שווק מוצר

שווק מוצר

שלום לכולם אני חדשה כאן ומקווה להעזר במי שיש לו את הידע הדרוש,אני אמנית מזה שנים רבות ועוסקת בעיקר בהוראה.ברצוני לצאת לשוק ולשווק את המוצרים שאני מייצרתואין לי שמץ מושגאו הרבה משאבים כספיים מה ואיך לפעול,אשמח לכל עזרה...תודה

mentorit

New member
השאלה כ"כ כללית ומעורפלת

שממש קשה לעזור לך תני כיוון ואז נראה... (וגם עדיף בפורום יזמות)

כמה רעיונות מהשרוול../images/Emo62.gif

1. לערוך "תערוכה" אצלך בבית או בבית חברה, ולהפיץ את השמועה בשכונה (לא כתבת מה המוצרים, אבל לפני ראש השנה זה זמן טוב לדברים כאלו). 2. לפנות לחנות או שתיים רלוונטיות, רצוי כאלה שאת מכירה את הבעלים, ולהציע לשים שם כמה מוצרים שלך בקונסיגנציה. כלומר - החנות לא קונה ממך מראש את המוצרים, אלא משלמת לך (סכום שסיכמתם מראש) רק עבור מה שנמכר. בהצלחה!

מה המוצרים שאת מיצרת , תני לנו עוד

פרטים כדי שנוכל לתת לך כיוון. בכל מקרה תעברי על כל דפי הפורום יש המון עצות שיכולות לעזור לך. בהצלחה לי שירון יחסי ציבור

מחירת מוצרים

שלום שוב לכולם ותודה על ההתיחסות,מספר פרטים שיוכלו לקדם את ענייני:אני אמנית בתחום הזכוכית מזה שנים רבותומעונינת לשווק את מוצריי לקהל יעד מתאים,המוצרים אינם זולים והם יחודיים אבל רעיון קונסיגנצייה בחנויות הוא מפחות מועדף על פניי,מנסיון מוצרים בקונסיגנצייה מייפים ברוב המקרים את החנות ולא ממהרים להמכר,למשהו יש רעיונות אחרים?

eyalgury

New member
יש בקניונים ירידים בימי

שלישי ושישי מה שאת צריכה לעשות זה פשוט מאוד לשלם 200 ש"ח דמי שכירות ולקחת צ'אנס קטן ,ואם את אומרת שהמוצרים יקרים עוד יותר טוב מספיק שאחד יקנה ממך פריט וסידרת לעצמך את ההשכרה...

למעלה