שווי של MIO

Chooch

New member
שווי של MIO

מישהו יכול להגיד לי מה השווי של MIO 168 יד שניה ומה אתם חושבים עליו כמכשיר בעיקר לGPS?

AYELET1

New member
ממה שידוע לי המכשיר מיועד בעיקר

ל-GPS ולפיכך יש לו מסך מדהים (!!!), רמקול טוב ו-GPS כמובן מכל שאר הבחינות הוא נחב למכשיר חלש ואיטי. תן הצצה גם בטבלת השוואת מחשבי כף היד

Chooch

New member
ראיתי אותו

המסך טוב,את הרמקול לא שמעתי כ"כ אבל כנראה שחזק. לא אכפת לי כ"כ שהמעבד שלו רק 300 מגהרץ וכו'. ת'אמת הוא מאוד קל, חשבתי לקנות כזה ולהפוך אותו לסלולרי אבל אין לו CF...

mikeoreli

New member
וואוו....

מה אתה בדיוק צריך? מכשיר GPS? מחשב כף יד? טלפון סלולארי? - הכל ביחד? תדע לך רק שהמיו 168 עם דסטינטור צריך לעלות לדעתי כ3500 ש"ח ועם נביגטור כ2500 ש"ח. אם אתה רוצה GPS - תקנה GPS - זה יותר זול ויותר טוב. אם אתה רוצה מחשב כף יד - תבחר לפי מערכת ההשוואות. אם אתה רוצה סלולארי - אני הייתי ממליץ לך ללכת על הImate (כיד שנייה), המכשירים החדשים עולים בארץ המון כסף בגלל ה52% מס בנוסף ל17% מע"מ. אם אתה רוצה משהו שכולל את הכל - Imate, ומקלט GPS BT כ7000 ש"ח: פוקט פיסי - לפי רוברטו אפשר לקנות את הImate במחיר של 3000ש"ח יד שנייה. מקלט GPS BT - המחירים הם סביב ה200$ (1000 ש"ח). דסטינטור - 2000 ש"ח יש אפשרות ללכת על הנביגטור לניווט בשטח שעולה 1000ש"ח.

למעלה