתי מוריד את שתיהן. GB היא כבר סיפור אחר. בהתחלה חשבתי כמוכם שאין שום סיכוי, אבל כשאני חושב על זה אני נזכר בשורה ארוכה של הערות מתוסכלות מהבעלים על כסף ותחרותיות. תסכול של בעלים הוא סיבה מצוינת למעבר, אבל אני לא חושב שהוא צודק בקשר לתחרותיות ואני לא חושב שהתסכול שלו גדול מספיק בשביל לעקור אותם. אז משום סיכוי עברתי לסיכוי קלוש. אבל, אני הולך עם סינסנטי - הם קבוצה צעירה וצומחת, בדיוק מתחילים לצבור אוהדים, ואחרי עשור שחון שבו לא קיבלו שום תמיכה מוראלית מהמקומיים, לא נראה לי שהם חשים מחויבות עמוקה להישאר. כמובן יכול להיות שהבעלים החדש של מינסוטה יחליט שזו הצעה טובה, והיות ואין לו זיקה לקבוצה יקפוץ על ההזדמנות, או שקבוצה עם שוק טוב תחליט להגדיל אותו עוד יותר, אבל התחושה שלי היא שמבין כולם אלו יהיו הבנגלס.

ih10

New member
זאת תהיה טריויה משעשעת אם גם קבוצת

הNFL של LA תגיע ממינסוטה (חבל שהשם שלהם כללי כל כך ולא קשור למדינה כמו הלייקרס)

omrili77

New member
הוא לא כ"כ כללי

קוראים להם ככה בגלל הכמות האדירה של יוצאי סקנדינביה במינסוטה. לפי אותו הגיון, אם הם יעברו ל-LA צריך לקרוא להם ה-Chicanos או משהו...

למעלה