שווק לנשים

Rose Line

New member
שווק לנשים

מזל טוב לפורום החדש. שמחתי למצוא אותו אני מייצרת סוג של תכשיטים/קישוטים מבדים רכים ומאוד מעוניינת למכור לנשים חרדיות. מאחר וזה עולם לא מוכר לי, אשמח לקבל רעיונות המלצות והכוונות.

דינקיס

New member
את מעונינת למכור בסיטונאי או קמעונאי

זה שתי נישות שונות לגמרי יש הרבה דרכים לייצר מכירות רק אנחנו צריכים פרטים מיקום, בית / חנות, מתחרים, וכו'

Rose Line

New member
כמה תשובות:

נתחיל במתחרים: אין בארץ מתחרים, לפחות לא כאלה שניתן למצוא בדפי זהב או אינטרנט אם יש, אז יצרנים קטנים ולא ידועים, אולי קצת יבוא. בכל מקרה הדגמים שלי ייחודיים. מכירות: סופר לי כי במגזר החרדי מקובל מאוד לקיים מכירות בבתים, לחוג לקוחות קבוע פחות או יותר. בנישה זו היתי מעוניינת להתמקד, לו רק ידעתי כיצד ליצור קשר עם אותן נשים המקיימות מכירות. כעסק בתחילת דרכו, מאוד חשובה לי האינטרקציה עם הלקוחות אשמח לתגובות.

כאח לחמש אחיות.

הדרך שבה מתוודאים למכירה כזאת לראשונה היא מפלייארים בתיבות דואר. בהמשך זה כבר עובר מפה לאוזן ואז יש לך חוג לקחות קבוע פחות או יותר. לא ראיתי מעולם פרסום על מכירה בבית בעיתון. אולי יש כאלה שכן אבל אני לא ראיתי. בכל מקרה זאת התחלה... נחכה לעוד תגובות ושיהיה בהצלחה!!

דינקיס

New member
רק לא פלאיירים!

את יכולה לעבור על פרסומות של מכירות קבועות לנשים או חנויות של ביגוד או תכשיטים ופשוט להרים טלפון לשאול אם הם מעונינים למכור בקומיסיון.. תתפלאי אם תבואי להראות להם והם יתלהבו הרבה יסכימו בקשר לפרסום - פלאירים זה ממש בזבוז כסף הם טובים בעיקר למכירות של פיצה / שווארמה / באגט, או עסק שכונתי

Rose Line

New member
העניין הוא...

שאני כלל לא מקושרת למגזר החרדי כם רחוקה מרחק גאוגרפי לכן חשבתי שכאן אקבל רעיונות מעשיים כיצד ליצור קשר עם נשים המקיימות מכירות. למיטב הבנתי, זה עיסוקן הקבוע ולא מכירות מזדמנות.

למעלה